HTC Desire vo vode
HTC Desire vo vode
Zdravím, v piatok (29.7.2011) sa mi stala dost neprijemna vec, spadol mi moj DHD do vody, bol tam asi tak 1-2sekundy, hned som vybral batériu vysusil som telefón a dal som naspet batériu, vsetko funguje len problem bol v tom ze rozoslalo ludom SMS ktoru som im naposledy posielal, widget na stav baterky sa nezhoduje so systemovym stavom a bol zarosený fotoaparat(fotak je uz vyrieseny )
chcem sa len spytat co a ake problemy mozu nastat. A aka je sanca se ked bola baterka sucha a tak isto aj kryt pod ktorym je SIM a micro SD, ze indikatory vlhkosti nebudu ruzove?
A ak by neboli dalo by sa reklamovat? Kupeny v Orange
Dakujem
chcem sa len spytat co a ake problemy mozu nastat. A aka je sanca se ked bola baterka sucha a tak isto aj kryt pod ktorym je SIM a micro SD, ze indikatory vlhkosti nebudu ruzove?
A ak by neboli dalo by sa reklamovat? Kupeny v Orange
Dakujem
Re: HTC Desire vo vode
indikator uz ruzovy bude pretoze tomu staci aj vlhkost - kupelka, nie to este pobyt vo vode
ak by ruzovy nebol tak by sa reklamovat dal, ak ruzovy bude, reklamaciu ti neuznaju, pokial ide tak ho ani nereklamuj, voda je svina, moze sa zdat ze nic sa nedeje a pri tom ti to vnutri moze pekne oxidovať
// alebo potom treba nejak vymeniť ten indikator (ale to neviem či sa vôbec dá)
ak by ruzovy nebol tak by sa reklamovat dal, ak ruzovy bude, reklamaciu ti neuznaju, pokial ide tak ho ani nereklamuj, voda je svina, moze sa zdat ze nic sa nedeje a pri tom ti to vnutri moze pekne oxidovať
// alebo potom treba nejak vymeniť ten indikator (ale to neviem či sa vôbec dá)
No ja som jeden indikator nasiel a bol uplne bielyva prave v tej oblasti bolo najviac vody
a akeby reklamaciu neuznaju tak by mi ho nechali? Bol kupeny na pausal pred vianocami.
a ako vyzera ten indikator? vedel by si to odfotit?
ak reklamaciu neuznaju vratia ti pristroj samozrejme, ale ak vravis ze je biely tak to skus no 
som to musek vymazat aby nezbadali pribuzny co sa mi stalo 
to je indikator na baterke nie? ten sluzi na nieco ine
a naco sluzi??? a uz je v oprave
ten by mal ukazovat v akom stave je bateria ak sa nemylim.
indikatory budu pravdepodobne pod krytom(nie krytom na baterku, ale pod baterkou pod krytom alebo potom v jackoch, portoch naspodku
potom napis ako si dopadol
potom napis ako si dopadol
jasne
uz by mal byt spet o 8dni
som zvedavy co povedia 
//autoeditácia príspevku (13 Aug 2011, 15:48)
Caute, htc uz mam doma
a opravu uznali, vymenily chybne dieli a to zarucne, takze som neplatil nic 
//autoeditácia príspevku (13 Aug 2011, 15:48)
Caute, htc uz mam doma
no to hej
ale uz vsetko ide bez problemov a vymenili aj to co pokazene nebolo napriklad slot pre SIM kartu
mne sa dnes stalo to isté..
s htc wildfire s ...bolo mi povedané že sa musí aspoň týžden susit a potom zapnut no problem je, ze ja som hned nevybrala baterku ale hned potom ako som ho vytiahla z vody som telefonovala... moze to nejako poskodit mobil natrvalo? ako si ho susil? prosim napis... dííík 
Ak zije tak uz mu asi velmi neublizis. Jedine ak by ho casom rozozrala voda
Poriadne presusit a sup do servisu
Poriadne presusit a sup do servisu
Nooo on skôr dožíva
Funguje, ale je spomalený a displej seká a farbí sa dohneda
čiže displej odchádza... Foťák je zarosený, Už som sa pýtala na servis v BA na HTC a povedali, že je tu možnosť že ho opravia.Ale koľko potom vydrží....? Ja mam mobil z T-mobilu... Nemám ist najskôr tam , že čo mi povedia?