vsetko okolo NOKIA 5800 XpressMusic
-
klm16
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: vsetko okolo NOKIA 5800 XpressMusic
tiež mám problém so svojou 5800...
ja môžem volať ale v poslednom čase sa stane že sa ľudia nemôžu dovolať mne... proste som nedostupný.
Nepríde mi ani SMS...
potom keď ja volám tak mi počas hovori príde SMSka o počte zmeškaných hovorov. Skúšal som updafe sw, skúšal som reset telefonu, skúšal som vymazať polovicu apps. nepomohlo.
fón je v záruke rozmýšľam ze sa s tým vôbec nebudem zaťažovať a rovno ho odnesiem....
ja môžem volať ale v poslednom čase sa stane že sa ľudia nemôžu dovolať mne... proste som nedostupný.
Nepríde mi ani SMS...
potom keď ja volám tak mi počas hovori príde SMSka o počte zmeškaných hovorov. Skúšal som updafe sw, skúšal som reset telefonu, skúšal som vymazať polovicu apps. nepomohlo.
fón je v záruke rozmýšľam ze sa s tým vôbec nebudem zaťažovať a rovno ho odnesiem....
no tak ja ako zakladatel sa musim priznat ze som svoju 5800ku predal. asi pred tyzdnom a za 100 libier. nastupcu som dlho vyberal a myslim ze som dobre vybral. nakolko si myslim ze nokia od vydania nokie 5800 spi a spala az donedavna(N8... ale aj tak si myslim ze nokia mala na viac-na nieco lepsie a to myslim celu novu modelovu radu) presiel som ku znacke HTC(myslim ze ma obrovsky potencial). takze uz par dni mam HTC DESIRE.
-
lobobo
Expert
Potrebujem poradit.. hcel by som kompletrmy restart telefonu... nie len preinstalovat firmware... proste vsetko zmazat... len neviem ako sa to robi... viem ze bola nato neaka skratak troch tlacidile ale neviem uz presne ako, zelen fotak a zapnutie alebo ako presne, neak mi to nejde. diki moc.
-
guess.whoo
Redeemer
1. Turn off
2. Press and hold 3 keys (green)+(Red)+(camera) together
3. Turn on phone but don't release 3 keys
4. Wait until show shaking hands
5. Now your phone will format!!
2. Press and hold 3 keys (green)+(Red)+(camera) together
3. Turn on phone but don't release 3 keys
4. Wait until show shaking hands
5. Now your phone will format!!
caute niekde na nete som nasiel ze sa da dat do 5800XM FW z C6ky... ma to niekto overene? pripadne nemate niekto daky schopny navod ako na to? 
Ano da sa to.otvorene to nemam ale par desiatok ludi hej.navody su na forach pre telefony nokia. Skis google ja by som tu navod nejaky aj dal ale pisem akurat z mobilu.AK sa to nepodari najst posli mi ss
-
Clean_Up
Professional
Ako si uložím Wi-Fi sieť, aby som nemusel pri každom pripojení, vždy zadávať heslo. Vďaka
-
Space5800
Medium Professional
Pokial viem tak sa to uloži samo...Ja heslo stále zadávať nemusim, dal som ho raz a odvtedy drží, možno to bude niekde v nastaveniach 
-
Clean_Up
Professional
Ja som mal N95 a tam to fungoval presne tak, ako píšeš, keď som sa raz prihlásil, tak sa mi tá sieť uložila, ako predvolená/známa, ale som prekvapený, že na 5800 to tak nefunguje.
-
Scorpion90
King
Poradte niekto
Da sa na tomto telefone vymenit displey? Podarilo sa mi ho totiz dost nepekne poskriabat. Hladal som cez Ebay, ale vyhodilo mi to len akesi folie, co mi je dost na nic.
Da sa na tomto telefone vymenit displey? Podarilo sa mi ho totiz dost nepekne poskriabat. Hladal som cez Ebay, ale vyhodilo mi to len akesi folie, co mi je dost na nic.
-
guess.whoo
Redeemer
-
Scorpion90
King
Vzdy, ked si nastavim budik,tak zuvoni o 3-4 minuty neskor, ako by mal. Vie niekto co s tym?
Dik
Dik
-
adr0z
Zablokovaný
Nepoznáte niekto nejaký web na sťahovanie mp4 filmov ?
-
audiotrack
VIP
warez neriesime
Ja mám problém s displejom.. tento phone som dostal pred pár dňami od známeho ktory ho nepoužíval.. zistil som však že blbne displej-t.j. po pár minutach "bavkania sa" začal byť nečitateľný text a postupne aj ikony, atď.. keď ho zablokujem a po chvíli zase odblokujem, tak ako keby vychladol a znova ide ale po par minutach (resp. aj sekunach) začne blbnuť znova.. a znova..
Keďže nieje v zaruke chcel som to vyriešiť po svojom.. flash-ol som fw (žiadna zmena čo sa tyka problemu), rozobral ho uplne a chcel vyčistiť.. keď som ho však poskladal a zapol, displej bol ako keby rozrastrovany a boli na ňom huste žlte vodorovne čiary, s kt. si neviem pomocť ako ich odstraniť.. takže som tym vyčistenim ničomu nepomohol, len zhoršil
Zajtra ho chcem dať do Nokia servisu, len neviem koľko by podľa vas mohla stáť vymena displeja, resp. jeho oprava aby fungoval ako má ? Oplatí sa mi to ?
Keďže nieje v zaruke chcel som to vyriešiť po svojom.. flash-ol som fw (žiadna zmena čo sa tyka problemu), rozobral ho uplne a chcel vyčistiť.. keď som ho však poskladal a zapol, displej bol ako keby rozrastrovany a boli na ňom huste žlte vodorovne čiary, s kt. si neviem pomocť ako ich odstraniť.. takže som tym vyčistenim ničomu nepomohol, len zhoršil
Zajtra ho chcem dať do Nokia servisu, len neviem koľko by podľa vas mohla stáť vymena displeja, resp. jeho oprava aby fungoval ako má ? Oplatí sa mi to ?
To sa stava aj mne na X6 ale len po par hodinach na slnku, a pomoze mi restart. Myslim ze mas lacnejsie ked si kupis displej a vymenis na kolene. Novy displej ta vyde tak 20-30€ nesom si presne isty. Ale v Nokiackych servisoch to bude omnoho viac
no hej, dnes som bol v servise a zapotili mi sumu 45 €
... takže rozmyšľam či si ho nevymenim sam lenže je to risk, keďže v rozoberani mobilov (nie to ešte vymene displeja) niesom až taky zručny..
-
Fabo
Hardcore addict
Byt tebou, kupim si radsej nejaky pouzity lowend smartfon. Po kolko mozu ist tak wildfire teraz, alebo bostony?
no lenže pri použitom tiež nemam zaruku že bude 100%tne funkčný.. takže tiež tam je risk ..a takto by som dal niečo za displej ale mal by som naňho zaruku
mne sa zda (ale nesom si isty) ze ked si displey(i) vymenis sam tak stratis zaruku kedze musis rozobrat mobil takze ci kupis iny obehany alebo opravis svoj mas to jedno