nejde mi wifi

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
Canyon
Novice
Novice

nejde mi wifi

Príspevok od používateľa Canyon »

Čaute, kúpil som si nový notebook Toshiba Satellite L300d a nejde mi tam wifi .. Dole to dám ON a dám Pripojiť na a vyhodí mi tam že Systém windows nenašiel žiadne siete... Dám diagnostikovať, prečo systém Windows nedokáže nájsť žiadne siete a tam mi napíše Zapnite funkciu bezdrotovej komunikácie. Tak to vypnem a zapnem a zasa.. Prosím poradťe mi :)
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: nejde mi wifi

Príspevok od používateľa Michaelo »

Niesom si istý ale nemáš zapínanie Wi-Fi aj cez funkciu tých modrých tlačidiel (FN)? Ak nie skús sa pozrieť či máš ovládače od Wi-Fi. Niekedy sa môže stať že sú poškodené a podobne.

Jo a: Máš naozaj Wi-Fi v dosahu?
Canyon
Novice
Novice

Jasné mám .. Díki za radu :))

//autoeditácia príspevku (16 Aug 2011, 22:24)
Skúšal som aj cez FN ale nejde mi nič .. asi jedine do opravy ho dať ... čítam príručky ku tomu a nič ... šak uvidím
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Ak más Wi-Fi aj na niečom inom napr na mobile a ide ti sa pripojiť tak neviem. Ak si skontroloval ovládače od toho a ukazuje že všetko beží ako má tak najlepšie je ho dať do opravy ;) Keď niečo pokazia oni máš na to záruku no ak to pokazíš ty tak si v pytli :D
Canyon
Novice
Novice

áno na mobile mi ide wifi ... a na notebooku mi to nejde .. záruka skončila :D ... pojdem s tým asi do opravy .. som zvedavý koľko to bude stáť € :)
Napísať odpoveď