Zostava do 500 €

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Pigesko
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Zostava do 500 €

Príspevok od používateľa Pigesko »

a ja co som pisal? ze mi neslo o zostavu ale o to ako si reagoval...dovod? lebo si tu dva dni...keby si tu bol par rokov, vedel by si, ze linky na alzu sa tu povacsine davaju len z dovodu, ze je to asi nejprehladnejsi eshop, co sa webu tyka... :wink: kupujuci sa moze nasledne rozhodnut, kde dane komponenty zakupi...
BlackCube
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa BlackCube »

Áno máš pravdu.
Sapo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Sapo »

BlackCube napísal:Nedavajte mu dristy. Tú máš lepšiu a lacnejšiu a doprava zadarmo.

...linky...

659e s monitorom

pozn. k zostave:: doska ma paticu AM3+, ked vyjdu AMD Bulldozer ( Zambezi ) CPU, mozes si ich tam osadit. Cize za par rokov staci ak vymenis len CPU, dosku nemusis.
A v čom je lepšia od napríklad mojej? :wink:
V tom, že procesor má L3 cache? ale za to má aj vyššiu spotrebu a to o dosť + je to staršia revízia.
V mojej zostave má o dosť lepšiu grafiku, čo v hrách spraví oveľa viacej ako procesor bez L3 cache.
1TB disk, lepší zdroj, tie RAMky sú tiež zbytočné a doska? O tom som písal vyššie.
:smt006
BlackCube
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa BlackCube »

Tú ramku by som vymenil....radšej kingston sú kvalitnejšie a cenovo rovnake a dosak, vtej nevidim žiadny problem sedí mi na všetko čo tam mam, MSI sú dobré značky ale tiež aj Gigabyte a nemyslím že je zlá.
Napísať odpoveď