Prepojenie NB s domacim kinom

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
BART13
Novice
Novice

Prepojenie NB s domacim kinom

Príspevok od používateľa BART13 »

Zdravim všetkých,

potreboval by som radu na vyriešenie mojho problému. Snažím sa prepojiť notebook s domácim kinom pomocou jack/cinch kábla. Jack normálne zapojím do notebooku, 2 cinch koncovky do domáceho kina kde je INPUT. Zvuk mi hrá, lenže aj pri malej hlasitosti mi hučí jeden reproduktor (ten druhý nehrá vôbec). Pri vyššej hlasitosti je ten zvuk už veľmi silný a otravný. Mám domáce kino LG 5.1, no chcel by som spojazdniť zvuk s notebooku len na predné 2 reproduktory.

No ako som už napísla, aj keď prehodím cinch koncovky, stále ide len jeden reproduktor aj to s hukotom.

Vopred dakujem pekne za radu :)
jolanek
Medium Expert
Medium Expert

Re: Prepojenie NB s domacim kinom

Príspevok od používateľa jolanek »

troska mimo tvoj problem, hdmi ?
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa lekoklatik »

jolanek čo má s týmto HDMI?
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weroro »

BART13 napísal:Zdravim všetkých,

potreboval by som radu na vyriešenie mojho problému. Snažím sa prepojiť notebook s domácim kinom pomocou jack/cinch kábla. Jack normálne zapojím do notebooku, 2 cinch koncovky do domáceho kina kde je INPUT. Zvuk mi hrá, lenže aj pri malej hlasitosti mi hučí jeden reproduktor (ten druhý nehrá vôbec). Pri vyššej hlasitosti je ten zvuk už veľmi silný a otravný. Mám domáce kino LG 5.1, no chcel by som spojazdniť zvuk s notebooku len na predné 2 reproduktory.

No ako som už napísla, aj keď prehodím cinch koncovky, stále ide len jeden reproduktor aj to s hukotom.

Vopred dakujem pekne za radu :)
Ahoj.
V prvom rade by som hľadal hardvérovú chybu.

1. Ak máš MP3 prehrávač, tak strč ten kábel namiesto notebooku do toho MP3 prehrávača. Ak bude stále vrčať reprák, tak vymeň kábel. Ak to aj s novým káblom bude robiť je problém v domácom kine = reklamácia.
2. Ak to pri pripojení mp3 prehrávača robiť nebude, tak je chyba v notebooku = reklamácia.
BART13
Novice
Novice

Príspevok od používateľa BART13 »

Diky za rady, skúsil som napojiť MP3 prehrávač, reprák nehučal, znel výborne, až na fakt že stále ide len jeden. Mám hľadať teda chybu asi v kábli že?
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

No a koľko káblov má vlastne to domáce kino?
Mám na mysli káble s cincom, ktoré môžeš napojiť.
Pretože klasická 5.1 repro zostava má 3. 1 sú predné 2 repráky a center, 2 sú zadné 2 repráky a 3 je basový reprák (tak nejak).
Napísať odpoveď