Priateľkine narodeniny
-
crazypilotsk
Novice
Priateľkine narodeniny
Čaute. Potreboval by som od vás súrnu radu, lebo sám akosi nič kreatívne nedokážem vymyslieť. S priateľkou sme spolu takmer 10 mesiacov a potreboval by som nejaký originálny darček na jej 19 narodeniny. Pre predstavu, ja som odnej na svoje narodeniny (som programátor, grafik, webdizajner) dostal kvalitnu, nesmykajucu sa podlozku pod mys s jej fotkou ktora sa mi najviac paci, cize super uzitocny, originalny, kreativny darcek.
Re: Priateľkine narodeniny
tak nam o nej nieco povedz ak to ma byt originalne 
-
crazypilotsk
Novice
Tak zhrnul by som to asi tak, ze je to take nenarocne skromne dievca, ktore sa dokaze tesit z hocicoho, nemusí nejaké diskotéky a akcie kde je vela ludi, romantika na prvom mieste...
co som tak sledoval kolegov, dost "leteli" kalendare s fotkami (na kazdy mesiac nejaku jej, tvoju alebo spolocnu fotku)
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
balenie ryžecrazypilotsk napísal:Tak zhrnul by som to asi tak, ze je to take nenarocne skromne dievca, ktore sa dokaze tesit z hocicoho, nemusí nejaké diskotéky a akcie kde je vela ludi, romantika na prvom mieste...
(to si nám teda o nej fakt povedal..)
-
jin
VIP
Programátor, grafik a webdizajnér bez kreativity? Ojoj
Ale ku téme: vezmem to zoširoka a všeobecne, nakoľko podľa toho, čo si napísal môže byť super audiotrackov nápad, prípadne mne ešte prišiel na um pohár kyslých uhoriek.
Odpichni sa od jej koníčkov, za 10 mesiacov by si ich mal poznať.
Samozrejme treba si uvedomiť, že kupuješ darček predovšetkým dievčaťu, takže nejaký ženský darček (šperk, kozmetika, parfém) príde vhod vždy. A samozrejme, pokiaľ jej chceš oplatiť darček rovnakou kartou daj jej vyrobiť hrnček s Tvojou podobizňou, prípadne sprav fotoknihu s Vašimi spoločnými fotkami. Všetko podľa finančných možností.
Ale ku téme: vezmem to zoširoka a všeobecne, nakoľko podľa toho, čo si napísal môže byť super audiotrackov nápad, prípadne mne ešte prišiel na um pohár kyslých uhoriek.
Odpichni sa od jej koníčkov, za 10 mesiacov by si ich mal poznať.
Samozrejme treba si uvedomiť, že kupuješ darček predovšetkým dievčaťu, takže nejaký ženský darček (šperk, kozmetika, parfém) príde vhod vždy. A samozrejme, pokiaľ jej chceš oplatiť darček rovnakou kartou daj jej vyrobiť hrnček s Tvojou podobizňou, prípadne sprav fotoknihu s Vašimi spoločnými fotkami. Všetko podľa finančných možností.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
si grafik - vyrob darcekovy pokukaz na odber 10tich orgazmov ... i mean ... how hard can it be ? 
podla toho, kolko chces investovat.
ak nema ziadne specialne zaluby, ktorych by sa darcek mohol tykat, ja by som jej kupila parfem, pekne spodne pradlo alebo nieco podobne, to musi potesit kazde dievca
ja mam najradsej darceky, z ktorych mam zazitok - takze nejaky pekny vylet, listky na koncert/festival/muzikal,... ale v podstate je to jedno, potesi akakolvek drobnost, ked je z lasky a viem, ze niekto si na mna spomenul a snazil sa spravit mi radost 
ak nema ziadne specialne zaluby, ktorych by sa darcek mohol tykat, ja by som jej kupila parfem, pekne spodne pradlo alebo nieco podobne, to musi potesit kazde dievca
Podla mna akekolvek kalendare salky vankuse s fotkami su uz davno out, nie je to ziadne umenie dat fotku na kluc a dat to do atelieru, cool by si bol tak 4 roky dozadu ked o tom vedelo malo ludi a bolo to originalne. Som s jinom, nejaky kus oblecenia, doplnok alebo vonavka je naj 
-
crazypilotsk
Novice
Všetkým vám v prvom rade ďakujem za postrehy! Nakoniec ma napadla ešte jedna vec, na ktorú som akosi zabudol, ona je dosť veľký fanatik do puzzle, čiže nápad by bol, dať jej vyrobiť puzzle s našou najkrajšou spoločnou fotkou, tortu mam doriesenu, kyticu cerveno bielych ruzi tiez a k tomu este nejaky parfem... co poviete?
no len nech to neni 5000 kusov, lebo kym to dosklada, uz ani nemusite byt spolu 
no to moze byt celkom mile, ked si to potom budete spolu skladat 
-
crazypilotsk
Novice
5000-ka to isto nebude, ale ako som ju tak sledoval, 3000 kusove puzzle sama zvladla za 3 uprsane dni, takze ani to by nebol problembeardie napísal:no len nech to neni 5000 kusov, lebo kym to dosklada, uz ani nemusite byt spolu
Kyticu nezabudni že máš dať nepárny počet ružícrazypilotsk napísal: kyticu cerveno bielych ruzi tiez a k tomu este nejaky parfem... co poviete?
-
crazypilotsk
Novice
Jasné, akurát na 19-stku 19
Puzzle, kytica, torta, parfém. Nie je toho trochu veľa, keďže nie ste spolu zatiaľ nejak extra dlho?
Aj tých 19 ruží sa mi zdá trochu priveľa.
Aj tých 19 ruží sa mi zdá trochu priveľa.
Parfem najmenej 40, kytica minimalne rovnako ak nie viac, puzzle kolko 15? A torta neviem aka je ... ty si obfasol podlozku pod mys a hovoris aka je ona nenarocna, ak je naozaj skromna tak sa bude citit dost blbo ked ju tym vsetkym zasypes, to za prve a za druhe si myslim ze obsypavanie darcekmi je jeden zo sucinitelov kedy je chlapec oznaceny za "prilis dobreho", hned vo vedlajsej teme si kvoli tomu idu vyplakat oci uz traja useri 
ste spolu 10 mesiacov tak to neprehanaj.
ste spolu 10 mesiacov tak to neprehanaj.
-
jin
VIP
No keď už sme sa konečne prepracovali ku niečomu konkrétnemu, tak by sme to mohli ísť trocha okresať.
Kvety sú nutnosť - súhlasím aj s počtom a vôbec to nemusí byť drahé. Pár krát sa mi podarilo vymáknuť v hypernove akciu, kde 9 ruží stálo 3€. A nebol to nejaký odkvitnutý odpad - mali síce menšie puky, no s pravidelnými výmenami vody vydržali sakra dlho.
Čo sa týka parfému som tiež za, nejaká 30ml nemusí stáť až tak veľa. Osobne som zvykol ku parfému vždy kúpiť spodnú bielizeň. Pôvodnú krabičku z parfému som okašľal, kúpil nejakú peknú zlatú, podstielku som spravil zo spodného prádla a do toho vsadil flakón - je to skutočne efektný darček.
Puzzle - ak je skutočne taký fanatik, tak môžeš. Ale tak nemusia to byť hneď 3000ovky.
Tortu by som vynechal.
Keby to bolo na mne dám kvety a parfém v "špeci" krabičke. Elegantné, darček sa tým pádom skladá len z dvoch komponentov, takže to nepôsobí ani prehnaným dojmom a predsa luxusne.
Kvety sú nutnosť - súhlasím aj s počtom a vôbec to nemusí byť drahé. Pár krát sa mi podarilo vymáknuť v hypernove akciu, kde 9 ruží stálo 3€. A nebol to nejaký odkvitnutý odpad - mali síce menšie puky, no s pravidelnými výmenami vody vydržali sakra dlho.
Čo sa týka parfému som tiež za, nejaká 30ml nemusí stáť až tak veľa. Osobne som zvykol ku parfému vždy kúpiť spodnú bielizeň. Pôvodnú krabičku z parfému som okašľal, kúpil nejakú peknú zlatú, podstielku som spravil zo spodného prádla a do toho vsadil flakón - je to skutočne efektný darček.
Puzzle - ak je skutočne taký fanatik, tak môžeš. Ale tak nemusia to byť hneď 3000ovky.
Tortu by som vynechal.
Keby to bolo na mne dám kvety a parfém v "špeci" krabičke. Elegantné, darček sa tým pádom skladá len z dvoch komponentov, takže to nepôsobí ani prehnaným dojmom a predsa luxusne.
ruze a parfen to uz je privela, este si bude mysliet ze ju uplacas, puzzle vrelo staci, maximalne jedna ruzicka, radsej ju pozvi do restiky kde jej das puzzle 
-
easton
Professional
tiež si myslim, že je to prehnane, stacia kvietky, puzzle a ideš, krajšie su zažitky ako materialisticke darčeky