Rozmyslam nad kupou tejto mysky Microsoft Bluetooth Notebook Mouse 5000 ale niekde som cital na nu zle recenzie s kompatibilitou na windows 7 ze ju automatycky nepripaja po restarte...
mohol by mi niekto kto ju uz ma dat na nu svoj nazor?
ak to do tejto casti fora nepatri vopred sa ospravedlnujem...
windows 7 podpora mysky Microsoft Bluetooth Notebook Mouse 5
-
HiddenUser
Medium Star
Re: windows 7 podpora mysky Microsoft Bluetooth Notebook Mouse 5
To mam taky pocit ze zavisi od ovladacov pokial ovladace niesu vydane pre Windows 7 tak nebude fungovat vobec. ale mozte skusit prip ak by neslo aktuvalizovat ovladac.
na oficialnej stranke su ovladace len pre windows vista ale vieme ze su vecsinou kopatibilne aj s win 7
a preto sa pytam niekoho kto ju uz realne ma ci funguje aj po restarte hned.... ze ju nacita samo... a ake ma snou skusenosti vo win 7 aby som nekupoval macku vo vreci...
a preto sa pytam niekoho kto ju uz realne ma ci funguje aj po restarte hned.... ze ju nacita samo... a ake ma snou skusenosti vo win 7 aby som nekupoval macku vo vreci...
The computer man nas spasi!
Pre tu mys nie su potrebne ziadne ovladace. Pokial je bluetooth na NB zapnuty a myska s nim sparovana, potom fungovat bude. Ak nie, tak ju zapni.
Moze byt, ze po restarte systemu, nabehne system s vypnutym BT, ale to nie je chyba mysi.
Pre tu mys nie su potrebne ziadne ovladace. Pokial je bluetooth na NB zapnuty a myska s nim sparovana, potom fungovat bude. Ak nie, tak ju zapni.
Moze byt, ze po restarte systemu, nabehne system s vypnutym BT, ale to nie je chyba mysi.