Útek väzňa a prestrelka v Humennom

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
J.O.S.E
King
King
Používateľov profilový obrázok

Útek väzňa a prestrelka v Humennom

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

V Humennom utiekol väzeň z autobusu, v ktorom bol prevážaný...po meste sa strieľa a fízli ako je to už u nás bežne zasahujú neschopne....a už tu máme podobných debilov ako Breivik, ten típek z Devinskej novej Vsi...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Útek väzňa a prestrelka v Humennom

Príspevok od používateľa Soviet »

Hmm..to mas napisat dakam do SMEcka a tak. A tipek z DNV nestrielal len tak ;) Takze neporovnavaj utek a strielanie, aby volakam usiel a strielanie z toho, ze to mal za lubom a dlhsie pripravoval.
J.O.S.E
King
King

A ty si myslíš, že prečo nabral väzeň odvahu utiecť z autobusu (kedy sa tu niečo podobné stalo?) ? To je motivujúce a tieto veci len motivujú každého blázna, ktorého nebaví život a tým sú ohrození civilisti....

Ja to neporovnávam, neviem kde si to videl, že som napísal, že je to rovnaké. Písal som, že je to debil ako Breivik a pod. .....Ja ako Humenčan sa cítim ohrozený....brácho mi volal a povedal mi, ako sa to zomlelo, rovno to mal pred očami...fízli strieľali, panika, pomalí policajti, nestačili v tempe na väzňa.....to je výsledok neschopnosti našich policajtov, ktorí zas a opäť pochybili, a toho, že do polície vstupujú deti funkcionárov, kamaráti príslušníkov polície a tak....
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

ziadne slovenske noviny o tom este nepisu...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

A ako to teda dopadlo? Aspon ho uz chytili? su dake obete? A ja tych dvoch za debilov nepovazujem..
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

prestrelka v humennom
je toho plný internet.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

hej hej, uz davno nedostali Humenne taky vyprask :)
adr0z
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa adr0z »

audiotrack napísal:prestrelka v humennom
je toho plný internet.
:smt046
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

No nic strasneho teda.. Ziadny mrtvy, dokonca to nestrielal ten vazen, takze J.O.S.E trochu si zbytocne zdramatizoval nieco co sa riadne ani nestalo. Mediam sice neverim, ale clovek nikdy nevie.
J.O.S.E
King
King

Prečítal som si ten článok...výstrelov bolo viac, nie jeden....v článku sa píše o nejakom "hodnovernom zdroji" z prostredia OČTK....tí bachari mu pri úteku fyzicky nestačili, nevedeli ho dobehnúť, a tak strieľali...opäť zakrývanie neschopnosti kompetentných...

audiotrack - vďaka Tvojmu článku viem, že humenský futbal ako-tak funguje.... :wink:
No nic strasneho teda.. Ziadny mrtvy, dokonca to nestrielal ten vazen, takze J.O.S.E trochu si zbytocne zdramatizoval nieco co sa riadne ani nestalo.
Soviet - Ty si prečítaš nejaký "článok", ktorého cieľom je a vždy bude upokojovať obyvateľstvo a ubezpečiť, že štátna moc má všetko pod palcom a stať sa nič nemôže.....ja to mám od brata, ktorý to videl na vlastné oči, píšem, že tam nebol jeden varovný výstrel, a väzeň sa nezastavil, keď padol varovný výstrel ale začala sa naháňačka a až po privolaní posíl ho dolapili...

Kto písal, že strieľal väzeň :?: ....ďalšia Tvoja dezinformácia...

Ty ako vieš, čo sa stalo a čo sa nestalo :?: Bol si vari pritom :?: .....ešte raz si prečítaj celú tému, lebo Ty zľahčuješ niečo čo sa nestalo...

.....a nakoniec máš asi pravdu, a tak je pre mňa hotovým hororom Tvoj pravopis....ak niekam píšeš, tak si daj záležať aspoň na pravopise... :P
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

J.O.S.E:
"V Humennom utiekol väzeň z autobusu, v ktorom bol prevážaný...po meste sa strieľa a fízli ako je to už u nás bežne zasahujú neschopne....a už tu máme podobných debilov ako Breivik, ten típek z Devinskej novej Vsi..."

O tom strielani som si to odvodil z tvojho prveho prispevku. Pises tam o debiloch, ako Breivik a typek z DNV a pritom tento tvoj vazen nestrielal, tak co ma s nimi spolocne? Normalny lupeznik, ktory ide banku vylupit a uteka pred policiou sa viac priblizuje tomuto tvojmu vaznovi ako tam ti dva vyssie spomenuty. Preto prirovnavat varovne vystrely policie k cielenemu utoku na ludi je trochu uletene.
Ano kazdemu lepi, ze pocuje strelbu na ulici a nebodaj je pobliz ako tvoj brat, ale co ma urobit policia v tu chvilu. Ma iste paragrafy ci jak sa to nazve a asi sa v nich pise, ze musia vystrelit varovne vystrely. A viem, ze neschopnost policie na slovensku je velka, ale zas si nenavyberaju, ked ich takto vazen prekvapi. Podobnych incidentov mas na slovensku vo vacsom pocte. To, ze spolahnut na policiu sa neda, viem vsak uz davno ;)

A k tomu, ze ci som bol pritom, tak veru nebol, ale potom naco zakladas temu, ked jediny, kto bol pritom je tvoj brat. Bude si tu sam pisat? Diskusia je diskusia, tak sa nehnevaj..

A nakoniec, neviem kde mam daku chybnu gramatiku, ale ja som ti ziadnu K- nedal, takze neosocuj cloveka, kym nemas veci jasne..mozes si to overit v profile :)
J.O.S.E
King
King

Soviet napísal:J.O.S.E:
"V Humennom utiekol väzeň z autobusu, v ktorom bol prevážaný...po meste sa strieľa a fízli ako je to už u nás bežne zasahujú neschopne....a už tu máme podobných debilov ako Breivik, ten típek z Devinskej novej Vsi..."

O tom strielani som si to odvodil z tvojho prveho prispevku. Pises tam o debiloch, ako Breivik a typek z DNV a pritom tento tvoj vazen nestrielal, tak co ma s nimi spolocne? Normalny lupeznik, ktory ide banku vylupit a uteka pred policiou sa viac priblizuje tomuto tvojmu vaznovi ako tam ti dva vyssie spomenuty. Preto prirovnavat varovne vystrely policie k cielenemu utoku na ludi je trochu uletene.
Ano kazdemu lepi, ze pocuje strelbu na ulici a nebodaj je pobliz ako tvoj brat, ale co ma urobit policia v tu chvilu. Ma iste paragrafy ci jak sa to nazve a asi sa v nich pise, ze musia vystrelit varovne vystrely. A viem, ze neschopnost policie na slovensku je velka, ale zas si nenavyberaju, ked ich takto vazen prekvapi. Podobnych incidentov mas na slovensku vo vacsom pocte. To, ze spolahnut na policiu sa neda, viem vsak uz davno ;)

A k tomu, ze ci som bol pritom, tak veru nebol, ale potom naco zakladas temu, ked jediny, kto bol pritom je tvoj brat. Bude si tu sam pisat? Diskusia je diskusia, tak sa nehnevaj..

A nakoniec, neviem kde mam daku chybnu gramatiku, ale ja som ti ziadnu K- nedal, takze neosocuj cloveka, kym nemas veci jasne :)
Ja neviem, či pri písaní príspevkov máš vo zvyku byť pod vplyvom alkoholických alebo omamných a psychotropných látok alebo......

Sám píšeš, že si si odvodil z môjho prvého príspevku.....no dovoľ, ako si ho čítam, tak si ho čítam, neviem prísť na to ako si to dokázal a tiež to tu nikoho iného nenapadlo a nikto si to nevyložil tak ako TY :!:

Breivik a Harman - Vieš, útekom väzňa vznikne potenciálne nebezpečenstvo pre civilistov, ktorí sú nevedomky ohrození....ale TY píšeš, že podobných incidentov je vo väčšom počte....môžeš byť konkrétnejší :?:

No a prečo som založil tému....mál som morálnu potrebu upozorniť na to, čo sa deje, tiež na to, ako sa politici mýlia keď nás - občanov, ubezpečujú, že polícia pracuje v plnom nasadení a občanom nič nehrozí.....ale najbližšie založím tému s názvom "Kto nevie čo napísať, nech píše sem" a som si istý, že budeš mať najviac príspevkov, pretože pokiaľ nemáš čo napísať, tak nepíš :!:

Neviem prečo zase píšeš somariny v zmysle, že môj brat bol jediný, kto to videl - jediný určite nebol. Ja som to spomenul ako dôkaz toho, že v článku píšu o jednom varovnom výstrele, čo je podľa všetkého blud.

k :minus: - gramatiku chybnú máš (viď zvýraznené v citácii, čuduj sa svetu, ale už nejaký ten rok je N mn. č. :arrow: i :shock: ), nepoužívanie diakritiky mi tiež nepríde ako gramaticky správne.
jankee
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jankee »

J.O.S.E napísal:nepoužívanie diakritiky mi tiež nepríde ako gramaticky správne.[
V dnesnej dobe mas casto informativnu hodnotu spravy podstatnejsiu ako jej vystupnu formu - kor na fore, odvolavat sa na spravnost gramatiky kvoli "nepouzivaniu diakritiy" sa mi zda ako naozaj krajne vychodisko pri napominani niekoho nevedomosti pravopisu.

k Téme : Verim,ze to musel byt silny zazitok, nakolko sa tejto akcie zucastnil niekto z Tvojho blizkeho okolia, no podobnych a horsich pripadov sa na slovensku deje vela, strelby ci vypalovanie aut su (bohužial) v Bratislave takmer na dennom poriadku.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Odvodil som si to v style:
"a už tu máme podobných debilov ako Breivik, ten típek z Devinskej novej Vsi..."
Breivik nabehol medzi ludi a strielal, Harman nabehol na ulicu a strielal, tak hned som si pomyslel, hmm vazen usiel polisom, pocut tam strelbu, tak asi tiez strielal ked ich k nim prirovnavas..

Potom nadpis temy, kde je uvedene prestrelka. Aj slovnik na nete ti potvrdi, ze prestrelka je, ked sa dvaja medzi sebou strielaju: http://slovnik.azet.sk/pravopis/slovnik ... prestrelka , takze to by znamenalo, ze strielal aj ten vazen.
kapisto?

Co sa tyka "podobnych" incidentov, tak sa stavaju, lebo kazda lupez a podobny utek pred policiou je ohrozenie civilistov. To, ci bol z vazenia je len kus vacsie plus. No jeho aspon hned lapili, kdez to kradez ci mierenie pistolou na cloveka len tak policia nezbada. Takze deje sa to..
Dikes nadomnou. Posledny incident v BA..Strielalo sa v bare, kde zabili nejakeho zahranicneho typka atd atd..

k tej gramatike sorry, pouzivam anglicku klavesnicu, kedze na moju pracu je omnoho vyhodnejsia a par makcenov a podobnych veci nemienim riesit. Kedysi som pouzival makcene, ale momentalne v tom nevidim zmysel. A za to jedno mnozne cislo spadne svet..promin.
Dalej sa nehadam, kedze to nema najmensi zmysel ;)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

J.O.S.E napísal:A ty si myslíš, že prečo nabral väzeň odvahu utiecť z autobusu (kedy sa tu niečo podobné stalo?) ? To je motivujúce a tieto veci len motivujú každého blázna, ktorého nebaví život a tým sú ohrození civilisti....

Ja to neporovnávam, neviem kde si to videl, že som napísal, že je to rovnaké. Písal som, že je to debil ako Breivik a pod. .....Ja ako Humenčan sa cítim ohrozený....brácho mi volal a povedal mi, ako sa to zomlelo, rovno to mal pred očami...fízli strieľali, panika, pomalí policajti, nestačili v tempe na väzňa.....to je výsledok neschopnosti našich policajtov, ktorí zas a opäť pochybili, a toho, že do polície vstupujú deti funkcionárov, kamaráti príslušníkov polície a tak....
Prepac ale ty si strasne obmedzeny clovek. Tvoje ponimanie fungovania sveta je na urovni desatrocneho dietata. Alebo 80 rocneho dedka.
vrtulnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vrtulnik »

Gangy to zaklincoval 100 klincom. :D ...ako vzdy...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

J.O.S.E napísal:...brácho mi volal a povedal mi, ako sa to zomlelo, rovno to mal pred očami...fízli strieľali, panika, pomalí policajti, nestačili v tempe na väzňa.....
Nedalo mi:
1311413163115.jpg
Myslim, ze to je znacne prifarbene a ked nie, tak ma to len utvrdzuje v tom, ze ludia su blbi. Zazil som to v Prahe - po ulici isiel autobus a buchla mu pneumatika, pre tych ktori to videli to bola pohoda (vratane mna), no ale o 50m dalej uz nejaki blbci kricali, ze vybuchla bomba a hned volali policiu.
Bohvie kolko tych vystrelov bolo do vzduchu(mozno vsetky), atd. Policajti nemaju potrebu riskovat pri strelbe, zvlast nie vtedy ked je okolo milion svedkov.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Dake "novinky" ohladne toho po 2ch dnoch:
http://korzar.sme.sk/c/6021296/vazenske ... ulici.html
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

JOSE ... ty si posrany az za usami z uplnych kktin ... a cele to vidis optikou diletanta :-)

trebars tie uteky vaznov napadlo ta niekedy, ze utekaju kvoli tomu, ze proste nechcu sedet v lochu a nie kvoli nejakemu Breivikoj ? ..

o dovere spravam ? skor si myslim, ze ty moc veris tomu co sa serviruje - naopak vhodne je ked sa ludia boja a maju strach z trovnakych kktin ako ty - moc potom moze pritlacit a utahovat srob - pridat viac policajtov, hoci kriminalitu neznizia, fizlovat kamerami kazdy krok, zakazat zbrane, prikazat voditka na deti a prikazat vyuzivanie cyklochodnikov ... proste kraviny
Napísať odpoveď