Samsung GALAXY GT-i5700 Spica
Samsung GALAXY GT-i5700 Spica
nainštaloval som si ovladače z CDčka na počítač .. ale ked pojdem do tento počítač tak tam mám iba vymenitelný disk /F/ .. a nedá sa proste otvoriť .. a ked pojdem do New PC Studio čo bolo na tom CD tak aj tak ked dam tam nejaký obrazok alebo ničeo tak sa to nezobrazí v telefóne .. prosím vás o pomoc
Re: Samsung GALAXY GT-i5700 Spica
tak to kopiruj cez usb mass storage
prosím ťa daj mi link kde to stiahnem .. lebo som googlil a našiel som toho veľa nefunkčného
to si nastavis v telefone, ked to nastavis na usb mass storage po pripojeni mobilu k pc ti pc hned detekuje mobil bez akohekolvek potrebneho softu (ak mas kartu)
no tak išiel som do Nastavení ,potom do Učty a synchronizácia .. tam mám iba Background data a Auto-Sync .. obe tie veci sú zapnuté .. čo mám robyť?
Menu - settings - about phone - user settings - uncheck mass storage only
alebo
Menu - Settings - applications - development - USB Debugging
[google]
alebo
Menu - Settings - applications - development - USB Debugging
[google]
mám to .. je tam USB debuging notify .. je to zapnuté .. mám to vypnúť?
no vyskusaj, a skus to potom cez new pc studioDumbass1 napísal:mám to .. je tam USB debuging notify .. je to zapnuté .. mám to vypnúť?
není tam nič
a kde sa mi možu ukladať tie obrázky? lebo ja stále chodím do Gallery .. má to byť tam?
kopirujes to cez manage files/phone explorer?
tak ja to robým tak otvorím New PC studio mám tam toto správca médii otvorené .. prepol som tam hore na fotografie .. dal som tam nejakú fotku ktorú som skopíroval s plochy .. no nechal som to tak pošiel som do telefóna a nič není v gallery .. telefón je pripojený cez USB kável do počitáča 
a v tento pocitac svoj mobil nevidis?
vidím tam Vyměnitelný disk (F:) .. nič inačie 
no?
a nie je to on? 
tak do smiechu mi to nieje lebo ked to otvorím tak mi iba napíše vložte disk do jednotky F
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
ech, pozri sa ci nemas hore v notifikacnej liste logo USB, ak ano, otvor listu, najdi USB connection, a vyber tam mod Mass Storage (nepoznam az tak samsungy, ale dost vyrobcov to riesi takto).
Pripadne si nainstaluj zadarmo My Phone Explorer a uploaduj cez wifi...
Pripadne si nainstaluj zadarmo My Phone Explorer a uploaduj cez wifi...
uz to ma vyriesene, pisal mi SS ze mu pomohlo to mass storage nastavenie v telefone 
pekne schovane, ale funguje, dikCheZteR napísal: Menu - Settings - applications - development - USB Debugging