Ďakujem
KOSAČKA
KOSAČKA
Čaute.. Potrebujem poradiť.. Dnes som kosil a keď som prekladal kosu cez plot, zlomilo sa jedno zadné koliesko. Kosačku som kupoval v Maďarsku v Praktikeri. Na nete som našiel kolieska ale min. počet na objednanie bol 100 .
Takže Pointa tejto témy je, že kde by sa podľa Vás dalo zohnať takéto koliesko .. ??
Ďakujem
Ďakujem
Re: KOSAČKA
a musis tam dat presne take iste? (na nič nenarážam, fakt sa pýtam, nám sa v robote tiež jedno zlomilo a dali sme tam pomocné koliesko z bicykla)
Nie, nemusí byť rovnaké, proste len rada, že kde dostať kolieska.. Vzhľadovo mi je jedno aké, len nech plní účel a nech nezasahuje do chodu kosačky.
-
rufus59
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
V takom Mountfilde sa dajú objednať diely na kosačky a nejaké dopasovať a kúpiť ? Lebo robia tam servis kosačiek. (mi sme tam objednávali sučiastky do motora kosačky.)
čo tak kontaktovať priamo výrobcu, že kde by si mohol zohnať náhradné diely
Kolieska teoreticky zoženieš u ktoréhokoľvek distribútora aj na Slovensku. Aká je to značka kosačky ? Mne keď sa odtrhla tá páčka na nastavenie výšky strihu, tak som skočil do predajne, povedal som čo chcem a objednali mi to.
-
KaptMichal
King
Čaute, nemá niekto skúsenosti s kosačkou od AL-KO comfort 40E?Raz som s ňou kosil a bol som spokojny, no dočítal som sa, že to nieje bohviečo - ako vypadávanie noža, zlé uchytenie matiek atď.. no vždy bol tovar hodnotený na internetových obchodoch dobre 4-4,5/5. Poprípade nepoznáte nejakú overenú, odskúšanú el. kosačku na väčšie plochy? Hlavne nech je objem koša aspoň 40l
-
mr_margera
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
podobnú sme mali doma, na bežné kosenie stačila, ale inak nič moc..aký máš cenový strop? a aká plocha kosenia cca?