BMX - pomoc
BMX - pomoc
Dobrý den, našiel som stáru BMX este ked som bol maly som sa na nej vozil chcel by som ju prerobit! len neviem ake diely mi tam budu pasovat lebo nove bmx uz vypadaju inak
dam sem aj fotku.... Každá rada sa cení...
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: BMX - pomoc
Co tam chces menit, vsak je tam uplne iny material, uplne ine prevedenie. To co mas ty je vhodne tak pre deti pre naucenie bicyklovat sa.
s tym vela vody nenamutis, bal by som sa skocit bunny hop a nie jazdit dirt
nepustaj sa do toho
asi tak. z h*vna bic neupletiesCheZteR napísal:s tym vela vody nenamutis
Podla mna to neni až tak strašné. Stačí vymenit pneumatiky,dat dole tie trápne odrazky a blatník. Dat novu sedanku a kormán, prípadne nastriekat rám a bude to vyzerat celkom k svetu
vyzerat mozno bude, ale sa mu rozpadne pod zadkom pri prvom skoku 
Ved to je len rám na kolesách. A ešte k tomu na tom ráme je napísane že cross.
To bude určite ako stvorené pre skoky a drsný terén
a ja mám na bicykli napísané Dakar a netrepem sa s ním na púšť
je to detská bmx, určite nevydrží skoky, dirty, nárazy a otrasy, ten rám tiež nebude najľahší, ale dobre, veď nech si ju upraví ako chce ...
je to detská bmx, určite nevydrží skoky, dirty, nárazy a otrasy, ten rám tiež nebude najľahší, ale dobre, veď nech si ju upraví ako chce ...
-
Silmer
Darca
to uz rovno kupit novu a poriadnu bmx-ku ktora sa mu nerozpadne hned po prvom skoku jak tento bicykel pre deti. A vyjde ho to lacnejsie ako keby ju mal celu prerabat..Free_man napísal:Podla mna to neni až tak strašné. Stačí vymenit pneumatiky,dat dole tie trápne odrazky a blatník. Dat novu sedanku a kormán, prípadne nastriekat rám a bude to vyzerat celkom k svetu
presne tak, na bazoši je momentálne veľa inzerátov na kvalitné bmx za perfektné ceny
Možno mu nejde ani o to aby mal nový ale kvoli tomu pocitu že si niečo spravil sám. Nech už to stoji aj tolko čo nový. A ak má zváračku a je šikovný može si ten rám vystužit.
-
Andi_Cibula
Addict
Investovať čokoľvek do toho detského bicykla sú vyhodené prachy, tiež som ho mal, zdôrazňujem MAL. Zdevastoval som ho, predstavec nevydrží namáhanie riaditok, kľuky sa ohnú pri prvom skoku a tie ráfiky toho tiež veľa nevydržia, ja som ohol aj tyčku pod sedačkou.