OVB - výpoveď
OVB - výpoveď
OVB ma neskutocne nahnevalo teda moja veduca preto chcem dat vypoved..ona mi však povedala ze si mam poslat vypoved postou na adresu OVB...mozem ju poslat aj e-mailom ? lebo mam neskutocny odpor k tomu
Re: OVB - výpoveď
co my s tym?
-
yoggy
-
mfp
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
yoggy asi by si si mal zistit co je to OVB, odtial je najlepsia moznost odist 
asi tak
no tak že ci to mozem poslat aj e-mailom alebo len postou ?
preco mas taky problem poslat vypoved postou
nechce sa mi srat na postu ..a my postu nemame tak by som az do mesta musel ist to sa mi moc nechce tak ja len tak ze ci to mozem aj e-mailom poslat
nie nemôžeš poslať, vypoved musis podať osobne alebo ako ti povedali, poštou
to by potom mohol vypoved poslat aj niekto namiesto teba...
to by potom mohol vypoved poslat aj niekto namiesto teba...
mi nevrav, že tam u vás nemáte ani telefón. To je toľko zavolať tam a zabučať do telefónu čo potrebujem? Ak sa hanbíš telefonovať, tak im pošli mail, kde sa ich na to spýtaš. Teta ti možno povie, že môžeš výpoveď poslať aj mailom, obratom jej to pošleš, vyžiadaš si potvrdzujúci mail o prijatí výpovede a hotovo. Ak nie, tak zbehneš na poštu. Hrozný problém. Bývaš snáď v Himalájach a zostup by ti trval týždeň? Alebo nemáš nohy, nechodí k vám autobus? Keď si musel ísť za klientom, tiež sa ti takto nechcelo? Sa ani nečudujem, že končíš.
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Možno, že je v tom tak hlboko začlenený, že má strach podať výpoveď
Veď predsa niekomu nad ním ukráti príjmy z provízií...
-
yoggy
pyramída
na vrchu je človek čo nič nerobí, pod ním je asi 5 ľudí (za ne dostáva provizie), pod tými 5 ľudmi su zase nejaký napr 25 (proviziu dostanú tí ktorý sú nad nimi ten nadnimi a este ten navrchu)
Ty vole fakt? To sme tu nikto nevedeli, mohol by si to este rozviest?yoggy napísal:pyramídana vrchu je človek čo nič nerobí, pod ním je asi 5 ľudí (za ne dostáva provizie), pod tými 5 ľudmi su zase nejaký napr 25 (proviziu dostanú tí ktorý sú nad nimi ten nadnimi a este ten navrchu)
7 postov dozadu si ani nevedel co je to OVB a teraz nam ides vysvetlovat co je MLM?
Pervitin ci koks?