Ďakujem pekne .
Blokovanie cestnej premavky
Blokovanie cestnej premavky
Zdravicko.. vie mi niekto povedat prosim co sa moze stat dotycnemu ak schvalne blokuje cestu ?? byvam na dedine a tito sedliaci furt daco robia s tymi kombajnami a jak hlupaci priamo na ceste ... kde je normalna cesta pre auta a byvaju tam ludia.. dnes ma vytocili... a este drzost nenormalna.. cel som uz zavolat policiu aby im namastili pokutu .. ale nevedel som ci sa moze alebo nie, ak niekto vie tak nech poradi... rad by som ich nejak zrusil z tej cesty
)
Ďakujem pekne .
Ďakujem pekne .
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Blokovanie cestnej premavky
no a co take spravili, ked uz to tak farbisto opisujes??
začala sa žatva čo?
velmi som nepochopil co moze robit kombajn na ceste, ako blokovat cestu - jasne ze tam zavadzia ked sa presuva z A do B, ale nejak som to pochopil tak ze tam na tej ceste stal? ci?
// hadam nesiel domov na kombajne a nevosiel do dvora tak zaparkoval vonku?
// hadam nesiel domov na kombajne a nevosiel do dvora tak zaparkoval vonku?
-
RATZINGER666
Darca
ja som nepochopil, ako ich chce "zrusit z cesty"... asi chce, aby im postavili nejaky obchvat okolo mesta...
normalne... este kombajn stal vedla cesty.. ale chujko postavil dodavku preicne cez cestu jak idiot ze vobec sa nedalo prejst.. a daco tankoval do kombajnu z tej dodavky.. a ja ze este dlho ? a oni drzost ze hej ! no tu dodavku mohol kludne odparkovat a ja by som presiel.. no nic, idem prec sa vratim o 5-10minut.. uz ne dodavka ale kombajn priamo na ceste .. no ci kks som mal chut im prepichnut gumy... sedliacke mozgy... nemam slov nabuduce volam fizlov aby daku pokutu dostali za taketo spravanie!
-
Suffel
Guru
ale to by tam potom musel parkovat cely rok
.. noo ja mam skor pocit ze ony ich na tej ceste opravuju ze ani do tej garaze nepridu
.. ale tiez tomu dajako nechapem co mozu kombajiny robit na ceste pochybujem ze tam naschval stoja a blokuju cestnu dopravu.. a ak sa len presuvaju tak je to bezna vec na ktoru maju povolenie..
// ach taak ale robia to kazdy den alebo len dnes? ci ako?.. lebo mas rozdiel ked tam stoja s tym kazdy den alebo len dnes sa im nieco pokazilo a opravovali to..
// ach taak ale robia to kazdy den alebo len dnes? ci ako?.. lebo mas rozdiel ked tam stoja s tym kazdy den alebo len dnes sa im nieco pokazilo a opravovali to..
no jo oni tam parkuju furt tote kombajny ,ale vedla cesty... to este v pohode.. no dakedy sa seru na ceste ze sa vobec neda prejst chapes..daco robia ja viem, no urcite... ale ked ide auto tak mali by uhnut no nie? na take daco mozu mat povolenie? no neverim ze oni ho maju 
-
RATZINGER666
Darca
to je taky problem za tym kombajnom pockat? ved to je len par tyzdnov v roku, a aj to nie kazdy den... vsetci by hned len fizlov volali...
tak asi mu dosiel benzin a tankoval ho
a si sa spytal ci este dlho a on ze hej
vies ty aku ma kombajn obrovsku nadrz? 
// ale nie, neviem ja by som to skor riesil cez miestny urad ako cez policiu ked ti to tak velmi vadi
// ale nie, neviem ja by som to skor riesil cez miestny urad ako cez policiu ked ti to tak velmi vadi
no sorry ale cakat za totalnu hovadinu ked co zaparkuje dodavku priecne cez ceste co mohol uplne normalne bez problemov.. ale naschval... to kazdeho by nasralo... a este drzost...
hlavne mu tie gumy neprepichuj lebo tam bude stat este dlhsie
-
Suffel
Guru
tak ak to robia naschval tak to ries bud rovno v druzstve alebo co tam mate teda kto vlastni tie kombajny alebo potom na miestnom urade tak ako uz pisal Chezter
..
asi hej.. no starosta v pohode
no neviem ci by to pomohlo... a keby ma tak vazne raz vytocili a zavolal by som fizlov co by bolo?
-
RATZINGER666
Darca
co by malo byt? dojdu, pozru situaciu a podla nej vypicuju bud Tebe alebo tomu kombajnistovi, prip. jeho nadriadenemu...
diki Chlopi
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
niesom kombajnista, ale trochu poznam prax ... tiez som musel predvcerom postavit dve auta krizom cez cestu ... lebo ludia tadial jazdia ako chu*i a potreboval z arealu vyjst 4 napravovy zeriav (vyzeralo to ako precizna operacia oka cez analny otvor - tolko miesta tam bolo
) ... a ludia sa rozculovali a nic im to nepomohlo, radsej budem 5 minut pocuvat idiota, ako nadava, ze sa ponahla, ako potom tri dni umyvat cestu a zeriav od krvi nejakeho buze**** a vysvetlovat, ako sa moze osobne auto dostat pod zeriav 
Fotka by pomohla. 
Kazdopadne - kombajn je oproti osobnemu autu kolos. Niekolko ton zeleza, nadrz aj 200 litrova. Jazdi na naftu, nie benzin (to by sme sa za potraviny nedoplatili).
Neviem akym tonom Ti mechanici odpovedali na Tvoju otazku, ktora (vychadzajuc z Tvojho prispevku a stylu pisania) znela asi nasledovne:
"Este dlho, " spytal sa namosureny sofer po dlhom cakani a trubeni.
"Ano, " z dialky pravdivo skrikol naspat mechanik.
Za drze to nepovazujem. Ako sa do hory vola, tak sa z nej ozyva.
Iny je pripad, ked sa im to nedari opravit a su z toho nervozni, lebo by sa radi upratali prec. Potom by si mohol mat aj Ty trochu pochopenia.
Este nieco - 10. augusta kosit? Iba ak maju take nehorazne velke chotare a malo vybavenia, ci na prd pocasie.
A vobec, budte k tym ludom tolerantni. Vdaka nim v podstate mate co jest a snazia sa nebyt na cestach prekazkou.
Kazdopadne - kombajn je oproti osobnemu autu kolos. Niekolko ton zeleza, nadrz aj 200 litrova. Jazdi na naftu, nie benzin (to by sme sa za potraviny nedoplatili).
Neviem akym tonom Ti mechanici odpovedali na Tvoju otazku, ktora (vychadzajuc z Tvojho prispevku a stylu pisania) znela asi nasledovne:
"Este dlho, " spytal sa namosureny sofer po dlhom cakani a trubeni.
"Ano, " z dialky pravdivo skrikol naspat mechanik.
Za drze to nepovazujem. Ako sa do hory vola, tak sa z nej ozyva.
Iny je pripad, ked sa im to nedari opravit a su z toho nervozni, lebo by sa radi upratali prec. Potom by si mohol mat aj Ty trochu pochopenia.
Este nieco - 10. augusta kosit? Iba ak maju take nehorazne velke chotare a malo vybavenia, ci na prd pocasie.
A vobec, budte k tym ludom tolerantni. Vdaka nim v podstate mate co jest a snazia sa nebyt na cestach prekazkou.
Poznám velmi podobnu situaciu s kombajnom ktorá sa mi stala pred rokom. Mna vytočilo to že kombajn išiel po ceste s tou kosou na predku kombajnu tak ako by kosil, teda zaberal celu širku vozovky!! Rozčuroval som sa prečo tu kosu netaha za sebou. a tak som nevedel prejst.
Mastros: su nejake pravidla na ceste a zakony tak ked ich musime dodržiavat tak nech dodržiavaju aj oni
Mastros: su nejake pravidla na ceste a zakony tak ked ich musime dodržiavat tak nech dodržiavaju aj oni
neviem co to bol za kombajn ale ja som vela krat obehoval kombajn s kosou, nevravim - mozno ze si natrafil na iny typ kombajnu, to neviem, ale zase viem ze ked sa chce, tak sa dá...nejak sa ten kombajn predsa musi dostať z družstva až na pole 
No tie starsie kombajny maju "kosu" uzsiu, nove ju maju sirsiu a preto ju uz musia tahat za sebou. Dolezite preto je, ci to bol novy alebo stary kombajn, pretoze ked sa na to kombajnista vykaslal, tak je to na pokutu.
Co sa tyka toho zdrzovania - zalezi od situacie, ak fakt mohol tu dodavku zaparkovat tak, aby bol prejazdny aspon jeden pruh, tak to bola drzost, ak ina moznost nebola, tak to chce trochu trpezlivosti, ved pecivo si da kazdy rad
Co sa tyka toho zdrzovania - zalezi od situacie, ak fakt mohol tu dodavku zaparkovat tak, aby bol prejazdny aspon jeden pruh, tak to bola drzost, ak ina moznost nebola, tak to chce trochu trpezlivosti, ved pecivo si da kazdy rad