Hracie automaty

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Dustyn
Novice
Novice

Hracie automaty

Príspevok od používateľa Dustyn »

Zdravicko, mam jeden problem s jednou hernou, ze som v sobotu tam bol hrat a dal som 10eur do jedneho stroja a mi ani nepripisal sumu a ani mi nevyhodil 10eur naspet. Proste cisty o*eb akoze. Pred tym par minut mi to iste spravilo na druhom stroji ale s 5kou no to ukazovalo ze chyba citacky, tak oblusha mi povedala ze tu 5ku dostanem spet ked pride technik. No ta druha ma zaujima viacej s tou 10kou.. Povedala ze da to reklamovat a ze zajtra mam prist po 5ku a 10ku neruci. Ja ich je*em. Ved oni nemozu prevadzkovat take automaty to je podje*. Inak kamera ma brala cely cas takze dokazat by ani nebol taky problem v pripade ak by mi to nechceli vratit. Co by som este mohol spravit?

Diki :D

//autoeditácia príspevku (14 Aug 2011, 18:50)
ten co ukazoval ze chyba citacky bol samozrejme novsi automat , ten bol starsi preto asi neukazovalo .. Obluha mi nemohla dat z nicoho nic 10eur . Co mam spravit?
Fiju
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Hracie automaty

Príspevok od používateľa Fiju »

prestan tukat do nezmyselnych automatov. tie peniaze by si s najvacsou pravdepodobnostou aj tak prehral, tak ci tak si o 15 eur lahsi...
Dustyn
Novice
Novice

dik:D ako nejde o to ci by som prehral ci ne... herna je podnik a ja som zakaznik podla mna automaty ktore su pokazene by nemali byt spustene , ide tu predsa o peniaze . nejake zakony nato predsa musia byt. S takymito problemami treba ratat.
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

No urcite tam chod a zisti ako mienia postupovat. Peniaze by ti mali vratit, kedze bol stroj zaseknuty, ak by nechceli, teoreticky by si sa mohol obratit na SOI (alebo sa im tym skus aspon "povyhrazat"), kedze ti za zaplatene peniaze nedodali sluzbu...
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

Dustyn: niekedy sa v automatoch vedia papierove peniaze zaseknut, nie je to nic nove, a zial neda sa to pravdepodobne zkonstruovat lepsie... niekedy automat pri natahovani bankovku skrci, ona neprejde citackou a zostane tesne pred nou, niekedy ju natiahne mimo citacky alebo ju dokonca aj hodi mimo zasobnika, zasekne sa v priamo v citacke, zasekne sa v tom natahovacom mechanizme apod., tychto pripadov je strasne mnozstvo a to pri vsetkych znackach ci prevadkovateloch... je dolezite si uvedomit, ze Tvoje peniaze nemohli nikam zmiznut, su niekde v stroji, ci uz v zasobniku (alebo zbernom kosi) alebo niekde mimo neho v dutinach stoja... obsluhu z toho neobvinuj, ta nema od tohto stroja servisne, manipulacne ani ine kluce, jedny ma prevadzkar herne, druhe prevadzkar automatov, dalsie technik... je uz iba na nich, ako rychlo sa dokazu zmobilizovat a Tvoje penize odtial vylovit, doba sa moze natiahnut podla toho, kde tie su tie peniaze zaseknute... zvycajne je to po vyuctovani hned na druhy den pred zaciatkom zmeny, v kazdej herni je to inak... ak nahodou padli az do zasobnika, zisti to prevadzkar po otvoreni stroja a po preratani vhodenych penazi a porovnani s databazov stroja, tzv. in/out... nezostava Ti nic ine, iba cakat, zatial nepodnikaj ziadne ine kroky, ak je to slusny podnik so slusnou obsluhou, Tvoja reklamacia je urcite zaevidovana, zastav sa na dalsi den a spytaj sa, ako ta reklamacia pokracuje... ver mi, tomuto "zraniu" penazi sa neda ziadnym sposobom zabranit... ak sa v dohladnej dobe nikto nerozhybe, napis...

// pre Tvoju info: ak je herna otvorena iba napr. od obeda do noci, povacsine sa v nich pracuje na kratky/dlhy tyzden, tzn. ze jedna zmena robi napr. 16-hodinovky (12:00-04:00) v pondelok, utorok, piatok, sobotu a nedelu, druha zmena robi iba stredu a stvrtok, dalsi tyzden sa zmeny vystriedaju... vyuctovania sa robia na konci zmeny... pre Teba to znamena, ze ak si hral v nedelu vecer (podla datumu odoslania prispevku), tak zajtra na obed po otvoreni herne si mozes prijst pre peniaze...
ak je herna otvorena nonstop, vyuctovania sa robia cez mrtvu hodinu, tzn. medzi 6 a 7 rano, kedy je aj vacsina nonstopiek zatvorena a zmeny sa po 12h zmene striedaju (zalezi od lokality), v tomto pripade by teda mali byt Tvoje peniaze vytiahnute uz rano po otvoreni okolo tej 7:00...
Dustyn
Novice
Novice

tak 5eur mi vratili ... a tych 10eur zevraj na konci mesiaca ked sa vyberavaju z automatov peniaze.. tak cakat :)
Pretoze 5ka sa len sekla tu vybral hned majitel, a 10ku zhltlo preto mi ju nemohol dat hned az ked sa vyberu zo strojov vsetky peniaze. :)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

vyberaju peniaze raz za mesiac??? no to mi nejako nejde do hlavy, co je to za hernu? aka velka, resp. kolko maju strojov? v akom meste?
DYLYNO
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DYLYNO »

áno na konci mesiaca, keď sa bude robiť uzávierka a vtedy sa príde na to, že je tam o 10 e viacej...ale za to ti nikto neručí, lebo niekomu može tá čítačka zarátať namiesto 10e 20e, tým pádom sa to vyrovná...
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

DYLYNO: narazam na to, ze automaty sa tam vyberaju raz za mesiac... ked mas v jednom automate v herni za den nahadzanych 1000e, mas 15 strojov a ruletu, to na konci mesiaca budes vyberat 600 000 eur?? ...btw. citacka nemoze zaratat inu hodnotu, ako cez nu prejde, na to su prisne kriteria pri atestaciach...

// inak je mozne, ze ak sa stavy strojov in a out nekontroluju pri vsetkych vyberoch, ale az pri mesacnych uzavierkach, co je dost hlupy system, dohlada sa to pri mesacnej v papieroch, malo by to tam prevysovat... mesacna sa na bare robi na prelome mesiacov, na automatoch ako kde - najcastejsie po danovej kontrole, ktora je tiez raz mesacne, ale nemusi vychadzat na posledny den v mesiaci...
malyivko
Star
Star

Príspevok od používateľa malyivko »

automaty sa vyberaju kazdy den .zvyčajne rano
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

malyivko: no ved a o tom pisem... aj ked nemusi to byt pravidelne kazdy den, najma v mensich herniach, ale vyberat ich raz za mesiac je extrem...
Napísať odpoveď