trocha ot: tlmiace sluchadla (nemusia hrat)

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
referer
Light Expert
Light Expert

trocha ot: tlmiace sluchadla (nemusia hrat)

Príspevok od používateľa referer »

Ahojte,

nedari sa mi najst sluchadla, mozu, ale nemusia vediet hrat (radsej nech nevedia - koli cene) -- ktore by dokazali spolahlivo pohlcovat zvuk .V poslednom case sa potrebujem sustredit velmi vela (aj 10h /den) ale mam okolo seba relativne hlucne prostredie (ludia, z casti susedia,...) a nejde to inak vyriesit.
Preto hladam nieco taketo. Vsetky rady vitane :))
vdaka
Aiden
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: trocha ot: tlmiace sluchadla (nemusia hrat)

Príspevok od používateľa Aiden »

priemyselne chranice sluchu by nestacili? :)
referer
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa referer »

kde sa to da najst ?
napadlo ma , ze by sa mozno dali zohnat take velke traktoristicke ako boli vo filme vesnicko ma strediskova + dat do toho este neaky in-ear, to by slo (in-ear ochrana je relativne dobra na snorestore.co.uk -- dokonca maju postovne za 1 libru na SVK). Akurat mi vadia aj mensie hlasitosti (uz ztlmene nimi) -- preto hladam aj take "sluchadla" teda co su vacsie ako ucho
lucas
Expert
Expert

Príspevok od používateľa lucas »

Mozno aj nieco taketo
http://pc.zoznam.sk/asus-nc1-potlacte-s ... uk-aktivne

Pripadne aj Sennheiser vyraba podobne sluchadla s aktivnym potlacenim hlukuale myslim ze su trochu drahsie.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

ved tie priemyslene sluchadla tlmia zvuk perfektne, neviem co si tam este chceš pchať alebo v akom hlucnom prostredi to pracujes, alebo ake sluchadla mas ty a ja na mysli, ale ja mam na mysli obycajne priemysle sluchadla - ano, ako z filmu vesnicko len cervene :lol: , z hornbachu, ani neboli drahe a tlmia zvuk perfektne, teda pokial tlmia zvuk z flexibrusky tak si nestazujem :)
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

ja som tie priemyslene maval na hlave este ked som bol student a cez leto som brigadoval - v miestnosti kde boli 2 drtice plastov a jeden lis (ked to bezalo vsetko naraz tak to clovek neprekrical) a pod nimi sluchatka do usi a bol klud...

takze priemyselne ti urcite budu stacit a ak budes chciet neaku hudbu do toho tak sluchatka do usi pod to vojdu
Napísať odpoveď