mozu, ale len allien swarm parazitov, ghastly gibus, spiral salet Ellis' Cap..
Team Fortress.com napísal: Items (drop): Free :Standard(zbrane); Premium: Standard, Rare (Saxton Hale Halloween Mask, Haunted Headgear, or Horseless Headless Horsemann's Headtaker) and Cosmetic(hatky)
Team Fortress wiki napísal: Free players cannot craft rare (Hats and Miscellaneous items) or special (Saxton Hale Halloween Mask, Haunted Headgear, or Horseless Headless Horsemann's Headtaker) items.
Cize nemozu hatky ani dropnut, ani vycraftit a pochybujem ze by im ich niekto len tak daroval.
Povedzme, zeby si chcel mat tu moznost, ale kupit sa ta hra uz neda. Pochybujem, zeby novym hracom chceli zamedzit v rozsirovani hry. Takze nejaky sposob tam zrejme bude, mozno nakupom niecoho na MannCo.
Ak ti dropne, tak bude mať priradený určitý level v rozmedzí od 1 do 100 (ja mám lvl 2 ) praktické využitie to momentálne nemá, akurát nejakí zberatelia chcú hatky s levelom 100, 69 a podobne.
Chlapci, mam mensi problem. Dneska som kupil Premium na TF2 (Dovod bol ten ze na free som stale mazal Itemy a menil k lepsiemu), mam vsetky Archiementy (Ak dobre pisem) co mam teraz robit aby mi nabehli vsetky itemy to uz nepojde ?
Pockaj takto, mal som Free ak som ziskal novy itemy mal som vsetky sloty plne tak som vzdy nieco zmazal a nechal som si to najlepsie a teraz chcem vsetky itemy co som ziskal obnovit pojde to ?
ked daco raz zmazes tak to zmazes , a ako pise nightmear jak mozes mat vsetky achievmenty ja to hram 2 roky a este nemam vsetky a to som tam stravil pol zivota. Uz vidim ako novacik zostreli pri solim pocas jedneho rocketjumpu 2 enemy, pripadne naakumuluje 1 000 000 damage na engiho sentry zabije 1000 demomanov za soliho abo 1000 soldierov za dema a milion podobnych achievmentov co som nespravil za mojich 600podctivo odohratych hodin