Celkom ma potesila informacia, ze ak si predlzim pausal cez web, dostanem v druhej a tretej fakture zlavu 5€, celkovo teda 10€.
Vyberam, vyberam telefon, mesiac, dva az zvysili ceny k mojmu pausalu (napr. xperia x8 z 1 na 19€, nokiu C5-03 z 49 na 69€).. ale toto povazujem za normalne.. co vsak nie, je uctovanie administrativneho poplatku, 7,97€.
Na predajni nic take neuctuju, na webe si vyplnujete vsetko sam, a padne im to do systemu (pravdepodobne s tym uz nic nerobia).
Teda zo zlavy 10€ sa nam "vycistila" skutocna hodnota zlavy, a to az magickych 2,03€.
Toto ludi fakt nepresveci, aby si pausal vyberali on-line..
Nedavno som predlzoval aj internet od T-comu, zlava bola tiez, ale poplatok nebol ziaden..
Zlava na webe T-Mobile
Re: Zlava na webe T-Mobile
"Vážený zákazník, spoločnosť Slovak Telekom, a.s. účtuje administratívny poplatok za úkony, ktoré sú spojené s predĺžením zmluvy (spísanie nového Dodatku), ktoré sú realizované cez predajne a telefonické linky. Administratívny poplatok je oproti konkurencii nižší a navyše Slovak Telekom vám ponúka jedinečnú možnosť úhrady spomínaného poplatku za T-Mobile Clubové body." V Orangei je to tiez tusim 8€.
"cez predajne a telefonické linky"
toto je objednavka cez web
toto je objednavka cez web
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
reklamuj, vyhrazaj sa SOIkou, mediami... web nespominaju, nemaju na tvojich 7,97 narok.
vyriesil som to osobne, pouzil som cez 2000 bodov na vymazanie poplatku.. tak ci tak, body ku koncu roku prepadnu vsetkym.. kedze klub konci..