Co prave jete/Co jete najradsej?
Re: Co prave jete/Co jete najradsej?
kedže zuzanuska mi spravila chute, tak som si tiež urobil vyprážaný syr 
Chez, dúfam, že sa ti neroztiekol tak ako ten môj mne. Nejaký moc mäkký sme mali a fajn sa roztekal. ale mne to nevadí, syr sa má dať dobre ťahať 
Co prave jete/Co jete najradsej?
no ja mám rád klasiku:vyprážaný bravčový rezeň.príloha môže byť hocijaká.a v poslednej dobe soté z br. alebo kur. mäsa ale musí tam byť veľa zázvoru!
nie nie neroztiekol, skor bol taký tuhýzuzanuska napísal:Chez, dúfam, že sa ti neroztiekol tak ako ten môj mne. Nejaký moc mäkký sme mali a fajn sa roztekal. ale mne to nevadí, syr sa má dať dobre ťahať
Jaj, tak to je ešte lepšie, že so šunkou. A tatarskú si mal vyrobiť z bieleho jogurta, trochu horčice, soľ, korenie a do toho uhorku nastrúhať najemne aj nahrubšie
taká light 
Inak si dával normálne trojobal alebo do cestíčka? A trojobal si dával len raz, alebo si to 2x vždy syr vo všetkom obalil?
Inak si dával normálne trojobal alebo do cestíčka? A trojobal si dával len raz, alebo si to 2x vždy syr vo všetkom obalil?
ee normalne trojobal ako rezne, struhanku som dal 2x poriadne nahrubo...domacu tatarsku som este nikdy nerobil, niekedy vyskusam 
-
lowmanek
Light Professional
Prave papkam moje palacinky...recept klasika: 5dcl mlieka, 200 g muky, vajce a trochu oleja...robim ich redsie aby sa mi stihli roztiect po panvici 
Okrem paliciniek milujem este vyprazany syr so zemiakmi a tatarskou
A zavarane maso so zemiakmi je tiez parada
Okrem paliciniek milujem este vyprazany syr so zemiakmi a tatarskou
A zavarane maso so zemiakmi je tiez parada
Inak aký je rozdiel medzi gordon blue a cordon bleu? milujem to maso/šunka/syr a nikdy som nevedel aký je medzi tým rozdiel lebo na obrázku vyzerajú rovnako len to má iný názov.
Le Cordon Bleu je originalny nazov a Gordon Blue je jeho paskvil, zistil by si to asi po 10tich sekundach googlenia.Merco_ napísal:Inak aký je rozdiel medzi gordon blue a cordon bleu? milujem to maso/šunka/syr a nikdy som nevedel aký je medzi tým rozdiel lebo na obrázku vyzerajú rovnako len to má iný názov.
Tak dnes to budú palacinky a karfiolová polievka 
-
adr0z
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Dnes tekvicová omáčka 
-
Fabo
Hardcore addict
dusena zelenina, dnes len nalahko.
My sme mali včera palacinky a skladané zemiakyzuzanuska napísal:Tak dnes to budú palacinky a karfiolová polievka
dnes: 3x som už mal zapekané zemiaky so syrom, šunkou a kuracinkou, treba poriadne jesť 
//musím si plniť svoj plán každý deň 5 väčších jedál
//musím si plniť svoj plán každý deň 5 väčších jedál
rezancová polievka, pečienka na cibuľke a mama sa pokúšala o akýsi šalat (vraj vlašský
) no neviem, možno ochutnám keď naberiem odvahu 
tofu v paradajkovej omacke a ryza. vynikajuce, nenapadlo by ma, ze nieco take budem do seba tlacit s takou chutou 
M 142, ja robím zajtra tofu, ale dusené so zeleninou a k tomu ryžu, skoro ako rizoto, len zeleninové. Uvidím, čo na to povie brat 
-
adr0z
Zablokovaný
Ja som práve dojedol MaxiKing