Neviete o nejakom obchode, najlepsie asi kamennom (mozno nejaka "znacka" ako New Yorker, Takko atd.) kde by som vedel kupit nejake farebne rifle (muzske) ? Nejake cervene alebo zelene najlepsie ... u nas v meste kde byvam, male mesto (20 000 obyvatelov) som nevidel v ziadnom obchode farebne rifle, bol som aj v KE v New Yorkeri a aj tam mali len cierne a modre.
Diky za tipy
Farebne rifle
-
ultimate222
Light Star
Re: Farebne rifle
o kamennom neviem ale po nete je toho kopa...fialove, zelene, cervene...
-
ultimate222
Light Star
hej jankee presne nieco take myslim, take cervene by som bral (skoda,ze ta ZARA je len v BA, ... by som potreboval nieco v okoli Kosic najlepsie)... no preto chcem kamenny obchod aby som ich mohol najskor vyskusat, ze ako by som v tom vyzeral, nie ze kupim cez net a nebudu dobre
btw. kde na nete je toho vela ?
... nejak velmi neviem najst obchody, vsade kde pozeram rifle tak maju len modre alebo cierne .. len damske som videl farebne
btw. kde na nete je toho vela ?
veď aj keď objednáš z e-shopu, tak to môžeš bez udania dôvodu vrátiť. Zaplatíš akurát poštovné, keď to budeš vracať, čo nie je žiadna závratná suma.
-
ultimate222
Light Star
Len problem je, ze som nenasiel ziadny slovensky e-shop kde by take mali
... jedine zahranicne ako ebay, no tam by bol problem to posielat maspät, draho by ma vyslo postovne
-
jankee
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
obchod ZARA v KE nikde nie je ? Tam by ich mali mat a ak nie tak sa ich skus opytat ci budu, mam pocit,ze aj oni 2 mali odtial )ultimate222 napísal:Len problem je, ze som nenasiel ziadny slovensky e-shop kde by take mali... jedine zahranicne ako ebay, no tam by bol problem to posielat maspät, draho by ma vyslo postovne
-
ultimate222
Light Star
v KE naozaj nie je ZARA