Internet nad 6Mb/s
-
plantagenet
Novice
Internet nad 6Mb/s
Ahojte. Chcem sa vas spytat, ake moznosti mam na objednanie internetu ktory je rychljesi od 6mpbs, a nechcem adsl, ani optiku. Som ochotny zaplatit aj viac. Dakujem
-
plantagenet
Novice
Re: Internet nad 6Mb/s
si precitaj este raz prispevok
-
skorec1
Expert
- Kontaktovať používateľa:
ja som ho cital 10x az som prisiel na to ze je to blbost co si napisal...
to ze neches take pripojenie znamena len ze bud nemas moznosti pripojenia optiky, alebo DSL 12Mbit alebo si neuvazil co pises v tvojom probleme...
wifi tiez neje problem nad 6Mbit tak neviem naco ma beardie citat este raz tvoje, vysie spominane...
pripadne si daj garantovanu linku licencovanym spojom od nejakeho isp, ale z tej ceny by si sa posral, 10Mbit cca 700€
alebo obojsmerny satelitny internet za vysoku cenu s limitom dat...
to ze neches take pripojenie znamena len ze bud nemas moznosti pripojenia optiky, alebo DSL 12Mbit alebo si neuvazil co pises v tvojom probleme...
wifi tiez neje problem nad 6Mbit tak neviem naco ma beardie citat este raz tvoje, vysie spominane...
pripadne si daj garantovanu linku licencovanym spojom od nejakeho isp, ale z tej ceny by si sa posral, 10Mbit cca 700€
alebo obojsmerny satelitny internet za vysoku cenu s limitom dat...
vidis tu ciarku? kvoli nej som ti odpovedal tak ako som ti odpovedal, pis normalne a budes mat aj normalne odpovedeplantagenet napísal:ktory je rychljesi od 6mpbs, a nechcem adsl, ani optiku
-
plantagenet
Novice
optika nieje zavedena v dedine kde byvam, adsl linka sa da objednat tiez maximalne len 6mbps, lebo som dalej od nejakej stanice ako kilometer, tak preto som sa pytal, ci su aj nejake ine moznosti. ten satelitny internet je aky drahy priblizne?
-
skorec1
Expert
tak preco si nepisal rovno ze nechces ale nemas moznost pripojenia? to je asi rozdiel nie?
satelitny internet je tak blby ze by som si dal radsej to 6Megove DSL, este si nepovedal naco by si chcel vyuzit ten internet...
pri satelitnom mas odozvu i 2000ms vysie rychlosti ale maly objem dat...
co ches predavat pripojenie?
satelitny internet je tak blby ze by som si dal radsej to 6Megove DSL, este si nepovedal naco by si chcel vyuzit ten internet...
pri satelitnom mas odozvu i 2000ms vysie rychlosti ale maly objem dat...
co ches predavat pripojenie?
-
Lukkas
Star
A este od kial si? Pravdepodobne to budes posuvat dalej ako tak citam ... ak si myslis ze zozenies okolo 5Mb/s za 100e garant sa mylis ..
ako pisal skorec1 priprav si tak 1000e za 10mb/s