sluchátka,externý disk a pamaťová karta

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
pocitacovnik
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

sluchátka,externý disk a pamaťová karta

Príspevok od používateľa pocitacovnik »

Zdravím
chystám sa objednať sluchátka,externý disk a pamaťovú kartu mám už presne vybrané ale prosil by som vás o vaše názory,skúsenosti postrehy a tak. tak pojdeme pekne po poriadku:
Sluchátka Koss UR 20 http://www.alza.sk/koss-ur-20-d109701.htm čítal som samé kladné ohlasy má niekto skúsenosti?
Externý 3,5 palcový diskWESTERN DIGITAL My Book Essential 2000GB http://www.alza.sk/western-digital-my-b ... 191948.htm medzi 2 a 3 palcovými externými diskami je rozdiel iba vo veľkosti a že 2,5 sa nemusia nabíjať alebo aj v niečom inom? všimol som si že 2,5 sú v pomere ku 3,5 drahšie a 3,5 má už usb 3.0 a je tam vyššia kapacita a netrvám až tak na tom,aby bol disk menších rozmerov. ak máte nejaký lepší typ tak mi to sem napíšte ale podmienka je, že musí mať 2 TB a musí byť za primeranú cenu
Transcend Micro SDHC 16GB Class 10 + SD adaptér http://www.alza.sk/transcend-micro-sdhc ... .htm#popis s výrobkami značky transcend mám zatiaľ dobré skúsenosti, už od nich mám jednu pamaťovku a kamarát má USB značky transcend a spokojnosť ale aj tak sa vás radšej pýtam

ďakujem vopred za všetky príspevky :)
Ryan Giggs
VIP
VIP

Re: sluchátka,externý disk a pamaťová karta

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Ake bude použitie sluchadiel? Môžu byť otvorene alebo len uzavrete? Aky je cenovy limit?
pocitacovnik
Light Expert
Light Expert

Ryan Giggs napísal:Ake bude použitie sluchadiel? Môžu byť otvorene alebo len uzavrete? Aky je cenovy limit?
použitie- k PC na domáce použitie, ale aj ku mp4 prehrávaču na cesty a tak
prehodnotil som svoj názor, radšej otvorené pretože na kvalite mi záleží a zas nebude to tak hrozne počuteľné, že by to počuli
cenový limit je okolo 50-60 eur
Ryan Giggs
VIP
VIP

Praveže ak to chceš na von, tak radšej uzavrete. Otvorene nebudu tesniť smerom dnu (budeš vyrazne počuť zvuky z okolia) ani von (budeš rušiť okolie).

Uplne najidealnejšia voľba je AKG K450. Veľmi dobry zvuk, ľahke, skladacie, super prenosne a maju vymeniteľny kabel. Jediny problem je, že su nad limit.
pocitacovnik
Light Expert
Light Expert

Ryan Giggs napísal:Praveže ak to chceš na von, tak radšej uzavrete. Otvorene nebudu tesniť smerom dnu (budeš vyrazne počuť zvuky z okolia) ani von (budeš rušiť okolie).

Uplne najidealnejšia voľba je AKG K450. Veľmi dobry zvuk, ľahke, skladacie, super prenosne a maju vymeniteľny kabel. Jediny problem je, že su nad limit.
a je to hrozne veľký rozdiel v kvalite zvuku pri otvorených a uzavretých?

//autoeditácia príspevku (15 Aug 2011, 12:29)
Ryan Giggs: a nevedel by si mi poradiť niečo najlepšie v cene? radšej chcem otvorené teda aj tak

ešte by si mi mohol poradiť najlepšie uzavreté a najlepšie otvorené v cene
Ryan Giggs
VIP
VIP

Rozdiel zaleži na porovnani konkretnych modelov. Otvorene môžu a nemusia hrať lepšie.

Otazka je, čo si si ochotny dať vonku na hlavu a čo už nie. Dobre modely su aj medzi čisto domacimi alebo študiovymi sluchadlami no na von už by ti vyhovovať nemuseli (farba, veľkosť, hmotnosť, tvar, dlhy kabel...).

Kompromis medzi domacimi a prenosnymi su napr. AKG K520 (su len biele). Z uzavretych napr. Shure SRH240, Sennheiser HD 438, Beyerdynamic DT 235, z prenosnych Sennheiser HD 228 či AKG K430.
Z otvorenych Koss Porta pro, Sennheiser PX 100 II, SENNHEISER HD 435, Beyerdynamic DTX 710... Možnosti je veľa.
Napísať odpoveď