Farma - reality show
Re: Farma - reality show
Neviete kde je tá farma?
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
niekde pri Senci, som to cital v niektorom casaku
inak zaujimave ze na konci tohto tyzdna sa uz budu vyhadzovat 2 ludia
To netvrdim, ze su to herci. Ak by boli, tak by sa to hned cez niekoho prevalilo, takze to je nerealne. Len hovorim, ze ked sa vypne kamera, tak si vsetci ziju v luxuse.ropman napísal:chces povedat ze su to vsetko herci ?
no to pochybujem 
-
PAuLi3
Darca
tiez si myslim, ze to je hovadina
Ako som už písal, končpirácie mám rád, ale toto je moc. Skrátka si myslím, že by na to Markíza nemala najmenší dôvod.
*Bullshit roku* na takéti niečo som bol zvyknutý len z bulvárných časákov no ako vidím už to ide aj na hojkaDeco napísal: To netvrdim, ze su to herci. Ak by boli, tak by sa to hned cez niekoho prevalilo, takze to je nerealne. Len hovorim, ze ked sa vypne kamera, tak si vsetci ziju v luxuse.
PAuLi3 napísal:niekde pri Senci, som to cital v niektorom casaku
Nejako sa mi to nezdá, že by to bolo niekde v okolí Senca. Pozeral som nejaké fotky z tej farmy a je tam aj kopcovitý terén. A za celú dobu čo jazdím cez Senec som si nikde nejaké (aj mierne alebo malé) kopce nevšimol. Skôr by som povedal, že to bude niekde inde. Ale to je asi aj jedno.
Filipito napísal: *Bullshit roku* na takéti niečo som bol zvyknutý len z bulvárných časákov no ako vidím už to ide aj na hojka
A co som take napisal? To, ze si nemyslim, ze su to herci? Podla teba su?
tak ale v zasade potom to musia byt herci, samozrejme asi nie profesionalni... inak by sa tam asi nemohli spravat tak ako sa spravaju, keby zili v luxuse... a nevidim dovod preco by to markiza robila... mozno kvoly vecsej atraktivite, ale proste neverim ze je to hrane
Cital som napr. vyjadrenie jednej pani, ktora sa zucastnila kastingu, presla nim, podpisala zmluvu, ale nasledne niekolko dni pred zaciatkom natacania, jej prislo vypovedanie zmluvy zo strany markizy.
-
jankee
Medium Expert
presna poloha 
- Prílohy
-
- 262133_2033935381172_1627822587_1924649_6682408_n.jpg (26.46 KiB) 2064 zobrazení
jankee ako vieš, že je to je zrovna tam? Len ma to tak zaujíma, lebo som na nete našiel pár "odborníkov", ktorí sa dušovali, že to je na mieste xyz a tak podobne.
-
jankee
Medium Expert
Kamaratovej mamky znamy
je majitel tej farmy/domu ci co to je a ta jeho mamka tam myslim zapozicala nejake zvierata co tam maju, neviem presne nesledujem to,cize ani podrobnejsie info nemam, len som nasiel v jeho albume par fotiek odtial + tamtu s polohou, takze tato poloha je 100% 
//dakujem za K
nabuduce sa aspon podpis, nemam 12 rokov aby som sa potreboval chvalit, len som chcel objasnit+- odkial mam tie info, pripajam 1 fotku nech nezerem, ostatne..mysli si co chces 
//dakujem za K
haluz je, ze ta Lenka z UK tam sla ako hrda obyvatelka Londyna, a ked vypadne, a zbada co sa tam deje, no nwm:D
-
jankee
Medium Expert
tak som posnoril, tu mate presnu lokaciu ak by sa tam nejaky skalny fanusik chcel pozriet
Je to blbosť plná vulgarizmov ktorá poukazuje na neschopnosť niektorých ľudí ....
To je pravda..vulgárnejší boli už len Teletubbies 
tuto show moc nemusim ..pozeral som akurat tak cast kd ta slovenska playmate andrea tancovala na stole a behala tam v plavkach 
ktora to bola cast?