Autoškola - zážitky, skúšky, policajti a všeličo
Re: Autoškola - zážitky, skúšky, policajti a všeličo
ale asi redline mysli chezter, nie?
to som dnes rano cital, ale neveril som ze to niekto spraviFabo napísal:Inak len tak pre zaujimavost - akurat pisem pre jedneho chlapika ktory chce naucit zenu na manualjednu aplikaciu - ktora by mala prave toto riesit - podla rychlosti ukazat pozadovany stupen a piskat pri zmene.
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Uz sme OT, ale dobre 
Mne to pride ako idealna aplikacia pre mna ako zaciatocnika, na naucenie sa prace s android interfaceom a triedami, v podstate zaklad uz mam poskladany v AppInventore, uz to len portnut cez JavaBridge a pripisat k cyklu getSpeed, tym by prva verzia bola.
Mne to pride ako idealna aplikacia pre mna ako zaciatocnika, na naucenie sa prace s android interfaceom a triedami, v podstate zaklad uz mam poskladany v AppInventore, uz to len portnut cez JavaBridge a pripisat k cyklu getSpeed, tym by prva verzia bola.
Mohli by do kazdeho auta v autoskole nainstalovat toto 
- Prílohy
-
- 4999.jpg (19.23 KiB) 1098 zobrazení
-
Hellboy248
Guru wannabe
FR33RIDER: mat take v autoskole, pod 4tis nepojdem na otackach 
-
RATZINGER666
Darca
... ehm??Fabo napísal:na naucenie sa prace s android interfaceom a triedami, v podstate zaklad uz mam poskladany v AppInventore, uz to len portnut cez JavaBridge a pripisat k cyklu getSpeed, tym by prva verzia bola.
-
Fabo
Hardcore addict
nic z toho, trochu som nepochopil (ehm, trochu...
) o co v tom javabridgei ide, takze pisem cele rucne... a tam jeden problem vyriesim tak, ze objavim 4 dalsie... 
A ked to dopisem tak hura na pisanie palubneho pocitaca cez ODB port
A ked to dopisem tak hura na pisanie palubneho pocitaca cez ODB port
Radit neni taky problem, vsak to citis aj pocujes. Ja som mal prve dni v autoskole problem s podradovanim
, neskoro som podradoval.
-
Hellboy248
Guru wannabe
Pascalwb: niektore blondynky su hluche aj slepe, nehovoriac o mladych chalanoch co vytacaju lebo sa citia ako v rychle a zbesilo 
-
evilbanana
Medium Star
jezisi tak to si teraz ako povie dement ZABIL... Ak je niekto začiatočník tak nemusí sa vždy len sústrediť na otáčky a s tým že niekto vytáča lebo sa cíti v rýchlo a zbesilo to je moc... ruku na srdce máš vodičák vôbec?
-
viper1993
Medium Professional
Neviete o nejakom zdroji kde najdem len vsetky aktualne testove otazky? Mam testy aj z autoskoly + riesim si aj na vodicak.sk ale vela otazok sa casto opakuje a tym padom ma zbytocne zdrziavaju tie ktore viem na 100%. Pripadne aj jeden dlhy test kde su vsetky otazky no kazda len raz.
-
17
Light Professional
No to si musis zvyknut, otazky sa opakuju. Ja som si pred skuskami vsetky testy spravil 2x, kym kazdy nebol na 55bodov a na testoch som to dal na 55. Doma by si tie testy mal davat na plny pocet, aby si si bol isty na skuskach a v pripae nejakeho zavahania (vyplyvajuceho napr. zo stresu) mal rezervu.
Testy som tiez robil na vodicak.sk.
Testy som tiez robil na vodicak.sk.
ja som mal testy v papierovej forme
btw testy mas aj v ucebnici /ak si nejaku dostal/ - tam su velmi dobre testy
btw testy mas aj v ucebnici /ak si nejaku dostal/ - tam su velmi dobre testy
-
viper1993
Medium Professional
No vacsinou ich zatial davam na 53. Ale riesim ich len prvykrat, ked pojdem druhe kolo tak snad bude vacsina na 55. Som na c. 12 a v utorok pisem pripustacie testy cize som to trochu zanedbal tak teraz makam
.
//hej nejake by som mal mat aj v ucebnici, pozriem aj tie, mam aj pdfkove z autoskoly ale viac mi vyhovuje ked mi vodicak.sk hned oznaci cervenou kde sa pomylim ako keby som mal zistit chybu az na konci testu pri kontrole
//hej nejake by som mal mat aj v ucebnici, pozriem aj tie, mam aj pdfkove z autoskoly ale viac mi vyhovuje ked mi vodicak.sk hned oznaci cervenou kde sa pomylim ako keby som mal zistit chybu az na konci testu pri kontrole
-
Hellboy248
Guru wannabe
testynavodicak.sk ..tam mas aktualne testy, sprav si ich 2-3x a budes vediet naspamat .)
-
James13579
Star
chcem sa vas spytat ohladom otazok o konstrukcii vozidla. Na internete je ich mnoho a ja mam knizku doma autoskola a v knihe je toho menej, chcem sa spytat ci bude stacit vediet co sa pise v knihe? dakujem
-
mato951
Star
Ak sa trošku rozumieš do aut tak ta ani jedna otázka neprekvapí . Neviem čo je popísané v knihe ale podľa mna by ti to malo stačiť . Keď natrafíš na normálneho policajta a bude vidieť že vieš okolo toho niečo tak ta nechá prejsťJames13579 napísal:chcem sa vas spytat ohladom otazok o konstrukcii vozidla. Na internete je ich mnoho a ja mam knizku doma autoskola a v knihe je toho menej, chcem sa spytat ci bude stacit vediet co sa pise v knihe? dakujem
jasne ze ti bude stacit to co je v knihe, inak by vam tu knihu predsa nedavali 
-
James13579
Star
-
Suffel
Guru
anoo bude ti to stacit.. udrzba nieje az taka prisna a ak vies zaklady to ti stacii.. urcite sa nemusis ucit tony stran o udrzbe..