Všetko okolo mobilu Nokia E52

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Všetko okolo mobilu Nokia E52

Príspevok od používateľa brm »

black metal fp2 di by leilei ..hľadal som čisto čiernu tému, ale takú som na E52ku akosi nevedel nájsť.. a najviac mi vyhovovala táto.
17
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 17 »

Vdaka, skusil som ju, ale pride mi velmi jednofarebna. Inak, kto by mal zaujem, tak tu ( http://chomikuj.pl/bigczes/NOKIA*e2*84* ... mes+Tematy ) je velmi vela tem, mnohe su pekne, len si treba vybrat. Az by to bola reklama, tak sa ospravedlnujem.

A specialne pre brm-a, ked si hladal nejaku peknu ciernu / tmavu, tak mozno niektora z tychto sa ti bdue pacit. :) http://chomikuj.pl/bigczes/NOKIA*e2*84* ... aque+Theme

//autoeditácia príspevku (11 Sep 2011, 16:21)
1) Caute. Chcel som sa len spytat, ci aj vy mate takyto problem? Je to prakticky v kazdej teme S60v3, ktoru do telefonu skusim nainstalovat. Na "pracovnej ploche" je cele pozadie posunute dole, ale imaginarny pas v mieste, kde su dole tlacidla je uz ok. No nakolko je priestor nad tymto "pasom" posunuty dole o niekolko pixelov, nenadpaja sa na ten pas, kde su tlacidla a tym padom je cela tema (resp. pracovna plocha) v <>. Ale je zaujimave, ze pozadie vo vsetkych inych menu, inych oknach a pod. je uz v poriadku. Na obrazku c.1 mozete vidiet "pracovnu plochu" a zle nadpojenie kvoli posunutiu smerom dole, na obrazku c2. je pozadie v hl. menu, ktore je uz v poriadku.

2) Tym padom, ze ta stredna cast pozadia je posunuta dole sa zle nadpaja aj uplne horna cast, to je zas obrazok c.3.

Da sa to nejako fixnut, nejakou aplikaciou ci aktualizaciou? Alebo je to jednoducho robene tak, ze v podstate vsetky temy s60v3 nejdu na E52, lebo ich E52 zobrazuje primitivne povedane "svojsky"? Dost ma to mrzi ked najdem naozaj peknu temu, ale je nepouzitelna, lebo prac. plocha je uplne domrdana.

Vdaka kazdemu za odpoved.
Prílohy
c.1.jpg
c.1.jpg (145.64 KiB) 1608 zobrazení
c.2.jpg
c.2.jpg (151.26 KiB) 1608 zobrazení
c.3.jpg
c.3.jpg (131.25 KiB) 1608 zobrazení
brm
Darca
Darca

Nestretol sa niekto s týmto? Viem, že E52ky sú po softwarovej stránke strašne uletené.. ale............

Keď vypnem mobil, neviem ho zapnúť. Stlačím tlačítko na zapnutie.. mobil zavibruje... avšak ďalej sa nič nedeje. Skúsim opäť podržať to tlačítko.. opäť zavibruje a zase nič.
Keď sa mi to stalo prvýkrát, bol som v aute, takže som mobil strčíl do nabíjačky.. mobil sa začal nabíjať... a tak som ho aj ja mohol zapnúť.
Potom sa mi to stalo ešte 2x... pri poslednom pokuse mi však už ani cez nabíjačku nechcelo zobrať, ale nakoniec sa po polhodke začal nabíjať a tak som ho mohol zapnúť.....
Ale dnes mám mobil vypnutý od pol7.. a doteraz sa nevie zobudiť, stále iba zavibruje a koniec. Keď ho napojím na počítač, nainštaluje nejaké Nokia USB rom a ešte niečo... ale ani nenabíja, ani nič viac. V nabíjačke bol asi 2 hodky.. a tiež sa nezačal nabíjať.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Ten telefón je v servisnom režime, z nejakého [mne] neznámeho dôvodu :/...
brm
Darca
Darca

No idem skúsiť pohľadať, či sa dá nejak prepnúť do normálneho režimu.

Inak mám po ruke ešte jednu E52ku, tak som skúsil aspoň vymeniť baterky.. a nič..
M&M
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa M&M »

ja mam nokiu e51 v cierno striebornom prevedeni. Ako velke minus je podla mna fotak. Foti rozmazane, neda sa otocit na sirku a su blbe fotky. Na e52 je fotak lepsi a foti kvalitnejsie. Ale z e51 na e52 by som urcite nepresiel. Zda sa mi cudny displej. Je velky a zda sa mi rozmazany.
brm
Darca
Darca

minik460.. E séria je určená na manažérske účely a foťák je tam iba ako doplnok. Ak je pre Teba foťák dôležitý, mal si si vybrať iný mobil. :)

A čo sa týka porovnania E51 vs. E52.. displej na E52 je väčší, avšak nie je tak ostrý, pretože má v podstate také isté rozlíšenie ako menšia E51ka, čo už niekde spomínal aj hojko. Ale inak na E52ke sa určite lepšie surfuje po nete a tiež sa to hodí pri navigácii. Po hw stránke je E52 určite lepšia.. avšak software je strašne nestabilný. Síce na E52ke je web svižnejší, ale inak pri bežných činnostiach je E51ka jasne rýchlejšia aj po dlhšom používaní...

..a musím priznať, že sa ani veľmi nečudujem, že moja stará E51ka (od r. 2008 bola v servise iba raz na výmenu tých bočných pogumovaných tlačítiek) prežila E52ku (prvá prežila asi týždeň, druhá vydržala 1,5 roka).

Inak túto moju chybu som našiel na webe.. niektorým pomohlo preflashovanie mobilu cez Phoenix.. avšak po chvíli im opäť zdochol. Z mňa ani to nepomohlo. Sakra, musím popozerať, či mám spravenú nejakú zálohu.... bo inak 3000sms v čudu.. nehovorím o všetkých telefónnych číslach.
M&M
Light Professional
Light Professional

jj E seria je viac do kancelarii a tak, ale fotak na e52 je lepsi ako na e51
brm
Darca
Darca

Samozrejme.. ale už v čase uvedenia E52ky na trh patril jej foťák medzi to horšie na trhu... si pozri "dobové" recenzie.
M&M
Light Professional
Light Professional

brm, mam problem. Mozno mi budes vediet poradit
110mat110
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 110mat110 »

Pokial ho nenapises nikto ti neporadi. Vestecka gula ma nanestastie poruchu
M&M
Light Professional
Light Professional

na mojej nokii e51 sa mi zacali zobrazovat na displeji cierne bodky. Je vidno, ze je to na displeji. Neviete mi poradit z coho to je? S takouto vecou som sa este nestretol, prosim poradte.
110mat110
Light Professional
Light Professional

uz displej odchadza do teplych krajin. Este par krat po nom buchni a odide nadobro. Mozes ho vymenit, alebo zohnat novy fon
M&M
Light Professional
Light Professional

o novom fone neuvazujem. Kolko by tak stal novy displej?
110mat110
Light Professional
Light Professional

okolo 10
M&M
Light Professional
Light Professional

hm ja mam e51 na nahradne diely. Dalo by sa z nej prepajkovat displej, že?
110mat110
Light Professional
Light Professional

Pajkovacku radsej nechaj v skrini, mobil otvoris az po maticnu, vyberies displej a zalozis novy, Ziadna veda. Daj si pozor, aby dobre zapadol kabel
M&M
Light Professional
Light Professional

mohol by si mi to priblizit? Tam nepotrebujem pajkovacku?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Nepotrebujes, potrebujes hlavne Google a YouTube, kde najdes plno videi miesto tychto tvojich zbytocnych otazkach ohladom telefonu Nokia E51, pricom si ani neuvedomujes, ze pises uplne mimo temy, nakolko je toto tema o E52.
M&M
Light Professional
Light Professional

prepáč hojko, len som nechcel zakladat novu temu. A tu sa uz rozpravalo o e51.
Napísať odpoveď