Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
-
Point
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Posilnovanie
tak to nedavaj do vody alebo normalne z lyzicky do ust a zapi to vodou .. ja som to robil tak..je to sice ak opiesok v ustach - nemal som ten supermikronizovany ci co to je .. ale zvladol som to v pohode a casom som si na to ja zvykol
-
j.a.n.c.i.l.c
Amateur
tak to by ma zaujimalo s tym kreatinom ci to nevadi ked to len zapijem vodou raz za čas lebo akurat ho planujem vyskusat od buduceho tyzdna a neviem ci by som mal kazdy den po ruke tolko džúsu 
s glukózou ho môžeš dávať dokopy
Kreatín zo Stillmassu je taký istý ako všetky ostatné, na kreatíne nemá byť čo iné.
Rozpustnosť - v teplom mlieku/vode sa rozpustí, v studenom variante nie, resp. len málo. Pokojne sa to môže piť aj tak, ako bolo spomenuté - teda do úst dať lyžičkou a len zapiť. Nemá to nejakú zlú chuť, takže nie je sa čoho báť.
Rozpustnosť - v teplom mlieku/vode sa rozpustí, v studenom variante nie, resp. len málo. Pokojne sa to môže piť aj tak, ako bolo spomenuté - teda do úst dať lyžičkou a len zapiť. Nemá to nejakú zlú chuť, takže nie je sa čoho báť.
no sú neaké ešte creapure či ako sa volajú, odosť drahšie, skoro 20€ za 500g. zo stillmassu mám 1kg za 15,5€ tak neriešim a beriem ho.
náhodou niekto nevie kedy bude dostupný kazeín? http://www.stillmass.eu/proteiny/night- ... vypredany/
náhodou niekto nevie kedy bude dostupný kazeín? http://www.stillmass.eu/proteiny/night- ... vypredany/
Ten creapure a všetky ostatné - je to jedno a to isté. Stále vyše 99 % kreatín. Akurát, že ten creapure sa vyrába v Nemecku, takže si priplatíš.
No a to teda nevieme, však im napíš/zavolaj.
No a to teda nevieme, však im napíš/zavolaj.
žiadna odpoveď na mail, cez týždeň asi v stredu zavolám, no ako pozerám chýba tam viac vecí, ani 6:3:1 nemajú 
Tak zavolať.
Alebo čakať.
-
martinez13
Light Professional
ževraj v pondelok by im mal prísť tovar
-
j.a.n.c.i.l.c
Amateur
chcem sa opytat ci je dobra kombinacia tento cukor http://www.najlekaren.eu/1963-2942-larg ... jahoda.jpg s kreatinom.. tak 1 tabletka s jednou davkou kreatinu
-
evilbanana
Medium Star
hroznovy cukor=glukoza takze je to jedno glukoza ako glukoza uz sa to tu riesilo .. jj je dobry hlavne sa vyvaruje nejakych sirupov kde su kyseliny ktoré eliminujú účinnosť kreatínu
-
j.a.n.c.i.l.c
Amateur
diky to s tymi sirupmi som nevedel.. idem na to od zajtra 
-
evilbanana
Medium Star
pohode. ja som to tiez nevedel ale ked som to tom cital tuhttp://www.posilnovanie.sk/viewtopic.ph ... 6&start=15 odporucam celu temu dost som sa tam dozvedel
-
martinez13
Light Professional
je nejaký rozdiel keď si dám proteín a kreatín zvlášť alebo všetko dokopy spolu? Doteraz som to robil spolu, tak, že som si dal 2 dcl vody, proteín, kreatín a lyžicu malty. Kamarát mi povedal, že mám si to dávať oddelene ten kreatín a proteín.. Nieje to jedno?
-
mato951
Star
martinez13 napísal:je nejaký rozdiel keď si dám proteín a kreatín zvlášť alebo všetko dokopy spolu? Doteraz som to robil spolu, tak, že som si dal 2 dcl vody, proteín, kreatín a lyžicu malty. Kamarát mi povedal, že mám si to dávať oddelene ten kreatín a proteín.. Nieje to jedno?
Dávaj to spolu načo zvlásť aj tak v bruchu sa ti to spojí
//autoeditácia príspevku (14 Aug 2011, 21:16)
Filipito napísal:dik za reakciu, rozpustnosť je fajn? rozpustí sa to približne tak ako proteín? lebo čo kamoš predo mnou pil kreatín od biotechu tak mu naspodu zostali zbytky,
Pozri keď si to dáš do niečoho teplého taksa to rozpustí ale ak si to dás do studeného tak budeš cítit take kryštáliky. Alebo rob to tak ako tu písali nadomnou že si to dáš na lyžičku a hneď do úst ja to tak robím a nezostávajú my žiadne zbytky.
Kreatín nie je dobré piť s džúsom a myslím si, že ani nie so sirupmi a pod. sračkami sladkými. Čo sa týka toho pitia s proteínom - najlepšie je dávať kreatín vtedy, keď je človek čo "najlačnejší," teda to je ráno a potom to vystihovať medzi jedlami. Ale tak zrovna ten proteínový nápoj nie je taký strašný, ako 200 g mäsa + ryža.
Aj keď tu táto otázka zrejme bola... a aj sám tuším vašu reakciu... nedá mi to...
Pri cvičení mi všetko puká/praská/vŕzga... a vážne ma to irituje pri cvičení.... keď skáčem na biku alebo keď som v minulosti jazdil motocross tak som s tým problém nemal lebo som to asi nevnímal alebo čo... no chcem si z času na čas zacvičiť a tie pukanice sú vážne nechutné... lebo sa bojím, že to môže mať nejaké ďalšie následky... môžem bez problémov cvičiť ?:D note: kĺby mi pukajú aj pri normálnych činnostiach vlastne skoro stále
Pri cvičení mi všetko puká/praská/vŕzga... a vážne ma to irituje pri cvičení.... keď skáčem na biku alebo keď som v minulosti jazdil motocross tak som s tým problém nemal lebo som to asi nevnímal alebo čo... no chcem si z času na čas zacvičiť a tie pukanice sú vážne nechutné... lebo sa bojím, že to môže mať nejaké ďalšie následky... môžem bez problémov cvičiť ?:D note: kĺby mi pukajú aj pri normálnych činnostiach vlastne skoro stále
to pukanie je spôsobene nedostatkom klboveho väziva, su rozne pripravky ktore ti mozu pomoct ho obnovit ale je to dlhodobe. Aj ja to mam uz par rokov a sem-tam behnem aj do posilky ale zatial nepocitujem kvoli tomu nejake problemy.
Chcel by som zacat s posilovanim... Mam trochu nadvahu, tak sa chcem dat trochu dokopy, nepotrebujem mat tehlicky na bruchu, len zhodit par kil (a priparne to robim na vypnutie hlavy). Chcel by som teda poprosit o nejake zaciatocnicke rady pri cviceni aj stravovani, aby snaha nevysla navnivoc.
Na uvod mam aj taku lamersku otazku... Mam v plane chodit do posilky okolo 14:30, je lepsie, ked sa naobedujem poriadne pred tym, alebo si mam dat nieco lahsie a poriadne jedlo nechat po cviceni? Vdaka
Na uvod mam aj taku lamersku otazku... Mam v plane chodit do posilky okolo 14:30, je lepsie, ked sa naobedujem poriadne pred tym, alebo si mam dat nieco lahsie a poriadne jedlo nechat po cviceni? Vdaka
Ak máš nadváhu tak si daj Dietu + Kardio a do toho posilka, teraz to máš asi najlepšie, kedže nemusíš moc pozerať na bielkoviny/doplnky(bcaa) , lebo ťa nemusí trápiť že "prepáliš" svaly, alebo môžeš dr*ať na Dietu + Kartio a len dúfať že ten tuk zredukuješ...
A jedlo pred cvičení: Hlavne si nedávaj pred odchodom niečo "ťažké", lebo vtedy sa fakt blbo cvičí, hlavné jedlo si daj tak o 12:00 - 13:00 a ak budeš mať ešte hlad, tak si daj niečo "ľahké"... a po tréningu si daj napr. nejaké mäso, hlavne nie nejaké dlho stráviteľné bielkoviny (Tvaroh), to si nechaj radšej na večer.
Na začiatok si daj tréning Fullbody (Celé telo v 1dnom dni), a keď len začínaš tak nemusíš nejak riešiť doplnky výživy, jedine ak protein.
A jedlo pred cvičení: Hlavne si nedávaj pred odchodom niečo "ťažké", lebo vtedy sa fakt blbo cvičí, hlavné jedlo si daj tak o 12:00 - 13:00 a ak budeš mať ešte hlad, tak si daj niečo "ľahké"... a po tréningu si daj napr. nejaké mäso, hlavne nie nejaké dlho stráviteľné bielkoviny (Tvaroh), to si nechaj radšej na večer.
Na začiatok si daj tréning Fullbody (Celé telo v 1dnom dni), a keď len začínaš tak nemusíš nejak riešiť doplnky výživy, jedine ak protein.