pocul dakto o tom ?
ma niekto skusenosti s HELION RESEARCH (pracovna ponuka)
Re: ma niekto skusenosti s HELION RESEARCH (pracovna ponuka)
Mystery Shopper...
a.) Nejaka firma pride s novym produktom
b.) Dostane ho na trh (maloobchodnici..)
c.) Kedze chce, aby sa produkt predaval, urobi mu reklamu a informuje/skoli predajcov
d.) Vymysli motivacny program pre predajcov / alebo sa ich rozhodne len "preskusat"
c.) najme si agenturu, ktora poskytne tzv. Mystery Shopperov = ludia, ktori sa tvaria ako zakaznici, pytaju sa na produkt, cakaju, ktory produkt im odporucia + nasledne o tom spisu report
d.) v niektorych pripadoch, ak su odpovede + odporucanie spravne, pride na rad odmena pre predajcu (darcek, penazna poukazka atd.)
..to je mystery shopping o akom som pocul ja..
a.) Nejaka firma pride s novym produktom
b.) Dostane ho na trh (maloobchodnici..)
c.) Kedze chce, aby sa produkt predaval, urobi mu reklamu a informuje/skoli predajcov
d.) Vymysli motivacny program pre predajcov / alebo sa ich rozhodne len "preskusat"
c.) najme si agenturu, ktora poskytne tzv. Mystery Shopperov = ludia, ktori sa tvaria ako zakaznici, pytaju sa na produkt, cakaju, ktory produkt im odporucia + nasledne o tom spisu report
d.) v niektorych pripadoch, ak su odpovede + odporucanie spravne, pride na rad odmena pre predajcu (darcek, penazna poukazka atd.)
..to je mystery shopping o akom som pocul ja..
je to presne tak čo píše lumir (akurát to nemusí byť len nový produkt, MS si môže najať napríklad aj Tesco aby otestovalo svojich zamestnancov). mystery shopping sú prachy za nič... ak máš možnosť, choď do toho. 
ako si myslel ze "ak mam moznost" ?silmarill napísal:je to presne tak čo píše lumir (akurát to nemusí byť len nový produkt, MS si môže najať napríklad aj Tesco aby otestovalo svojich zamestnancov). mystery shopping sú prachy za nič... ak máš možnosť, choď do toho.
ved to moze robit uplne kazdy nie?