Dealextreme, Aliexpress, iOffer a ine cinske obchody
-
zeto750
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Dealextreme
Dakujem za snahu ale to zlate na nich nieje prave to co hladam...
Ak ide o kupu tych z DX a vymenu naramku tak to nie kedze niekedy DX dava ramienky napevno k hodinkam a tak to riskovat nebudem...
Ak ide o kupu tych z DX a vymenu naramku tak to nie kedze niekedy DX dava ramienky napevno k hodinkam a tak to riskovat nebudem...
-
chlapec10
Addict
pozri sa blizsie na http://www1.dealextreme.com/productimag ... 1332_3.jpg
urcite ide vymenit
urcite ide vymenit
Moja prvá objednávka: 7/25/2011 4:47:55 AM objednané a 7/26/2011 1:34:41 AM odoslané. Zatiaľ maximálna spokojnosť 
//:EDIT
Balíček docestoval 8. augusta, t.j. po 9 pracovných dňoch od odoslania, tovar v poriadku, 100% spokojnosť určite to nebol posledný nákup z Hong Kongu 
//:EDIT
no ja som po dlhsom case navstivil dx a zatial som sklamany - objednavka z 19.7.2011 a dnes je 31.7 a stale w8 for supplier, mam tam asi 5 veci spolu za 12€ vsetko 2-4dni, jedine tie raree magnety maju 5-8dni tak mozno cakam na ne??? live chat som bohuzial este nevymakol
pripadne kde inde moze byt problem? DIK
zdravim mam zaujem kupovat do auta nejake taketo autoradio
http://www.chinavasion.com/product_info ... -gps-dvbt/
mate s tym nejake skusenosti a za ako rychlo mi to pride domov a cena je 180,99 € + postovne cez Fedex 72.77 € cize vysledna suma 253.76 €, neviete co budem potom este musiet zaplatit ked to colnica odchyti?
http://www.chinavasion.com/product_info ... -gps-dvbt/
mate s tym nejake skusenosti a za ako rychlo mi to pride domov a cena je 180,99 € + postovne cez Fedex 72.77 € cize vysledna suma 253.76 €, neviete co budem potom este musiet zaplatit ked to colnica odchyti?
-
chlapec10
Addict
neviem kde presne na slovensku byvas
ale fedex HK - Bratislava je 2,3 pracovne dni, predpokladam ze mimo bratislavy +1 den...
ak ta colnici zastavia, tak budes platit 20% dan + 0 az 5% clo(kazdy druh tovaru ma inu sadzbu cla), bude sa to vypocitavat z ceny VRATANE postovneho, takze pocitaj ak to zastavia 20% az 25% zo 253 eur
ale potesim ta, chinavasion mozem odporucit.. maju skvely pristup, aj zarucny/pozarucny servis...
co ti mozem odporucit je, napis mi nech tovar deklaruju ako nizku sumu, a snad ti znizia poplatky ak to colnici stopnu
ale fedex HK - Bratislava je 2,3 pracovne dni, predpokladam ze mimo bratislavy +1 den...
ak ta colnici zastavia, tak budes platit 20% dan + 0 az 5% clo(kazdy druh tovaru ma inu sadzbu cla), bude sa to vypocitavat z ceny VRATANE postovneho, takze pocitaj ak to zastavia 20% az 25% zo 253 eur
ale potesim ta, chinavasion mozem odporucit.. maju skvely pristup, aj zarucny/pozarucny servis...
co ti mozem odporucit je, napis mi nech tovar deklaruju ako nizku sumu, a snad ti znizia poplatky ak to colnici stopnu
som z TT a diki teda za rady, cize chinavision sa nemusim bat a ty si platil aj clo a vsetko ked si si objednaval? inak teraz som si s nimi pisal online a nieco take mi povedali ze oni mozu o 33% znizit hodnotu zasielky alebo nieco v tom zmysle 
to ti aj tak asi moc nepomoze, ved ked to colnici stopnu ty im musis poslat vypis z PayPalu a tam nikoho neoklames.. mylim sa?
-
chlapec10
Addict
pri Fedex/DHL niekedy idu automaticky podla deklarovanej hodnote.... a ked uz sme pri tom.... tak printscreen z paypalu dokazes lahko zmenit(nikoho na nic nenavadzam....)
-
Fabo
Hardcore addict
Rozmyslam, kde som vzal tych 14 hodin. Podla mailov 15/7 objednane, 20/7 shipment, 3/8 dorucene, cize presne 2 tyzdne (10 prac. dni) od odoslania.Fabo napísal:Moja objednavka z 15/7 bola vyexpedovana o 14 hodinCakam ju niekedy buduci tyzden. (kupoval som 2x adapter do auta na USB nabijaci kabel, stylus na rezistivny displej, a BT headset), dnes som objednaval dalsiu (2x screenguard na Motorolu Defy), dam vediet ako su na tom s postou.
Co znamena, ze na folie sa mozem tesit na buducu stredu a na tablet vo stvrtok alebo piatok, podla colnikov.
-
Fabo
Hardcore addict
Na moje velke prekvapenie, folie prisli uz vo stvrtok.
-
Shark NX
Addict
Pani ako to je s colnikmi na Slovensku?
V ČR som si az do Aprila tohoto roku kupoval veselo veci v hodnotach od 20 do 120€ a nikto nic neskumal. V Aprili povedali ze budu kontrolovat CN22 deklaracie a pozerat co lieta v zasielkach. A dost sa toho chlapci drzia (Uz som 3x bol u colnikov a dokladoval som cenu z PayPal).
Pocul som ze na Slovensku su chlapci este furt takto zhovievavy a casto im preklzne zasielka za 40-50€ bez toho aby si platil DPH.
Problem je ze som si z Chinavasion objednal navi za 68€ + par drobnych posta a neviem ci mam planovat prijazd do BA alebo nie.
Jak to je s nimi?
V ČR som si az do Aprila tohoto roku kupoval veselo veci v hodnotach od 20 do 120€ a nikto nic neskumal. V Aprili povedali ze budu kontrolovat CN22 deklaracie a pozerat co lieta v zasielkach. A dost sa toho chlapci drzia (Uz som 3x bol u colnikov a dokladoval som cenu z PayPal).
Pocul som ze na Slovensku su chlapci este furt takto zhovievavy a casto im preklzne zasielka za 40-50€ bez toho aby si platil DPH.
Problem je ze som si z Chinavasion objednal navi za 68€ + par drobnych posta a neviem ci mam planovat prijazd do BA alebo nie.
Jak to je s nimi?
-
chlapec10
Addict
zalezi ako to je deklarovane...
ak to je nad 22 eur tak to zastavaju ihned...
ak to je pod... tak to je od nahody
ak to je nad 22 eur tak to zastavaju ihned...
ak to je pod... tak to je od nahody
po 7 dňoch od ďalšieho objednania môj balíček stále nezmenil status (Waiting for Supplier), tak som sa im dnes rozhodol napísať na Live chat, pracovníčka DE bola milá, reagovala takmer ihneď a dohodli sme sa na výmene jednej z položiek ktorá nebola na sklade, vo faktúre nastala ihneď zmena, uvidíme či sa veci pohnú a kedy to odošlú. Zatiaľ som stále s prístupom z ich strany spokojný 
//Edit:
Po 24 hodinách od výmeny tovaru vo faktúre, zmena objednávky na packaging, následne v ten istý deň aj odoslané
//Edit:
Po 24 hodinách od výmeny tovaru vo faktúre, zmena objednávky na packaging, následne v ten istý deň aj odoslané
-
chlapec10
Addict
vcera mi napriklad presiel cez colnicu beznou postou mobil....
-
Fabo
Hardcore addict
mne ten tablet nepresiel... prekvapivo, ked ho cinania deklarovali ako mp3 prehravac... chjo, to to mohli dat aspon ako e-book reader... 
-
chlapec10
Addict
dnes mi prislo dialkovo ovladane ufo... bohuzial posta ho poskodila
tak idem reklamovat
ma niekto skusenosti s refundom? mal som v objednavke viacero veci, dost dlho som cakal, kym to zhromazdia, nakoniec mi (bez mojho urgovania ohladom takejto alternativy /pisal som im len, ze co sa deje a kvoli comu to tak dlho stoji/) poslali len par veci, ktore uz mali naskladnene a na zvysok som mal dalej cakat - aj som cakal, ale po istom case ma to preslo a dal som "cancel order", odkedy uz presiel asi mesiac a stale sa nic nezmenilo (prave som im napisal wo co go...)
stalo sa niekomu nieco podobne?
stalo sa niekomu nieco podobne?
ano, tiez som cakal na refund prilis dlho, status som mal pending refund authorization a nezmenil sa asi 3 tyzdne, tak som im napisal a za par dni uz boli peniaze na ceste ku mne, a to som rusil objednavku dvoch veci, ktore mali oznacene ako na sklade a 3 tyzdne sa s tym nic nedialo
Ako vam peniaze poslali naspäť? Na učet ci na paypal? Lebo ja tiez chcem zrusit objednavku, nakolko od 8.8 cakam a stale nic. A uz pre mna nema vyznam, ked im to tak dlho trva. Len neviem ako poziadat o to vratenie penazi, nakolko moja anglictina neni moc komunikativna
Staci im napisat paypal email ci ako? popripade slovenske cislo uctu?