Router MSI RG60G

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.
DjConSpi
Amateur
Amateur

Router MSI RG60G

Príspevok od používateľa DjConSpi »

Cafte, mam tento router a chcel som sa spytat ako nastavim aby som v hre mohol vytvorit hru a ludia sa mohli na mna pripojit ? napriklad hru Warcraft 3.
Chcem vytvorit nejaku mapu aby sa mi ludia (public) pripojili, ale neviem ako to nastavt. neviem ako na to, tak vedel by mi niekto pomoct ??
Napr aj v Counter Strike, ale neviem ci to ma nieco s wifi routrom.

Dalej by som sa chcel opytat ci ma tiez neco router spolocne s tymto: mam telefon s androidom a chcem sa cez Remote program napojit cez wifi na PC, PC mi aj ukaze IP, ktoru mam od routra v PC, ale nepripoji sa :(

Dakujem za pomoc
h.olub
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Router MSI RG60G

Príspevok od používateľa h.olub »

tak postupne
-ak si ty a dalsi ludia na jednej wifi sieti tak staci vytvorit hru a ostatny sa pripoja(neviem ako wow ale cs tak funguje bez problemov)

-a to druhe som nepochopil, skus sa rozpisat, v principe to funguje tak ze zapnes wifi, najdes siet cez nastavenia telefonu, pripojis sa a je to...popripade treba napisat heslo do siete ak nejake ma, ked ma router filtrovanie mac adries tak treba cez nastavenia routra pridat mac adresu telefonu
Miňo_sk
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Miňo_sk »

zda sa ze si nepochopil ani jedno ani druhe co sa chalan pyta..
on ma problem s tym ze vo warcrafte 3 (nie vo wow) ze po zalozeni hry sa na neho nikto nedokaze pripojit. Tento problem ma zjavne drviva vacsina hracov...
ja som raz na toto nasiel navod na youtube, ponastavoval som nejake veci v PC a routeri a nejako sa mi to podarilo spojazdnit. Hru som casom prestal hrat teraz asi po roku pozeram ze to znova nejde.. tak som sa do nastavovania znova pustil ale uz to nejako nechce ist ;( pred tym som mal XP teraz win7, fakt to nechapem...
TheSearch
Expert
Expert

Príspevok od používateľa TheSearch »

DjConSpi napísal:Dalej by som sa chcel opytat ci ma tiez neco router spolocne s tymto: mam telefon s androidom a chcem sa cez Remote program napojit cez wifi na PC, PC mi aj ukaze IP, ktoru mam od routra v PC, ale nepripoji sa :(
no pokial sa jedna o vzdialenu plochu ako pises tak tam bude treba aby ten na koho sa pripajal (v tvojom pripade pc) mal nastavene heslo. To znamena zahesluj si konto na ktore sa chces pripojit. Dufam ze pomohlo lebo takto to funguje u Windows Remote Desktop.
DjConSpi
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa DjConSpi »

Miňo_sk: presne o to mi išlo. Chcem cez Battle.net vytvorit nejaku hru (dota, a podobne) ale neda sa na mna pripojit. Hlaska po neuspesnom pripojeni vypisuje kamaratovi nieco ako nastavenie portov a podobne. to som v routri ponastavoval (snad spravne) v nastaveniach hry mam pisany port 6112 a aj ten mam povoleny v nastaveniach routra. a stale nic :/ tak neviem kde je problem. asi musim zohnat nejakeho manika z IT aby mi to prisiel kuk.

Prihodil som screeny mojho nastavenia s tym routrom.... keby trebal aj iny screen koli pomoci, tak piste.. upnem to :)

a jj to prve presne tak funguje, staci byt napojeny na wifi aj ostatne PC a v LAN vytvorim hru a ide to, len som mal problem ze mi nenaslo hru, ale chyba bola ze neboli tie iste verzie W3, tak som preinstaloval a uz to vsetko naslo. trebalo len tu istu verziu hry...
Prílohy
IP1.jpg
IP2.jpg
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Tak to uz su ake pop*ci screenshoty. Kde sa predavaju monitory s takym rozlisenim?
Napísať odpoveď