ako rozdeleny hdd spojiť do jedného
ako rozdeleny hdd spojiť do jedného
zdravim,dal som si do mašinky nový hdd,ale zistil som že je rozdelený na 2 partície...dá sa nejako spraviť z neho zase jeden?
Da sa to spravit bud cez program Partition Magic alebo Acronis Disk. Ked nevies dobre po anglicky, tak odporucam stiahnut sk/cz verziu, lebo staci jeden nespravny klik a mozes to lutovat. Alebo vlozis do mechaniky dvd s operacnym systemom a ked sa bude pytat na vyber hdd tak tam to spravis. Teda naformatujes cely hdd a spojis do jedneho.
Re: ako rozdeleny hdd spojiť do jedného
mam windovs 7 ako mam spojit rozdeleni disk cez windovs

uplne rovnako ako je napisane v prispevku nad tvojim (teraz som to skusal na W7)
start - ovladaci panel - nastroje pre spravu - sprava pocitaca - sprava diskov.
klikni prav. tlac mysi (PTM) na druhu particiu a zvol odstranit zväzok. Ked sa odstrani, klikni PTM na zostavajucu particiu a zvol rozsirit zväzok. Zadas o kolko chces zväzok zväčšit a das ok.
dakujem za radi pomohli ste mi
nevie niekto ako zlucit disk 1 do jedneho ? skusal som tych 3GB zmazat,formatovat,zmensit ale nejde to... asi zato ze to stale bere ako systemovy, hoc system uz je na disku 0
Problém vidím v tom type "dynamicky".. ako si to dostal a načo je to dobré?
Nevieš zrušiť všetky existujúce partície okrem prvej a potom tú prvú zväčši o uvoľnené miesto zo zrušených partícií..
Nevieš zrušiť všetky existujúce partície okrem prvej a potom tú prvú zväčši o uvoľnené miesto zo zrušených partícií..
A neda sa to nejako zmenit na zakladny ?
Lenze ked toto spravim stratim data ?
Lenze ked toto spravim stratim data ?