Musím pochváliť super tému. Ja by som chcel poradiť od Vás používateľov. Som možnože viac náročný divák ako niektorý a chcel by som poradiť s akýmkoľvek filmom ktorý by my dal niečo do skutočného života. Buď s absolútne nečakaným koncom, alebo s hlbokou myšlienkou ako napríklad Danyho parťáci, Spojenec, Správcovia osudu, Tajomstvo a podobne. Najlepšie v dabingu.
Či by ste mohli poradiť film ktorý s Vami "pohol". Ďakujem vopred.
A keď sme pri filmoch, okrem týchto spomínaných by som odporúčal celú sériu Danyho parťákov, Transformers 2 a celkom aj 3 Bad Boys 2 a tiež Hangover 2.
mr_b0mbas71c: Toto je tema v ktorej sa vystihuju kvalitne filmy, ktore budu v blizkej dobe vysielane v televizii. Ak chces poradit pri vybere filmu, tak hladaj ine temy, je ich tu dostatok.
donko18: vsetko podstatne si napisal okrem casu...ani link na csfd/imdb nevies dat, ach jaj
ak ma niekto problemy so spanim v noci, tak v noci z dnes 16.8 na zajtra 17.8. o 1:00 na markize ide Black Snake Moanhttp://www.csfd.cz/film/223800-v-retezech/
vyborny samuel l. jackson, vyborna a sexi christina ricci, famozny soundtrack plny blues
titulna skladba vo filme (samotna skladba zacina niekde okolo 3:00)
Markíza - 20:15 - Titanic (ako markíza po novom zvykne, v HD (aj keď HD, (napr. nejaký .mkv rip) ktoré si stiahnete z internetu vyzerá podstatne lepšie))
A taktiež ste si všimli aj pred-upútavky na jesenné (HD...) premiéry... Presné časy zatiaľ niesu. Transformers: Pomsta Porazených, G.I.Joe, Iron Man, Star Trek, DaVinciho Kód,