Mam pusteny media player a ten mi prehrava radio,ale hned ako vlozim DVD film do mechaniky sa mi media player zastavi akoby ho chcel spustit-ten film,ale nespusti len sa zastavi a ja nechcem aby mi vobec prehraval film,alebo aby zastavoval.Chcem dalej pocuvat nerusene radio a spustit si dane DVD cim sa ja rozhodnem.Este taky dotaz,ze po vlozeni DVD filmu do mechaniky sa mi spusta aj GOM player a ten tiez automaticky spusta film,ale ten ho aspon spusti co mi,ale tiez teda vadi a najradsej by som to cele niekde vypol a vyberal si sam cim a kedy pustim film na DVD len neviem ako to spravit a kde sa to nastavuje.
Štart » Ovládací panel » Hardware a zvuk » Prehrať automaticky a tam si môžeš nastaviť čo sa má samo prehrať, čím, prípadne automatické prehrávanie úplne vypať (potom nezabudni vpravo dole Uložiť). Toto je cesta na Sedmičke prípadne Viste, neviem či je to tak isto aj na XP.
Tak spravil som ako si pisal a bol tam nastaveny GOM player tak som dal,ze no action a vypol som to a dokonca som skusal vypnut aj vsetko,ale ten posahany Media Player sa teraz uz nezastavuje a rovno pusta film po vlozeni DVD do mechaniky.GOM uz nereaguje co je teda fajn,ale hlavne mi slo o ten media player a to sa nevyriesilo..
Ty si tomu evidentne nepochopil,ja ho pozerat chcem,ale tak snad ho nebudem pozerat v Media playery a tak isto ho nie vzdy chcem pozerat hned.To neznamena,ze ked vlozis film do mechaniky musis ho hned v tej chvili aj zacat pozerat.Proste si vlozim DVD do mechaniky a pripadne este dokoncujem niaku pracu/rozhovor,alebo odpisujem na spravy maily a proste chcem aby mi radio hralo dalej a este raz urcite ho nebudem prehravat media playerom a jednoducho ani nechcem aby sa mi to pustalo hned po vlozeni do mechaniky..
Našiel som, že sa to dá vypnúť pomocou úpravy v registry, ale ja som tam ten kľúč nenašiel, tak neviem:
- spusiť regedit
- preklikaj sa ku HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MediaPlayer\Preferences
- mal by tam byť kľúč CDAutoPlay a treba zmeniť jeho hodnotu z 1 na 0
Osobne to mám nastavené, tak ako som písal a nič sa mi nespustí automaticky.
Osobne mám Windows Media Player 12 a toto mi nerobí, tak možno ak by si sa dostal k verzii 12 ... (I keď verzia 12 by mala byť automaticky vo Windows 7 Starter, Home Premium, Professional, Ultimate, a Enterprise)