League of Legends

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na akom serveri hrávaš?

EU Nordic&East
50
42%
EU West
25
21%
Iný
0
Žiadne hlasovania
LoL nehrám
43
36%

Celkom hlasov: 118

Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: League of Legends

Príspevok od používateľa Sarger »

Máš lvl 13 tak sa čuduješ prečo si to dokázal vyhrať? A nepridávaj sem každý troška lepší screen, je to trápne. :? :roll:
Kafko
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Kafko »

Hrával som túto hru dlhšiu dobu na US serveri LEVEL 30 a okolo 30 champov, ale už som rád, že som stým prestal keďže je to pekný žrút času a doslova vás táto hra pohltí, najviac čo mi však vadilo bolo na 5v5 keď ma hodilo do teamu z lamkami čo to feedily od začiatku a potom kôli nim prehra :x a koho baví prehrávať hodinu keď vie, že prehrá ....
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Radioactive_Mouse »

Sarger napísal:Máš lvl 13 tak sa čuduješ prečo si to dokázal vyhrať? A nepridávaj sem každý troška lepší screen, je to trápne. :? :roll:
:psssst:
budem si sem pridavat co ja chcem, ak sa ti nepaci nechodievaj sem :smt006

nieco pre sargera

EDIT: diki za K :minus: :smt006
Prílohy
Bez názvu11.png
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Hmm nejako si namýšlaš ale ok, nebudem riešiť. Dostaň sa na lvl 30 a postni sem potom taký screen, som fakt zvedavy :smt080

//Neriešim ťa, ignore
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

co ti tak vadi omg ??? nikto sem pomaly aj tak nepise ... no tak si sem davam screeny a co ???

jediny namysleny si tu asi len ty ked ti tak vadia tie screeny

ako male decko si ale nevadi :prdel:
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

neviem kto je male decko ked sa tu chvali trápnymi obrázkami
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Dalsi magor :D Ak si si nevsimol toto je forum . A mozem si sem davat hocico co neporusuje pravidla a ak sa vam nepaci tak sem nechodte , alebo necitajte moje prispevky , nereagujte na moje prispevky

To je take tazke ??? Ale ako vidim tak pre niektorych z vas asi ano ... uz vam asi z internetu prepina , nebolo by na skodu niekedy vyjst aj von

MichalkoOo diki za k :minus: :lol:
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

clovek s 81 prispevkami mi hovori co je forum :roll: a - ja nedavzm nikdy... Takze ja som to nebol
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

clovek co je tu od roku 2006 .. a co si akoze tym poctom prispevkov chcel povedat?? aspon sa nestaram vsade/do vsetkeho ako ty

// ok koncim ked vam to tak vadi ... clovek sa aj moze bat sem prispiet aby ho hned vsetci nezje*ali :surrender:

Stale sa ohanate vyssim levelom ale pochybujem ze tam bude nejaky velky rozdiel ... ved od levelu 0 po 15 neni ziaden rozdiel ...
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

@Radioactive_Mouse: Na nízkom levely to fakt nie je problém zahrať. My všetci sme si tým už prešli (až na Son-Goku), tak sa nerozčuluj a pridaj sem radšej nejaké video ;)
A teraz môžme k téme...

Ja som si po dlhom čase zahral celkom dobre a znovu zas sa mi podarilo sa vyšplhať na 1200. Ale rád by som okúsil ten vyšší rank. Niečo som tu kedysi čítal o resetovaní statov (pravdepodobne len topky) na novú sezónu. Vieme kedy to má prísť? (osobne počítam že aj s tým novým módom "domination"(?))

//@Son-goku - ty sa sa u mňa zapísal ako kkt, preto som ťa uviedol ako príklad.

//sam si to povedal
Radioactive_Mouse napísal: ved od levelu 0 po 15 neni ziaden rozdiel ...
Nik ťa tu nekameňuje. Len neviem čo chceš počuť pri rovnakom uploadnutom screene, keď na ňom nie je nič zvláštne. Prosto hráš proti lamám, trochu premýšľaš a hotovo. Tiež sa mi dobre hralo na nízkom lvly.
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Leko: V poslednej dobe ako som začal hrať ranked tak som sa nedostal nad 1230, proste to nešlo.
Čo sa týka dominionu tak predpokladám, že niekedy koncom augusta alebo v priebehu septembra by mohol vyjsť. Keďže na GamesCome bude mód predvedený od 17 do 21 augusta.
O tých resetoch rankov som čítal v nejakej novinke tak to skúsim pohľadať.
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Novych champov pridavaju pravidelne po nejakom case alebo hocikedy kedy sa im zachce??

Leko: nic som nechcel pocut , len som sem dal par screenov a neviem preco sa sarger hned zacal rozculovat ze naco to sem davam, tak som mu napriek dal dalsi :)... Povedzte rovno ze je to tu zakazane davat screeny a nebudem to sem davat ... Zato ze on je uz lvl 30 a je to nejaky gamebler tak si sem nemozem dat iny screen ako z lvlu 30 a ranked matchu?

Myslel som si ze je to tu pre vsetkych a nie len pre hracov lvl 30. Robite tu jak keby na lvl 30 boli sami profi hraci

Robite tu z nicoho velku tragediu
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

A ty sa hráš na urazeného...
Napísal ti prosto že sem nemusíš pasnúť každý screen z ktorého máš radosť.
Áno, samozrejme môžeš uploadovať screen z každej hry, keď sa ti zachce, ale potom sa nemôžeš hnevať na to, že ti niekto napíše "wtf wocog?" Tiež som mal zato, že na lvl 30 v ranked hre už budú fajn hráči. Žiaľ, je mnoho takých trucujúcich hráčov aký sa nájdu aj na tvojom levely. Avšak je to predsa len o niečo ťažšie. Ako si sám napísal, do 15 lvl v tom nejaký rozdiel necítiš. Nikto ti nekrivdí, tak si to nehádž na plecia.

Myslím že pravidelne. Ale neviem to iste. Myslím že každý 2. či 3. týždeň. Odsleduj si to, uvidíš. I keď podľa mňa tam už toho moc nenavymýšľajú. Hlavne si hneď nekúp nového champa za to že má kryštál v riti. Vždy o týždeň na to ako pridajú nového hrdinu je ten hrdina v free rotation, kde si ho môžeš vyskúšať.
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Do konca season 1 už nepridajú žiadneho nového, Skarner bol posledný. Takže najbližšie až v priebehu septembra oznámia čo a ako bude.
Walky
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Walky »

V [ur=http://euw.leagueoflegends.com/news/sea ... ate-august]tejto[/url] novinke pisali ze season one bude koncit "late august". A dominion pridaju po tom ako skonci PAX prime 28.8 http://euw.leagueoflegends.com/news/sea ... ate-august
Croven
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Croven »

ropman napísal:mne osobne to pride tazsie ako dota... cele je to o dost komplikovanejsie a tym myslim ovela viac statov, komplikovanych hrdinov, runy, masteries...

komplikovani hrdinovia - kazdy ma 4 aktivne spelly + 2 summoner spelly. v dote ma vela hrdinov napriklad len 2 aktivne spelly co je dost rozdiel oproti 6. pricom v lol tie spelly su castokrat aj o dost komplikovanejsie, pri roznych podmienkach / okolnostiach /kombach sa chovaju rozne, maju aj viacero vyuziti, vela spellov treba mierit... ale na druhej strane sa na rozdiel od doty daju spamovat. to znamena ze aj ked clovek bezhlavo bucha do klavesnice tak nieco zahra... ale vyuzit potencial champa na 100% vyzaduje dost skillu, vela treningu a premyslene pouzitie spellov...

absencia deny - ano, ale miesto toho mozete spamovat spelly.

komplikovana metagame - dobry pick je v lol o dost tazsie zlozit (teraz hovorim o beznom publicu a nie o hrach na top urovni). kazda hra musi mat junglera, nejakeho tanka / initiatora, vyvazeny pocet AP/AD carry (idealne 2 AP a 1 AD) a supporta. to je skratka idealny pick v dnesnej dobe ku ktoremu sa treba aspon snazit priblizit v kazdej hre... lebo ak nepriatelsky tym ma k tomuto blizsie tak sanca na vyhru je o dost nizsia...

teamplay - dota je len o tom aby sa nafarmil carry a ked sa to podari tak to vyhra uz aj sam. v lol sa toto nemoze stat resp. este som to nikdy nevidel takze aj keby sa to stalo tak to bude naozaj vynimka. cize v kazdom teamfighte musi kazdy zahrat na 100%. dalej nutnost map controlu je ovela dolezitejsia pretoze treba kontrolovat neutralne creepy, ktore davaju po zabiti ovela vecsie vyhody ako v dote. v lol este aj na publicu (normal hrach) su v kazdej hre wardy. toto som na dota publicoch zazil len vynimocne.
nominacia na vtip dna
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Intel Extreme Masters, priamy prenos z Cologne. http://iemgamescom.leagueoflegends.com/
rain3R
Star
Star

Príspevok od používateľa rain3R »

šiel by som tam už len kôli skinu nasusa :D a pravdaže vidieť dominion. Fandím solo midu, skupinu zatial vyhrali ale no neviem neviem, uvidime...
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Skoda prispievat na toto forum , sa tu az rozum zastavuje nad niektorymi .
Radioactive_Mouse napísal:Vaša karma bola znížená.
Niekto Vám zanechal komentár:

ziadny popis, nic...ocividne nemas slov...

Komentár bol zanechaný pre tento príspevok: http://www.hojko.com/viewtopic.php?f=47 ... 0#p1700920
rain3R
Star
Star

Príspevok od používateľa rain3R »

Ale nechápem prečo si to všímaš, je to absurdné napríklad ja som o tomto videu nevedel a pomohlo mi informovať sa.
Napísať odpoveď