Root Wildfira 2.2.1 a romky
Root Wildfira 2.2.1 a romky
Dnes som len tak namatkovo surfoval okolo mojho wildfiru a nasiel som uz funkcny root na verziu 2.2.1. Tak by som sa chcel opytat ci to uz niekto skusal a ci to ozaj funguje a mozno aj hodil nejaky link s navodom.
A este taka otazka ze co ziskam po pripade co stratim nahodenim napriklad romky Cyanogenmod 7, aky bude rozdiel oproti mojej originalnej verzii 2.2.
A este taka otazka ze co ziskam po pripade co stratim nahodenim napriklad romky Cyanogenmod 7, aky bude rozdiel oproti mojej originalnej verzii 2.2.
Re: Root Wildfira 2.2.1 a romky
vsedko co potrebujes najdes TU
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Ak máš 2.1 root sa oplatí. Ale ak máš 2.2 je ti nanič.
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Nepletme si root a rom. Root sa oplati aj bez rom, uz len kvoli titanium backupu a adfree.
Mam 2.2
No tak neviem ci by som ten titanium backup ja nejak vyuzil a ked budem predsa len ten root robit tak asi nie len kvoli tomu programu a je tu aj Mybackup na ktory ani root netreba.
No tak neviem ci by som ten titanium backup ja nejak vyuzil a ked budem predsa len ten root robit tak asi nie len kvoli tomu programu a je tu aj Mybackup na ktory ani root netreba.
-
Fabo
Hardcore addict
no mne ide hlavne o to, ci budes robit root len v zmysle su privilegii alebo budes upravovat romku, pushovat cez pc busybox a pod.
na Titanium Backup, AdFree, Root Commander a pod. staci jednoduchy root cez z4root v telefone, pripadne cez SuperOneClick a instalacia SuperUser aplikacie z marketu na spravu povoleni pre apps.
na Titanium Backup, AdFree, Root Commander a pod. staci jednoduchy root cez z4root v telefone, pripadne cez SuperOneClick a instalacia SuperUser aplikacie z marketu na spravu povoleni pre apps.
Root som chcel hlavne na to aby som mohol presuvat aplikacie s internej pamate na sd kartu kedze wildfire nedisponuje velkou pamatou ale teraz ked som trochu preriedil aplikacie tak mi ta pamat staci, zatial. A este mozno kvoli overclockingu kde by som navysenim frekvencie mozno dosiahol toho aby mi aspon Angry Birds nesekalo. No zatial som sa tomu velmi nevenoval takze neviem ci by taktovanie malo nejaky zmysel, ci by zvysilo vykon mobilu. Ale mozno skusim aspon ten jednoduchy root co si spominal.
A s tou romkou neviem. Neviem ci sa to oplati studovat ked tym mozno nic zavratneho nedosiahnem.
A s tou romkou neviem. Neviem ci sa to oplati studovat ked tym mozno nic zavratneho nedosiahnem.
neviem ako su na tom HTCcka z ofik romkou ale na mojej SE x10ne je poznat brutalny narast vykonu na custom ROMke co som tam dva dni dozadu nahral oproti ofiko. Aj baterka je na tom podstatne lepsie.
Tiež odporúčam custom ROM. Sám mám cyanogenmod 7 na gt540 (plus CPU na 800 mhz a V6 supercharger script) a ten telefón je omnoho rýchlejší, plynulejší. A na moje počudovanie som s custom ROMkou prešiel aj záručnou opravou. 
-
Fabo
Hardcore addict
neqeb, ked sa zaruka tykala HW problemu, nevidim dovod preco by si nemal prejst zarucnou opravou 
Na telefone ROMku nemam, motorolacka mi vyhovuje (mam verziu bez blur), ale na tablete mi citelne pomohla.
btw. v Angry Birds vypni hlavne pozadia, ak este nemas
Na telefone ROMku nemam, motorolacka mi vyhovuje (mam verziu bez blur), ale na tablete mi citelne pomohla.
btw. v Angry Birds vypni hlavne pozadia, ak este nemas
Ja mam Wildfire a uz aj CyanogenMod 7... Root som robil z Froya 2.2 pricom som updatoval cez OTA. A ked som si pretaktoval aj CPU, mobil je vyrazne rychlejsi, zatial svoj krok nelutujem, aj ked niektore veci su na original Rom lepsie...
Co som si precital vase nazory tak sa do toho asi dam a skusim to.
sano456: Mozem sa ta opytat podla jakeho navodu si si rootol svoj mobil?
//autoeditácia príspevku (16 Aug 2011, 17:38)
http://androidforum.cz/plnohodnotny-roo ... 14671.html
Co znamena proces S-Off a Recovery? S-Off je root telefonu a recovery uz samostatne nahratie romky?
sano456: Mozem sa ta opytat podla jakeho navodu si si rootol svoj mobil?
//autoeditácia príspevku (16 Aug 2011, 17:38)
http://androidforum.cz/plnohodnotny-roo ... 14671.html
Co znamena proces S-Off a Recovery? S-Off je root telefonu a recovery uz samostatne nahratie romky?
Recorvery je nieco ako bootmanager, cez to nahravas customROMky, zalohuvavas, obnovujes zalohu, formatujes.. fajna vecicka
Takze ten proces S-OFF po osmi bod je plnohodnotny root?
//autoeditácia príspevku (16 Aug 2011, 21:26)
Nejak mi to nefunguje. Nechce mi to vyhodit ten serial number.
//autoeditácia príspevku (16 Aug 2011, 21:26)
Nejak mi to nefunguje. Nechce mi to vyhodit ten serial number.