Dobrý deň som tu nový a dúfam že som o tu dal správne ale k veci, včera som kukal jedno video ktoré som spustil cez FLV player a odvtedy sa mi všetky programy ako napríklad Google Chrome spúšťajú práve cez tento FLV player aj Ikony maju znak tohto FLV playera jednoducho všetko Prosím moc poradí mi niekto? Notebook som dostal na vianoce od bratov a nechcem ho zničiť obávam sa že to može byť aj nejaký vírus alebo niečo FLV player už som zmazal ale sále to tu mám poradte prosím. Budem vám moc vďačný
//autoeditácia príspevku (12 Aug 2011, 16:16)
Pripájam vám aj screanshot
sorry možno prídem ako otravný ale v takých zložkách som sa ešte nehrabal a ani netuším aké následky by malo keby som niečo poplietol..našiel som všetko ako si hovoril len si nie som istý posledným bodom a to je prepísať ten súbor je to niečo také že pravým kliknem na to Default tam mám dať modify alebo modify binary data? inak keď dám to Modify binary data tak mám mám 0 0 0 0
//autoeditácia príspevku (13 Aug 2011, 1:13)
alebo si otvor prikazovy riadok
start - vyhladavanie - napis cmd - a napis tam assoc.lnk=lnkfile a daj Enter (a reštart)
počuj a keby si skúsil úplne kalsickú obnovu systému na deň predtým ako si nainštaloval ten flv ? nemám 7 takže neviem presne aká tam je cesta ale ja na win Xp mám štart/programy/Príšlusentsvo/Systémové Nástroje/ Obnova systému
ja som to takto robil keď sa mi stalo že mi niečo posral program (stalo sa mi to pri BS player)
Denco: na celom ntb mam učet len jeden tak myslím že som ako administrator a keď sa pokúsim spustiť program tak sa mi vyhodí tabuľka Otvoriť v programe
TeXnoFile: ďakujem za radu skušal som to ale nejde to
Skús ten istý príkaz s tým, že sa k Príkazovému riadku preklikáš (Štart » Príslušenstvo myslím, neviem teraz presne tú cestu), potom klikni na Príkazový riadok pravým a vyber možnosť Spustiť ako správca.
Prípadne som našiel toto: http://support.microsoft.com/kb/950505/ ... selfAlways
Neviem či som ťa pochopil, ale asi chceš aby Ti to nešlo v FLV Playeri ale v nejakom inom prehravači.Zrejme maš FLV player nastavený ako predvolený prehravač. Potom stačí len pravím tlačidlom na myške stlačiť na ikonu videa zadať otvoriť v programe a zadať si iný prehrávač ako predvolený.
Denco: Skúsil som to aj ako správca, no nejde to a to druhé je moc zložité bojím sa že niečo poseriem
mazi1962: nie zle si ma pochopil všetky súbory .exe sa mi otvárajú/otvárali v tomto programe či už google alebo aj nejaká hra musím nájsť pôvodné zložky týchto programov a spustiť ich tak