Vodné fajky
Re: Vodne fajky
dobre a ešte že tie kamienky Shiazo jejedno do akej korunky budem dávať či je nejaká špeciálna?? a akú to má chuť ak si to už mal ??
-
Black.Raven
Medium Star
kúpil som si korunku Kaya Phunnel S, ale vôbec mi na fajke nesedí. Tak keby niekto chcel za kamarátsku cenu posuniem. Nová, nepoužitá.
k shiazo - strašne riedka melasa, slabá chuť - dym ok ale chuť... tá korunka čo je na sultane za 16€ je na kamene -funel ale kľudne aj obyčajný funel alebo vortex... /ale mne fakt nechutia mal som doma 600g a predal som takmer hneď kamarátovi mne to proste nesadlo zatiaľ čo on fajčí iba kamene
Hellou, kúpil som si prírodné uhlíky Bamboocha a mám problém s zapaľovaním, zatiaľ ich zapaľujem týmto, ale nie je to ono, myslím že na ne potrebujem dúchať vzduch aby sa rozhoreli rýchlejšie, alebo vymyslieť niečo účinnejšie
napadlo ma vyrobiť niečo na tento štýl.
Ako rozpaľujete svoje uhlíky vy? ak máte tipy triky podelte sa o ne
ja mám podobnú krepotinu(ten od aladina) ako ty a rozpáliť bambusák dočervena nejde len plameňom proste jeden roh žhavím potom rozfúkavam a na výmenu .. keby to nesojí toľko peňazí už mám doma... skús radšej http://www.smoking-shisha.de/de/Zubehoe ... Olymp.html totiž pokiaľ som doma riešim to na plyne ale takéto niečo na VF.sk rozoberali a že je to lepšie ako tieto naše burnery a môžeš ísť aj stanovať
oprava, miesto tej drahej elektrickej mašinky chcem niečo na tento princíp, volá sa to charcoal chimney starter a dá sa to spraviť jednoducho
zospodu tam natlačím kancelársky papier, z vrchu dám uhlíky a nechám horieť, v stredu sa do toho asi pustím.
mico5000 : ja by som to zapaľoval na plynovom šporáku ale ten už nemáme, inak to nie je zlý nápad mať niečo také doma
mico5000 : ja by som to zapaľoval na plynovom šporáku ale ten už nemáme, inak to nie je zlý nápad mať niečo také doma
@covax
s tymto je za 40 sec polka bamboche zerava
s tymto je za 40 sec polka bamboche zerava
plynový sporák, elektrická platnička (nie sklokeramika), kartušový prenosný varič... a je to bez problémov ... shisha burnery a iné tryskové zapaľovače sa mi popravde vôbec neosvedčili... tam ten charcoal chimney mi príde ako blbosť na jeden-dva uhlíky... na podobnom princípe sme rozpaľovali uhlíky v čajovni, ale to sa tam nahádzalo vždy tak 8-10 naraz...
-
Silmer
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Jak pise maki , najlepsie je plynovy sporak alebo napr 2platnicka plynova alebo nejaky prenosny varic. Na ohni sa to da takisto dobre rozpalit.
Tryskovymi zapalovacmi to nieje bohvie co, da sa to ale je to moc zdlhave a otravne.
Covax: Bez k rasputinovy, ten urcite ma doma plynovy sporak

Tryskovymi zapalovacmi to nieje bohvie co, da sa to ale je to moc zdlhave a otravne.
Covax: Bez k rasputinovy, ten urcite ma doma plynovy sporak
Silmer : naskladám si tie tri uhlíky sem a pôjdem domov tých 5km a pritom si budem pospevovať hej hou hej hou 
-
jin
VIP
Joel777: Kúp jednovývodovú fajku, vortex korunku (na začiatok sa s ňou pracuje jednoduchšie, ako s phunnelom) a bambusáky. Dizajn fajky je na Tebe.
covax: Bambusáky rozpaľujem na plynovom horáku za cca. 5 minút. Inak sa dajú rozpáliť aj na dvojplatničke, v táboráku a s použítím držiaka aj nad sklo-keramikou. Ak nemáš plynový horák stačí zájsť niekam do baumaxu a kúpiť si prenosný horák s kartušami.
covax: Bambusáky rozpaľujem na plynovom horáku za cca. 5 minút. Inak sa dajú rozpáliť aj na dvojplatničke, v táboráku a s použítím držiaka aj nad sklo-keramikou. Ak nemáš plynový horák stačí zájsť niekam do baumaxu a kúpiť si prenosný horák s kartušami.
-
javatar
Hardcore addict
Ja rozpalujem bambusaky presne tym istym a ide to.covax napísal:Hellou, kúpil som si prírodné uhlíky Bamboocha a mám problém s zapaľovaním, zatiaľ ich zapaľujem týmto, ale nie je to ono, myslím že na ne potrebujem dúchať vzduch aby sa rozhoreli rýchlejšie, alebo vymyslieť niečo účinnejšienapadlo ma vyrobiť niečo na tento štýl.
1. opal rohy
2. opal hrany
3. jemne do bamusaka fukaj kym nerozpalis celu jeho spodnu stenu
4. v pripade potreby opakuj s bocnymi stenami a pripadne aj s vrchnou
s tym extra large by to slo asi lepsie...
ale pri trosku trpezlivosti staci aj tento a pri VF sa predsa nemas kam ponahlat...
na cocobrico ale uz nestaci...
mal som vela triskacov v ruke este aj predtym nez som zacal s VD ale ked som si objednal tento co mam z DX tak som pozeral v nemom uzase
to uz ani neni triskac ale zvaracka
ako som uz pisal bambusak je hned a s kokosakom si tiez hravo poradi
dokonca som uz rozpaloval aj velky kokosak a s trochu namahy uspesne
ale mam aj prenosny kempinsky horak na jednorazove kartuse ale to je samozrejme ine kafe
to uz ani neni triskac ale zvaracka
ale mam aj prenosny kempinsky horak na jednorazove kartuse ale to je samozrejme ine kafe
wladas napísal:mal som vela triskacov v ruke este aj predtym nez som zacal s VD ale ked som si objednal tento co mam z DX tak som pozeral v nemom uzase
to uz ani neni triskac ale zvaracka![]()
Ja čo som objednával triskáč z DX, tak veľa nevydržal. Mal som už 2 odtiaľ (rovnaký model) ale ani jeden nefungoval viac ako 2 týždne... Momentálne hľadám nejaký kvalitnejší triskáč na rozpálenie bambusákov, horák je pre mňa nepraktický kôly rozmerom.
Inak, ako rozpálim briketku na keramickej varnej platni? díky
jin napísal: s použítím držiaka
@DefunctiO
uz ho mam rok a nema naznaky ze by zacal odchadzat
len ide farba dole z rucky ale to je ryza
wladas napísal:@DefunctiO
Zaujímavé, dáš mi link na ten čo máš? možno som zlý model kúpil... ten môj stál nejak do 3 dolárov... diky
//"s použitím držiaka" kde to zoženiem?
-
xXPAINKILLERXx
Star
Chcem sa opýtať - kde kupujete tabaky? Nejaký e-shop? Alebo niečo také?
Pretože ja som zvykol v čajke, tu v BB ale veľmi sa to asi neoplatí.
A ak by ste mi mohli niečo odporučiť, prosím vás
Ďakujem...
Ja som googlil veľa o tabakoch, ale väčšinou to nebolo nič fajn ako výsledok... preto ma zaujíma čo by ste mi vy poradili
Ďakujem, kto pomôže samozrejme K+
Edit: predpokladám, že sa to tu riešilo už nespočetne veľa krát... ale aké používate uhlíky? A ktoré sa najviac oplatia a sú v dobrom pomere cena / výkon
A ak by ste mi mohli niečo odporučiť, prosím vás
Edit: predpokladám, že sa to tu riešilo už nespočetne veľa krát... ale aké používate uhlíky? A ktoré sa najviac oplatia a sú v dobrom pomere cena / výkon
-
javatar
Hardcore addict
1. prave prebieha hromadna objednavka zo http://www.smoking-shisha.de/ - objednavka prebehne pozajtra - objednava Jin, dovtedy musi mat peniaze na ucte - kontaktuj jeho
2. najskor napis co si skusil a co ocakavas
3. ja sa priklanam ku kokosovym uhlikom ale tazko sa rozpaluju tak pouzivam bamboocha uhliky
2. najskor napis co si skusil a co ocakavas
3. ja sa priklanam ku kokosovym uhlikom ale tazko sa rozpaluju tak pouzivam bamboocha uhliky
-
xXPAINKILLERXx
Star
1. to je riadne super, lenže nemám peniažky
Toto bola otázka viac menej tak, že kde sa to dá kúpiť keď sú peniažky
2. Tak mal som veľa tabakov, lenže viac menej by som si dal radšej poradiť od vás čo je lepšie
Ja rozdiel cítim, ale niesom v tom asi taký "fajnšmeker" heh:)
3. a kokosové by som chcel aj ja, lenže je tu tak trošku problém že ako sa to dá rozpalovať ak nemám tú srandu od nich? Či sa to dá aj doma na plyne?
2. Tak mal som veľa tabakov, lenže viac menej by som si dal radšej poradiť od vás čo je lepšie
3. a kokosové by som chcel aj ja, lenže je tu tak trošku problém že ako sa to dá rozpalovať ak nemám tú srandu od nich? Či sa to dá aj doma na plyne?