"nefunkcny"mikrofon na headsete

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
quartz
Light Star
Light Star

"nefunkcny"mikrofon na headsete

Príspevok od používateľa quartz »

Dobry den chcel by som poradit ze dneska akurat rano som chcel ist volat s kamaratom na skype. Zavolal som mu zacal som hovorit a on ze ma nepocuje tak som isiel do nastaveni Skypu a kukol som si ci mam zapojeny mikrofon ukazalo ze vas mikrofon pracuje spravne. Kukol som aj sluchatka a ze aj tie. Ja som ho pocul ale on mna nie. Tak som skusal zapojit do zadneho konektora na mikrofon (ja mam zapojene tie 2 vpredu) a zas nic. Tak som skusil nainstalovat ovladac a aj tam ukazalo ze mam headset zapojeny a ze mikrofon funguje dal som test hovoril som neco aj som to prehral a nic som nepocul. Tak som potom isiel ten headset vyskusat na sestrin notebook zavolal som kamaratovi a zrazu ma tam pocul normalne vsetko islo. Ale aj vcera mi to tu na pc islo vsetko normalne. Tak som aj dneska preinstaloval windows a stale to iste. Ja uz neviem co mam robit vsetko som skusal. Nemoze byt zly ten konektor na mikrofon?
Dakujem za odpovede
Pigesko
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: "nefunkcny"mikrofon na headsete

Príspevok od používateľa Pigesko »

"konektor" ani nie, kedze by sa museli pokazit oba sucasne, v predu aj v zadu, a to je viac nez neprevdepodobne...skor by som povedal ze si prisiel o zvukovku...ale nezufaj, skus niekde zohnat externu (internu) zvukovku a vyskusaj to, a ak to pomoze, kupis si novu, co ta bude stat tak 15eur, ak nie si nejako narocny, co asi nie ked ti doteraz stacila onboard :)

// bral by som napriklad tuto - http://www.alza.sk/creative-sound-blast ... 134090.htm 12,61 € do PCI slotu...
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

a v inych programoch ti mikrofon ide? vyskusaj to cez icq
quartz
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa quartz »

Pigesko napísal:"konektor" ani nie, kedze by sa museli pokazit oba sucasne, v predu aj v zadu, a to je viac nez neprevdepodobne...skor by som povedal ze si prisiel o zvukovku...ale nezufaj, skus niekde zohnat externu (internu) zvukovku a vyskusaj to, a ak to pomoze, kupis si novu, co ta bude stat tak 15eur, ak nie si nejako narocny, co asi nie ked ti doteraz stacila onboard :)

// bral by som napriklad tuto - http://www.alza.sk/creative-sound-blast ... 134090.htm 12,61 € do PCI slotu...
Ale akoze normalne zvuk mi ide ked odpojim headset.....a to mi potom nezobere zaruku lebo ja tam mam este plomby ci to netreba otvarat skrinu ked tam chcem dat tu externu zvukovkuM

//autoeditácia príspevku (17 Aug 2011, 8:46)
CheZteR napísal:a v inych programoch ti mikrofon ide? vyskusaj to cez icq
skusim.....ale ako pisem na sestrinom notasi ide vsetko ako ma aj na skype vsetko......
Pigesko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pigesko »

vsak kedy bol ten PC kupovany?? ak je este v zaruke tak ho daj komplet reklamovat...ak uz v zaruke nie je tak mozes plomby porusit a bud si kupis novu dosku s integrovanou zvukovou (uplna hlupost), alebo si dokupis len externu zvukovku...niekde oznacuju za externu zvukovku tu ktora ide do PCI slotu, no ta sa da nazvat skor interna kedze ju pichnes do dosky a je v skrinke..."externa" zvukovka sa pripaja cez USB, a teda ak mas na skrinke plomby a nechces sa obtazovat s reklamaciou, mozes kupit externu USB zvukovku, za ktoru si ale par eur priplatis :)
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

quartz napísal: Ale akoze normalne zvuk mi ide ked odpojim headset.....a to mi potom nezobere zaruku lebo ja tam mam este plomby ci to netreba otvarat skrinu ked tam chcem dat tu externu zvukovkuM

//autoeditácia príspevku (17 Aug 2011, 8:46)

skusim.....ale ako pisem na sestrinom notasi ide vsetko ako ma aj na skype vsetko......
no ale skus to na svojom ale v inom programe
Napísať odpoveď