Autoškola - zážitky, skúšky, policajti a všeličo
Re: Autoškola - zážitky, skúšky, policajti a všeličo
Ja som od autoškoly dostal také papiere kde bolo 22 otázok (tém) z konštrukcie a zároveň odpovede k nim. Inštruktor povedal že si to máme zopár krát prečítať a bude to stačiť. Ešte ich mám aj doma niekde 
lidicky keby ste boli daky dobry a odporucili mi nejaky dobry program na testy do autoskoly ?? najlepsie slevensky a aktualny diky 
-
17
Light Professional
Tu mas vsetky testy: http://www.vodicak.sk/testy.php
-
Suffel
Guru
- Kontaktovať používateľa:
ja som robieval tu: http://drajv.sk/testy/
-
viper1993
Medium Professional
Je toto tak ako tvrdia oni? Lebo ja som si takmer isty ze sme sa ucili ze je to moznost C(aj ked je to v podstate to iste ale to mi pred policajtom nepomoze).
B - iba jedno miesto, neoznacuje to celé parkovisko, musíš pozorne čítať
-
viper1993
Medium Professional
No, neviem, to co pises mi dava zmysel no dal som si tu namahu to vyhladat v ucebnici a tiez pisu ze je to C.
-
evilbanana
Medium Star
Inak bacha na to aj mne sa stalo že v učebnici som mal v zadu vo výsledkoch na testy iné ako má byť ak niečo nevieš spýtaj sa ešte tej ktorá Ťa učí teóriu
chcem sa vas spytat ked odbacam v krizovatke dolava tak vytlacim spojku, dam druhy prevodovy stupen, a este drzat spojku alebo ju pustit do zaberu?
Ale čo robiť ak náhodou doprava?! 
nepopisal si situaciu na krizovatke, aka krizovatka, svetelna, nesvetelna, davas prednost?
--
toto vas maju ucit v autoskolach, a nie studovat doma tajne po nete "čo ked to zase zajtra zbabrem?"...mate tam na to instruktorov, ktori su za to plateny, vam to ukazat, vysvetlit, raz, dvakrát, triktát, kolkokrát bude treba...
--
toto vas maju ucit v autoskolach, a nie studovat doma tajne po nete "čo ked to zase zajtra zbabrem?"...mate tam na to instruktorov, ktori su za to plateny, vam to ukazat, vysvetlit, raz, dvakrát, triktát, kolkokrát bude treba...
nesvetelna, davam prednost, nejde ziadna auto
Za týchto okolností nemáš mať prečo vytlačenú spojku. Robíš si vodičák, či sa pýtaš len tak informatívne?
len informativne, zatial este nerobim vodicak,
tak este raz vchadzam do krizovatky na trojke, spomalim,dam prednost proti iducim autam, vytlacim spojku, zaradim 2-jku a pustim pomaly spojky do zaberu?
tak este raz vchadzam do krizovatky na trojke, spomalim,dam prednost proti iducim autam, vytlacim spojku, zaradim 2-jku a pustim pomaly spojky do zaberu?
das prednost autam, ked bude volne a budes si mysliet ze mozes ist, hodis blinker, vytlacis spojku, zaradis jednotku budes pustat spojku a ked zacne zaberat pridas plyn, ak si veris na dvojku, mozes aj imho na dvojke
hlavne nepresmykuj spojku 
No počkaj, keď dávaš prednosť protiidúcim autám tak zastavíš a následne sa rozbiehaš na jednotke (ako píše CheZteR, môžeš aj na dvojke, ak máš silný motor a nemáš ho rád).
tak ked nepojde ziadne auto vtedy tak preradim z 3 na dvojku a spojku mam potom drzat v zabere? alebo ako teraz? a ako to je presmykovat spojku?
presmykovat spojku, znamena ze pridavas plyn a spojka je stale v zabere - presmykuje, opotrebuvava sa ... to pochopis ked budes jazdit a budes citit ako ti presmykujeCheZteR napísal:hodis blinker, vytlacis spojku, zaradis jednotku budes pustat spojku a ked zacne zaberat pridas plyn