Taxi simulator

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
17
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Taxi simulator

Príspevok od používateľa 17 »

Caute, viete mi poradit nejaky, podla moznosti realisticky, taxi simulator? Bolo by super, ak by tam bol aj pohlad z vnutra (spoza volantu - ako sofer). Dik. :plus:
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Re: Taxi simulator

Príspevok od používateľa CheZteR »

realistický neviem, ale jedna super taxi hra je Crazy Taxi :) a taxikára vieš robiť aj v Mafii :) a ešte London Taxi
TheSearch
Expert
Expert

Príspevok od používateľa TheSearch »

London taxi som mal ale od reality (co sa tyka ovladania) to malo dost daleko a pohlad z vnutra urcute nebol ale skusit ju mozes ako malu zabavku vtedy vie pobavit. Jedine co som nasiel je iba nieco taketo
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

mna bavilo taxikarcit v GTA : San Adnreas, lepsi engine asi nebude pre nejaku cisto taxi hru.

//netreba ziadny taxi mod, staci ti zakladne GTA:SA. odporucam ti vsak stiahnut z netu nejaky save po prejdeni vsetkych misii, ak ti ide cisto iba o taxikarcenie. budes mat hned pristupnu celu mapu. staci ti uz len najst nejaky taxik, ktory sa da mimochodom aj vytunit, zapnut taxi misiu a ides. pozri si ale predtym nejake videa, nech vies co mas cakat. ovladanie aut sice nie je silna stranka tej hry, zdaju sa mi byt moc lahke a papierove, ale zabavit to dokaze. pohlad vznutra ta hra defaultne nema, ale pokial viem, existuje na to nejaky mod. vela od toho ale necakaj, tie mody nie su kodene vyrobcami a tak to aj vyzera
TheSearch
Expert
Expert

Príspevok od používateľa TheSearch »

Presne tak HERO bude si muset vybrat nejaku hru a v nej taxi mod alebo tak dako napr. vid co som vyssie dal link ale aj to gta alebo ine hry kde sa daju nastavit nejake taxi misie alebo odvoz ludi.

Este spomenem v TDU2 je nieco podobne tiez s rozvozom ludi.
Napísať odpoveď