Aké pijete pivo?
Re: Aké pijete pivo?
Ja rád pijem RADLERA docela mi chutí
-
Kok
Light Professional
niektori ludia nechapu ze to nie je pivo
radler bazant v horucich dnoch chuti a pride mi to ako energeticky napoj a nie pivo 
-
D4vid
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Svijany 13° Kvasinkové
Nebíčko v papuľke...
Čierna hora 11°
Čierna hora 11°
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
no drahe to az tak nieje. je tam jednorazova investicia cca 60 eur a jedna varka ta vyjde cca na 30 eur, co nieje ani 1 euro na pol litra piva. takze sa to da.Silmer napísal:len ja to asi aj celkom drahe si take pivo spravit doma, ked som zbezne kukol tie ceny na tej stranke, ci ?
co sa tyka chuti, dali sme tam nakoniec 3 druhy chmelu a je to nachmelene do prasknutia. horke ako sa patri
Kelt, Corgoň, Plzeň atď... najradšej mam aj tak načapované vtedy to neriešim len nech je dobre načapované.
-
KaptMichal
King
Tak dva dni dozadu som ochutnal Ottakringer Johanisbeere a musim povedat, ze mi celkom chutil. Na pivo sa to samozrejme nechyta ale po asi jednom, dvoch pivach v horucave mi padol dobre. Len zaujimave bolo, ze mi chutil ako egrese 
no ja najradšej pijem Kozla ale neopovrhnem aj inými značkami ako napríklad Šariš, Starobrno, Smädný Mních, Kelt a podobne. skúšal som aj Radler, ale to sa nedá ani len zaradiť medzi pivo 
ako sorry, ale tie značky čo si napísal sa nedajú zaradiť medzi pivo...Noobsz DJ napísal:no ja najradšej pijem Kozla ale neopovrhnem aj inými značkami ako napríklad Šariš, Starobrno, Smädný Mních, Kelt a podobne. skúšal som aj Radler, ale to sa nedá ani len zaradiť medzi pivo
-
Silmer
Darca
s timto suhlasim s maki-m , saris ci smadny mnich to nieje pivo...ale nieco o dost horsie...
sak preco sa podla teba hovori , ze Saris ..skrvn a spiny sa zbavis
Náhodou Šariš Red je podľa mňa dobré pivo, čo sa o iných produktoch tejto spoločnosti povedať veľmi nedá 
tak vieš každému chutí niečo iné. ja napríklad nemusím corgoň. ja keď som pil ten šariš, tak bolo celkom dobré a dalo sa ich vypiť aj viac. tak isto smädný mních. toho si občas aj doma otvorím keď pozerám nejaký ten filmSilmer napísal:s timto suhlasim s maki-m , saris ci smadny mnich to nieje pivo...ale nieco o dost horsie...
-
lekoklatik
VIP
Náhodou Starobrno je celkom fajn po mesiaci na svk pive a kelt bol kedysi velice fajný : )Maki napísal:
ako sorry, ale tie značky čo si napísal sa nedajú zaradiť medzi pivo...
Mne celkom dobre padne radegast či obyčajný ostravar a celkovo české pivo mi lahodí.
Doma na slovensku si dám radšej nealkoholické Birel.
Nemôžem si prosto pomôcť, ale tak české pivo ma dostalo. V Čechách som vlastne začal pivo piť, takže to bude možno aj tým
-
Soviet
Darca
Ano dalo sa ich vypit viac tych Sarisov, lebo je to voda s pivovym sirupom. A vody dokazes vypit viac ako poriadneho pivaNoobsz DJ napísal: tak vieš každému chutí niečo iné. ja napríklad nemusím corgoň. ja keď som pil ten šariš, tak bolo celkom dobré a dalo sa ich vypiť aj viac. tak isto smädný mních. toho si občas aj doma otvorím keď pozerám nejaký ten filmvšetko záleží od toho, komu čo chutí.
Soviet len ja som to myslel na chuť a nie na to, či budem alebo nebudem opitý 
-
KaptMichal
King
Kelt a Starobrno sa podla mna daju, su to este na SR pomery dobre piva. A Smadny mnich na pomer cena/kvalita nie je tiez zly (aj ked ho nepijem).
-
Silmer
Darca
Ale Starobrno nieje slovenske pivoKaptMichal napísal:Kelt a Starobrno sa podla mna daju, su to este na SR pomery dobre piva. A Smadny mnich na pomer cena/kvalita nie je tiez zly (aj ked ho nepijem).
Smadny mnich vyhral cenu najlepsie 10 stupnove pivo na Slovensku (za r. 2009). A flaskova desinka naozaj nechutila zle.
http://www.kamnapivo.sk/webtron/slovens ... ledky.html
ja pivo nepijem ..ale skusal som radlera aj ked to nieje tak celkom pivo aale ten je dobry celkom ..a este corgon ten je tiez fajn ale vravim len mensia ochutnavka 
Vcera som obsluhoval americkych turistov a povedali ze podla nich je najlepsie nase pivo smadny mnich, vraj im chuti rovnako ako ich Bud. A ja na neho tiez nedam dopustit, vari ho topvar, cena je studentska