poradiť ohladom ŠPZ
-
cikork
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
poradiť ohladom ŠPZ
Vedel by mi tu niekto povedať kto ma takuto značku ako ma ten na tom BMW X6 videl som ju už na viacerych autach
Re: poradiť ohladom ŠPZ
Diplomati
-
cikork
Light Expert
aj som si najprv myslel ale po rozume mi behalo niečo ohladom toho že nemaju čierne značky diplomati a E v kruhu či to je zase niečo ine
EE diplomati
ZZ zahranicny pracovnici
ZZ zahranicny pracovnici
OT:Veď aj vzadu má nálepku, že ma vnútri rádio s CD prehrávačom

to je tiež diplomatická značka
-
Fabo
Hardcore addict
vsimni si nalepku CD - Corps Diplomatique - diplomaticky personal (zbor)
este existuje CC - Corps Consulaire - konzularny personal (zbor)
este existuje CC - Corps Consulaire - konzularny personal (zbor)
-
KaptMichal
King
A to ZZ sa udeľuje akým zahraničným pracovníkom? Predpokladám, že arménci, ktorí robia Doner Kebab v Senci takú ŠPZ mať nebudú 
http://portal.gov.sk/Portal/sk/Default. ... 39&aid=547Cudzie evidenčné čísla
Evidenčné číslo vozidiel cudzích zastupiteľských úradov na území Slovenskej republiky tvorí dvojica písmen EE a päť číslic.
Evidenčné číslo vozidiel administratívneho a technického personálu cudzích zastupiteľských úradov so sídlom na území Slovenskej republiky a obchodných zastupiteľstiev zriadených diplomatickou misiou tvorí dvojica písmen ZZ a päť číslic.
Vozidlám členov cudzích zastupiteľských úradov so sídlom v Slovenskej republike, ktorí požívajú diplomatickú imunitu a výsady, orgán Policajného zboru vydáva súčasne s tabuľkou s evidenčným číslom aj značku s písmenami CD alebo CC.
Značka s písmenami CD a CC je žltej farby vysoká najmenej 8 cm, so šírkou čiar najmenej 1 cm. Písmená sú vyhotovené na modrom podklade v tvare elipsy, ktorej vodorovná os je dlhá najmenej 17,5 cm a zvislá os najmenej 11,5 cm.