Sekanie hier

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Sekanie hier

Príspevok od používateľa IamMartinQo »

Hi,

Včera som cez Super Ovládač našiel/stiahol/nainštaloval driver 8.872.0.0 na gr. kartu ATi Radeon HD 5470, a kedže si rád niečo zahrám občas tak po dlhšom čase som si chcel niečo zahrať, spustil som najskôr Witcher-a 2 ale tam to bolo naozaj nehrateľné samé sekanie, tak som spustil fifu a tam to isté, ale tam to nesekalo až tak, zvyčajne pri replayoch, rohoch a pod.

Neviete či to budem tým driverom, prípadne jestvuje nejaký pri čom mi nebudú sekať hry ?

Pridávam screen, nikdy mi fifa nesekala a witcher po optimalizovaní patchom taktiež a teraz je to hrôza..

//no teraz pozerám že všade mi zmenilo gr. kartu aj na widgete už nemám 5470 ale 5000
Prílohy
fuck problem.png
Denco
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Sekanie hier

Príspevok od používateľa Denco »

Takže akú kartu máš? Ovládače si stiahni zo stránky výrobcu grafiky (prípadne notebooku) a také programy aký si použil odinštaluj. Sú podľa mňa nanič.
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Ati Mobility Radeon HD 5470, čo mám spraviť aby mi šli hry plynulo ?
Pigesko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pigesko »

ved ti napisal co mas spravit...

1. odinstaluj ovladac ktory tam mas teraz
2. stiahni a nainstaluj najnovsi ovladac zo stranky vyrobcu
3. zbav sa tych programov ktore ti do PC instaluju podobny bordel...
Denco
King
King

http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx
Tu sa preklikaj ku tvojej grafike:
- Step 1: Notebook Graphics
- Step 2: Radeon HD Series
- Step 3: Mobility Radeon HD 5xxx Series
- Step 4: Tu vyber tvoj operačný systém (dávaj pozor aj na 32bit a 64bit)
Potom na karte "AMD Catalyst Packages" klikni na Download.
Prípadne ovládač tiež nájdeš na stránke výrobcu notebooku / dosky.

Potom prejdi do: Klik pravým na Počítač » Spravovať » Správca zariadení » rozbaľ Grafický adaptér » klikni pravým na svoju grafiku, ktorá tam bude a vyber odinštalovať. Nezlakni sa, pravdepodobne sa ti zmení rozlíšenie (na menšie). Potom len spusti ten stiahnutý ovládač a po nainštalovaní restartni PC.
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Dík za návod, asi to mám, ale spravil som to takto : Ovládače od karty mi nešli tak som prešiel na stránku výrobcu a po dlhom perklikávaní som našiel svoj ntb aj ovládače, stiahol som ich boli dva, jeden na » Intel High-Definition (HD) Graphics Driver a druhý AMD High-Definition Graphics Driver kedže intel mal len cca 40 MB, došlo mi že bude menej dôležitý, kým sa sťahovali, odinštaloval som svoj original na HD 5000 seriu, zmenilo sa rozlíšenie ale len o niečo, z tmavla farba ale bolo fajn a potom som nainštaloval ten AMD High Definition Graphic Driver čo som stiahol zo stránky hp nevidel som badateľnú zmenu, potom som odinštaloval INTEL HD a drb rozlíšenie mi padlo na úplný low :D čo bolo už prekvapivujúce :D začal som inštalovať INTEL HD Graphic Driver čo som stiahol tiež od výrobcu ntb, ale na konci mi hodilo error že nespĺňam min. konfiguráciu :D ... ough ...nič prišiel reštart, zmena sa neprejavila, skúsil som nainštalovať znova opäť napísalo že nespĺňam podmienky, prišiel druhý reštart, a pri prihl. obrazovke už ikona bola normálna, normálne ma prihlásilo, a rozlíšenie mám optimálne 1366x768, neviem či som to spravil ale idem vyskúšať nejaké hry a neskôr dám vedieť

Každopádne vám ďakujem

// už mi aj nas5 premenovalo kartu na moju, čiže pokrok je :D
Denco
King
King

Tvoj notebook asi existuje aj vo verzii s Intel grafikou, preto sú tam dva ovládače. Takže inštaluj iba ten na tvoju grafiku.
Napísať odpoveď