Zdravim,
Na Ubuntu zvyknem robit to, ze si zacnem stahovat film a mam moznost si ho zacat pozerat pocas stahovania. Mam napr. 30% tak si pozriem tu 1/3 filmu a zatial sa mi dostahuje cely a potom ho len obnovym a dopozeram. Vo windowse musim cakat kym sa cely dostahuje a az potom si ho mozem pozriet. Mozem nejako to oblbnut aby som mohol to robit podobne ako na Linuxe?
Prehravanie videa pocas stahovania
To myslíš ako , že je zabaléné ako RAR ( part.01 , part.02 atď ) ?
Mám Free Download Manager Lite a tam je také okno na prehrávanie videa ale priznám sa , že takéto niečo ma nikdy nenapadlo
Ak by to fungovalo aj vo Windows tak by to bolo super.
Len neviem či na to netreba FULL verziu. Ja mám len Lite.
Mám Free Download Manager Lite a tam je také okno na prehrávanie videa ale priznám sa , že takéto niečo ma nikdy nenapadlo
Ak by to fungovalo aj vo Windows tak by to bolo super.
Len neviem či na to netreba FULL verziu. Ja mám len Lite.
Re: Prehravanie videa pocas stahovania
na toto je jednoduché riešenie
1. Otvoríme Firefox (ak nemáte, nainštalovať)
2. Dáme sťahovať nejaký AVI film na plochu
3. Po začatí sťahovania si všimneme že na ploche sa nam vytvorili dva súbory : nazov filmu.avi (má 0kb) a nazov filmu.part (tento budeme potrebovať)
4. Otvoríme si player (bud VLC alebo GOM player)
5. A už len stačí ak tam presuniete ten súbor part a ono vám to začne prehrávať (princíp ako na youtube)
1. Otvoríme Firefox (ak nemáte, nainštalovať)
2. Dáme sťahovať nejaký AVI film na plochu
3. Po začatí sťahovania si všimneme že na ploche sa nam vytvorili dva súbory : nazov filmu.avi (má 0kb) a nazov filmu.part (tento budeme potrebovať)
4. Otvoríme si player (bud VLC alebo GOM player)
5. A už len stačí ak tam presuniete ten súbor part a ono vám to začne prehrávať (princíp ako na youtube)
myslim ze za tie 2 roky na to prisiel aj sam 
ja viem ze od posledneho prispevku prebehli dva roky , ale moze sa to zísť aj iným ľudom