Demontáž ovládača klimatizácie
Demontáž ovládača klimatizácie
Zdravim Vas. Neviete nahodou niekto kao demontujem ovladac digitalnej klimy, ktore je na foto? Potrebujem len vymenit ziarovky podsvietenia tlacidiel, lebo nefunguju a nejako to neviem odtial vybrat. Ked zlozim nalepky na pravej strane "AUTO" a "TEMP" tak su tam nejake zaistovacie koliky ale neviem ako ich mam odistit aby som si ovladac klimy aspon povytiahol.... Dakujem za vsetly rady
Re: Demontáž ovládača klimatizácie
vyzera to tak ze cela hneda imitacia dreva bude musiet ist dole
// čo je to za typ auta?
// čo je to za typ auta?
to si ma moc nepotesil, ale na nieco je ten medzikus medzi imitaciou dreva a ovladacom klimatizacie... ten ramik myslim. neskrelo by ma to nejako extra, ale menil som ziarovky na budikoch voltmetra, kompasu a tlaku oleja a svieti to na zeleno-modro, tak chcem aby aj toto svietilo ale na zeleno-modro. Vecer to odfotim, ze ako to svieti.. kazdopadne dik za radu, este pockam na dalsich zbehlejsich
//autoeditácia príspevku (17 Aug 2011, 11:45)
nenajde sa nikto viac, kto sa v tom uz vrtal? Nemam ani naznak chuti demontovat cely ten panel s polepom dreva, lebo to by som musel rozobrat pol pristrojovky... Ach matickamoja draha...
//autoeditácia príspevku (17 Aug 2011, 12:15)
tak ja tlk sprosty som isiel za kamaratom co opravuje klimatizacie. Povedal mi, ze staci vylupnut ten ramik co je okolo ovladaca a pod ramikom su srobky. Tak dakujem za rady
tak ja tlk sprosty som isiel za kamaratom co opravuje klimatizacie. Povedal mi, ze staci vylupnut ten ramik co je okolo ovladaca a pod ramikom su srobky. Tak dakujem za rady
//autoeditácia príspevku (17 Aug 2011, 11:45)
nenajde sa nikto viac, kto sa v tom uz vrtal? Nemam ani naznak chuti demontovat cely ten panel s polepom dreva, lebo to by som musel rozobrat pol pristrojovky... Ach matickamoja draha...
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Keby si nebol tlk a povedal co to je za auto tak by sa ti na to niekto pozrel do servismanualu.. 
-
jankee
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
asi uz to je jedno,ale bude to Pajero )
je to Pajero, a taka velka figa borova s tym ramikom... takze CheZteR mal pravdu. mal som celu pristrojovku rozobratu, porobil som aj to co som nechcel.. ale podstatne je to, ze to budem musiet rozobrat odznovu, lebo ziarovky co som mal doma svietia do zlta...