Minecraft
-
Neuralizer
Expert
Re: Minecraft
tiez mozem darovat key....kto chce, nech mi napise SSSphinx napísal:darujem key na free hranie do 14.Augusta (platnost kluca)...
// uz nemam
Nastala vyrazna zmena co sa nasho serveru tyka, kedze sa AMK MC rozpadlo, hl.administrator Vybo presiel k nam a spolu s nim aj par dobrych (nemyslim tu kid cast komunitu) hracov z AMK. Uplne sme prehrabali server a dali mu novy rozmer
Celkom sa mi to pozdava 
Podte skúsiť na server IP:89.173.138.172 Ale server ide iba vtedy ked mam zapnutý PC

-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Čo dalej? Nič. Keď máš kupene tak zmeniš akurát tak skin, nič viac..To sa fakt oplatí dať 15€ zato čo k životu vôbec nepotrebujem
DeJF tu ide o to ze Notch na tom robil pekne dlho a treba ho aj podporit a nie len stahovat 
No neviem, pokiaľ je zoznam nových bugov často dlhší ako zoznam bug fixov (http://www.minecraftwiki.net/wiki/Version_history) ...a neviem či na tom robil pekne dlho alebo len pridal textúry do Infiniminer 
-
DeJF
Addict
Ja som to kúpene mal. Kupoval som to kvoli mp..lenže potom som zistil že ide aj bez kupeneho učtu tak som to predal ^^.erik25 napísal:DeJF tu ide o to ze Notch na tom robil pekne dlho a treba ho aj podporit a nie len stahovat
Pridte si zahrať na náš server. Máme nové bezpečnostné opatrenia tak WhiteList už netreba 
IP: 46.4.123.49:25579
-
Runes
Addict
loool
tak tam imde hned hrat 
Nesiel by som uz len z jedineho dovodu. Vidno ti tam givnute redston ore - na serveroch s givovanim to nema cenu. Tse.Teramis napísal:Pridte si zahrať na náš server. Máme nové bezpečnostné opatrenia tak WhiteList už netreba
-
DeJF
Addict
Ty by si tam nešiel z dovodu že maš vlastný server.
Každý server čo tu bol si nejako negatívne okomentoval...
...
Dnes som tam hral a páčilo sa mi. Nezaškodilo keby tam ešte dakto z hojka pride..
...
Dnes som tam hral a páčilo sa mi. Nezaškodilo keby tam ešte dakto z hojka pride..
To by som ani nepovedal.DeJF napísal:Ty by si tam nešiel z dovodu že maš vlastný server.
...
Ked som ho negativne okomentoval - tak som k tomu mal nejaky padny dovod.
-
lekoklatik
VIP
Nuž spotený má konkurenciu a všetko čo mu príde pred oči zničí! ^_^
//autoeditácia príspevku (18 Aug 2011, 9:24)
Tvůrce Minecraftu vyzývá Bethesdu na souboj!
No ja by som si veru pozrel ^_^
//autoeditácia príspevku (18 Aug 2011, 9:24)
Tvůrce Minecraftu vyzývá Bethesdu na souboj!
No ja by som si veru pozrel ^_^
-
Runes
Addict
keho ??? givnute red stone ore
no to bude tym ze ked daco stava hlavny admin tak si to nagivuje ale ja tam hram uz vyse tyzdna ked daco ces tak ta poslu kopat kanal
jedine co som tam dostal boli uvodne dolare do shopu a este aj s toho cu platit dane majmosi
nic ti tam nikto neda
-
SeinaMacabre
Novice
No veď o to ide
Že admin sa povyšuje nad normálnych užívateľov
Aj on keď niečo chce nech ide kopať ;D
Niesu givnute ale kúpene z IconomyChestShop - givovanie je zakazáne a všetky budovy su poctivé. Frflite si kolko chcete no najdem ti tych 15-20 hracov co tam hraju a nestazuju sa....
Nejaky Blavačik tu bude robit machra, ze je vo vsetkom zaujimavy!
-
Runes
Addict
meheh no a osklbes ich
som si dneska podctiov natazil suroviny predal zarobil 30 000 a potom mi ich strhnu ze podvod bo dalsi typek na serveri kupoval za 15 drevo spravil platy a predaval za 40S. No mozem to cele .... to neni pristup jednak chyba administratoraze si to nevsimol ked robil ceny a po 2 tak funguje podnikanie, kupis surovinu spracujes a predas zo ziskom. Ako vravim ja som podctiov tazil cobelstone spravil schodiky a tie predaval sak si cekni bednu zo schodikmi a kukni ze cobel stone si v obchode nekupis. HAWK
To bol yoggy.... O tom som ja nevedel staci mi to nahlasit a nie odist a pisat sem voloviny... Ja som nemal ani šajnu o tom preco si nadaval a odisiel...
Opsravedlnujem sa za yoggyho
Opsravedlnujem sa za yoggyho
-
Runes
Addict
lebo aj tak to neni pristup proste to bola chyba vasa nie nasa ako ja som to in5aniacovi ukazal ze sa to da to nepopieram ale ani on nemal byt postihnuty proste vasa blbost