Vaša Top Speed
Re: Vaša Top Speed
cez dedinu 100km/h na Honde Dominator 650. Samozrejme nebola moja ale bratrancová. Ja mám len 17 
jak hrdo si ešte napisal že cez dedinu v 17 na požičanej motorke 
// no to mas pravdu
ja by som si tiez rad vyskusal
ale nie po dedine
// no to mas pravdu
-
KaptMichal
King
Mrk máš pravdu, ten benzín to žralo ako tank, ešte k tomu sme tam boli traja... Celkovo ma to auto prekvapilo čo sa týka dynamiky.
//
Keď sme pri tých motorkách, kamarát ma minule zviezol na SW400 po dedine 140. Nebolo to cez stred dediny ale bolo to v obci.
//
Keď sme pri tých motorkách, kamarát ma minule zviezol na SW400 po dedine 140. Nebolo to cez stred dediny ale bolo to v obci.
CheZteR - samozrejme som na to hrdý pretože nie každý 17 ročný chalan jazdil na 650-ke. A už vobec nie 100km/h cez dedinu 
jn treba nam viac takych dementkov ako si ty...
Endy- Na rozdiel od teba mám na motorkách vela odjazdené. Jazdím 5 rokov a niesom typ motorkára ktorý si šucha rit po asfalte každý den. Vlaste som ešte nemal tu čest na motorke padnut pretože mi to nejak nejde 
mas alibisticke nazory...odkial vies, kolko mam ja najazdene ?, 5 rocne skusenosti su neni vsetko... btw poznas znacky, mas nato papiere ?
Mne len pridu blbe tie komentare a vychvalovanie sa... prepac, mozno si super vodic so super schopnostami, len ma uz nebavi citat a pozerat spravy, v ktorych je stale dokola to iste a myslim si, ze vies ocom hovorim ...
Mne len pridu blbe tie komentare a vychvalovanie sa... prepac, mozno si super vodic so super schopnostami, len ma uz nebavi citat a pozerat spravy, v ktorych je stale dokola to iste a myslim si, ze vies ocom hovorim ...
Edny - Ok máš pravdu je to písané takým štýlom vychvalovania sa a ani sa nečudujem že ti to tak pripadá. Ale za tým učelom chválit sa som to samozrejme nepísal. Chcel som len opísat čo som zažil aby mali aj ostatný predstavu. Fajn sme v pohode kámo, aspon u mna teda hej 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Hadam by aj stacilo offtopicu.
-
KaptMichal
King
hojko ak dovolíš ešte -
Endy - táto téma sa volá vaša top speed, a ak ju niekto nespravil na nemeckej dialnici tak predpis určite porušil. Tak tieto komentáre sú tuto úplne zbytočné, mohol by si sa obuť minimálne do 50% ľudí, čo tu prispelo.

Endy - táto téma sa volá vaša top speed, a ak ju niekto nespravil na nemeckej dialnici tak predpis určite porušil. Tak tieto komentáre sú tuto úplne zbytočné, mohol by si sa obuť minimálne do 50% ľudí, čo tu prispelo.
Atii to kde si splasil? Pokial viem je to 235nova rs-a ma top speed 225
no po offtopicz tu pridam aj ja
210 km/hod ako spolujazdec na motorku tusim honde a soferoval jeden tatov znamy na jednej ceste skoro ako rovine
190 km/hod tiez ako spolujazdec ale v aute na renolte (presny typ si tiez bohuzial nepametam) bolo to vlastne na tej istej trase len s inym soferom ktory bol ostrielany.
ale vam sa tu nevyrovnam 
210 km/hod ako spolujazdec na motorku tusim honde a soferoval jeden tatov znamy na jednej ceste skoro ako rovine
190 km/hod tiez ako spolujazdec ale v aute na renolte (presny typ si tiez bohuzial nepametam) bolo to vlastne na tej istej trase len s inym soferom ktory bol ostrielany.
skoda-auto.sk
Atii to kde si splasil? Pokial viem je to 235
tá ručička aktuálnej spotreby by ma určite veľmi jedovala
pri takej rychlosti je to normalne 
CheZter ja viem, že je to normálne pri tej rýchlosti. Len som chcel poukázať na to, že pre šoféra, respektíve pre toho, kto to auto tankuje je to veľmi deprimujúci ukazovateľ 
no to hej, ale aktualna spotreba je blbosť všeobecne... 
-
KaptMichal
King
Som slepy alebo tam vidim 12l? Ved to nieje vela... btw. este by to dalo aj viac ked kukam na otacky
Kde si to takto krasne rozbehol?
//
Ja som vedel, ze nejaky budik som si nevsimol

chezter - aj podla mna, to naschval dali len taky mali rozsah
chezter2 - ved ta rucicka je nadoraz
//
Ja som vedel, ze nejaky budik som si nevsimol
chezter - aj podla mna, to naschval dali len taky mali rozsah
chezter2 - ved ta rucicka je nadoraz
-
Suffel
Guru