Piskanie pri stlacenej spojke
-
ultimate222
Light Star
Piskanie pri stlacenej spojke
Mam taky problem, dnes som spozoroval, ze ked stojim a motor bezi len tak na volnobeh a mam pri tom zosliapnutu spojku tak pocut akesi piskanie spod kapoty ... co to moze byt ? ... ked pustim spojku tak to prestane
Re: Piskanie pri stlacenej spojke
lozisko alebo pritlacny tanier, rozobrat - pozriet - vymenit
-
ultimate222
Light Star
je to financne a casovo narocne na vymenu ?
-
Suffel
Guru
- Kontaktovať používateľa:
ano ak si to das robit do servisu tak to lacne nebude.. musi ist dolu cela prevodovka a potom vymenit to co bude potrebne.. ale ja by som mozno menil uz rovno celu spojku..
ano dost, odporuca sa meniť cela spojkova sada, napis typ auta, alebo si vygoogli napr " mazda 6 spojkova sada" (vymyslel som si auto)
// btw toto ti jednoznacne neodporucam dat robit do autorizovaneho servisu pretoze je to neskutocna palka , ako na original spojku ako diel + cena za robotu, spojku sadu si zozenies v pohode a vymeni ti to kazdy zrucny podomovy mechanik s potrebnym vybavenim
// btw toto ti jednoznacne neodporucam dat robit do autorizovaneho servisu pretoze je to neskutocna palka , ako na original spojku ako diel + cena za robotu, spojku sadu si zozenies v pohode a vymeni ti to kazdy zrucny podomovy mechanik s potrebnym vybavenim
-
ultimate222
Light Star
hm, do kelu ... 200 EUR .. ide o GOLF 4 (1999)
Prejde to takto s tym piskanim cez STK ? ... alebo to musim dat spravit skor ako pojdem na STK ? .. lebo konci mi STK v piatok
Prejde to takto s tym piskanim cez STK ? ... alebo to musim dat spravit skor ako pojdem na STK ? .. lebo konci mi STK v piatok
uff tak toto netusim ci prejde ci nie
ale ked chces silou mocou usetrit €, tak mozes kupit opotrebovanu z nejakeho vraku, ktory ma malo najazdene a je burany alebo je burany ale bola menena spojka, ale to je také vieš no...z kaluže do blata...akokeby si kupil opotrebovane filtre alebo brzdove kotuce 
-
ultimate222
Light Star
a keby nepreslo cez STK tak to treba potom dvakrat platit za STK ci len raz ?... alebo ako to je keby bolo nieco zle, co treba opravit a prist znova ?
ze je to taka chyba, ktoru treba ihned odstranit alebo moze sa s tym jazdit a nemalo by sa nic este viac pokazit ?
ze je to taka chyba, ktoru treba ihned odstranit alebo moze sa s tym jazdit a nemalo by sa nic este viac pokazit ?
samozrejme platis stk 2x, a ak to nevymenis bude sa to stale zhorsovat
// najprv by som to rozobral a pozrel sa jak sa veci majú
-
RATZINGER666
Darca
s tym prejdes STK...
inak ak auto nepotrebujes, mozes to rozobrat, pozriet, v com je chyba a az potom objednavat... inak za 200e je nejako podozrivo lacna, dufam, ze si nepozeral nejaku polsku... napis, ktoreho golfa mas a pozriem, kolko to vychadza... a este si nezabudni doratat peknych par hodin v servise...
inak ak auto nepotrebujes, mozes to rozobrat, pozriet, v com je chyba a az potom objednavat... inak za 200e je nejako podozrivo lacna, dufam, ze si nepozeral nejaku polsku... napis, ktoreho golfa mas a pozriem, kolko to vychadza... a este si nezabudni doratat peknych par hodin v servise...
no ja som minule bol na STK+EK, cez STK som neprešiel a platil som len za EK...CheZteR napísal:samozrejme platis stk 2x, a ak to nevymenis bude sa to stale zhorsovat
a EK si na prvy krat presiel?
áno, cez EK som prešiel. na STK mi zistili nejaké veci, o ktorých som ani nevedel.
hm zvlastne, ak si presiel cez EK tak preco si platil 2x, divne praktiky na tom nasom Slovensku 
-
RATZINGER666
Darca
ved nepise, ze platil 2x... ked robis stk a ek a nespravis ek, zaplatis iba stk a mas k tomu aj papier, ek dorobis neskor, potom platis uz len ek... a rovnako aj naopak...
aha ze takto, no uvidim ako dopadnem v aprili ja 
ale ja som neplatil 2x ... na STK+EK som bol minulý týždeň, prešiel som len cez EK ktorú som aj zaplatil, ak si dám veci do mesiaca do poriadku tak nabudúce budem platiť len STK. kapišto?
-
RATZINGER666
Darca
CheZteR: ak ma ten Tvoj tatos viac ako 10r, rovno si priprav obalku 
má no
ani nechci vediet co vsetko musim menit 
/ v aprili uz bude mať 11
/ v aprili uz bude mať 11
-
RATZINGER666
Darca
skus rozpisat, oni tiez nekontroluju uplne vsetko... hlavne brzdy aby boli ok, tam neodpustaju nic...