Sluchatka do 50€ (spunty)

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Asnis
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Sluchatka do 50€ (spunty)

Príspevok od používateľa Asnis »

Zdravim :smt006

Precital som toho tu dost no nenasiel som sluchatka pre mna. Takze moje ocakavania :

-odolne ( to je najdolezitejsie, nech je aj zvuk trochu horsi ale chcem odolne)
-pohodlne (dobre tesnenie, nech nerezu ucho, skusal som aj jays a jays a trochu mi vadili )
-zvuk (nie velke basy ako v Koss)
-vzhlad (nie ruzove, biele)

Ono chcel by som aj objednat cez ebay takze cena tam bude o dost nizsia a ak mate nejake skusenosti s objednavanim z ebay-u tak kazdu radu uvitam :)

vopred dik
Ryan Giggs
VIP
VIP

Re: Sluchatka do 50€ (spunty)

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Napr. Audio-Technica ATH-CKM55, t-jays one, Klipsch Image S2, nuforce NE-700X.
Pri nižšej cene na ebay by sa dalo uvažovať aj nad nejakymi lepšimi.
Asnis
Amateur
Amateur

Tak ono nie som si isty ci by som zbadal rozdiel ak by boli drahsie nie som az taky znalec v tom, pocuvam skor hudbu ako relax alebo pri behani. No a aj preto mi padli do oka Klipsch Image S2 a som aj cital o nich ze dobre sedia v usiach

a cena na ebay 33$ je viac nez lakava :)
tyler91
King
King

Príspevok od používateľa tyler91 »

To uz ich radsej ber zo sluchatka.net 43€ je takisto este dobra cena a mas ich doma do 48 hodin.
Asnis
Amateur
Amateur

A ono zase nejako to vobec nesuri a tak usetrim vlastne polku 20€ len tak... a aj tak sa chcem naucit kupovat cez ebay
adr0z
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa adr0z »

Určite pozri nejaké Koss
Ryan Giggs
VIP
VIP

Asnis napísal:Tak ono nie som si isty ci by som zbadal rozdiel ak by boli drahsie nie som az taky znalec v tom
Ak by si ich mohol priamo porovnať, tak by si rozdiel poznal. I keď pri behu ti to môže byť jedno. Z tych vyššie hraju najlepšie tie Audio-technicy.

Kossy určite nie. Jedine ktore su vo svojej kategorii a cene konkurencieschopne su Porta pro. To ale nie su in-eary. Ostatne Kossy za veľa nestoja.
Asnis
Amateur
Amateur

A som viac menej rozhodnuty pre tie Klipsch Image S2 uz len rozbehat pay pal a naucit sa kupovat :)

Mimochodom tie Kossy Porta pro ma mama takze som ich aj par krat mal a furt ten most ci ako to nazyvate mi znici uces :D + mi aj trochu vadi ak niekto pocuje co ja pocuvam a tak... takze urcite spunty :)
adr0z
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Asnis napísal:A som viac menej rozhodnuty pre tie Klipsch Image S2 uz len rozbehat pay pal a naucit sa kupovat :)

Mimochodom tie Kossy Porta pro ma mama takze som ich aj par krat mal a furt ten most ci ako to nazyvate mi znici uces :D + mi aj trochu vadi ak niekto pocuje co ja pocuvam a tak... takze urcite spunty :)
Mal som skôr na mysli niečo takéto
http://www.progamingshop.sk/koss-the-plug-p-2153.html
Ryan Giggs
VIP
VIP

Asnis napísal:A som viac menej rozhodnuty pre tie Klipsch Image S2 uz len rozbehat pay pal a naucit sa kupovat :)

To bola z mojej strany len reakcia na vyrobky Kossu. Porty hraju dobre, ale kvôli izolaciu nie su uplne dokonale na von.
Tie Plugy vyššie su asi to najhoršie čo Koss kedy vyrobil.
Klipsche budu fajn, ale nie je to uplna špička za tu cenu.
Asnis
Amateur
Amateur

nj chapem ta ale pre mna budu stacit urcite do pol roka budem zas kupovat nove aspon postriedam znacky sluchatiek :)

Inac nemas skusenosti s nakupovanim z ebay-u cez paypal? Som zil v tom ze z mojho uctu hodim peniaze na paypal konto a z tamat na ebay, ale ono to ide rovno z mojho uctu na ebay a paypal je taky dohadzovac ak som dobre pochopil?
Ryan Giggs
VIP
VIP

Asnis napísal:nj chapem ta ale pre mna budu stacit urcite do pol roka budem zas kupovat nove aspon postriedam znacky sluchatiek :)
A to ma aky zmysel? Len vyhodene peniaze. Je nonsens kupovať nejake ine sluchadla za podobnu cenu. Nie je rozumnejšie rovno kupiť nejake poriadne? Za 120-130€ už maš vynikajuco hrajuce sluchadla. To už maš hifi zvuk. Nebudeš mať dôvod o par mesiacov kupovať nejake ine.
Asnis
Amateur
Amateur

Nooo ono nejde o kvalitu zvuku skor ide o to ze mi stale prestane jedno sluchatko hrat a vyhodit peniaze za 130€ sluchatka je trochu vela pre mna co ich pouzivam iba na behanie alebo cestu do skoly. Prave preto hladam hlavne odolne
Ryan Giggs
VIP
VIP

Tam ide už aj o kvalitu prevedenia, nie len zvuku. Materialy z ktorych je kabel su odolnejšie. Určite je to lepšie ako davať každy rok 40€ za nove. Pri tych drahšich su aj modely s vymeniteľnym kablom. Takže prakticky nezničiteľne.
adr0z
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Plus v prípade nejakých Koss doživotná záruka.
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

OT: omfg adr0z ty pracujes pre koss?
ryan ti tu niekolko krat povedal, ze okrem porta pro koss vyraba nic moc sluchatka, nikto tu o nich nema zaujem a ty mu ich tu stale tlacis.
to je nejaky sposob na posthunting? ci??

k teme: v sluchatkach sa nevyznam, ale co sa tyka zvuku a obrazu tak by som ryanovi uplne doveroval :D
Asnis
Amateur
Amateur

jj chapem ta tak je to zhruba vsade ze vyssia cena vyssia kvalita lenze naozaj by mi vydrzali zhruba tie 3 roky neustaleho natahanovania? je az tak velky rozdiel? A predsa pri vymenitelnych kablov urcite su aj palky za tie kabliky k tomu

Mozes mi sem hodit nejake z tych lepsich sluchatiek ale narovinu hovorim mne je kvalita zvuku viac menej na nic mne ide iba o tu vydrz a urcite aj tie najdrahsie nemaju zelezne lanka..

Ako sa mi moze pokazit book za 400€ ale aj za 2000€ snad chapes co tym myslim..

PS:Urcite nepochybujem v tvojich skusenostiach so sluchatkami ja sa len chcem poradit dik :)
Ryan Giggs
VIP
VIP

Asnis napísal: Ako sa mi moze pokazit book za 400€ ale aj za 2000€ snad chapes co tym myslim..
To je jasne, ale nejde porovnavať book, kde je milion mechanickych a elektronickych časti, so sluchadlami, kde taka sučiastka nie je ani jedna. Sluchadla sa ti pokazia len silou (odtrhnutie kabla), inak nie. Asi sa k nim nechovaš najlepšie, keď ti tak často odchadzaju. Alebo si mal len nejake lacne, kde ta kvalita prevedenia nebola bohvie aka. Tie kable ku kvalitnym sluchadlam su hrube, mnohe z nich niečim potiahnute (textil, teflon...) alebo točene. Dobre je v tvojom pripade rozmyšľať aj o takych, ktore sa nosia za uchom. To tiež znižuje riziko poškodenia kabla. A je to aj pohodlnejšie.

Ak to chceš z ebay ( u nas ich už asi ani nezoženieš) a chceš sa vojsť aj do rozpočtu, tak dobre s vymeniteľnym kablom (aj keď dosť tuhym) su napr. Altec Lansing UHP336. S podstatne lepšim zvukom potom Ultimate Ears super.fi 3, Ultimate ears super.fi 5. Alebo napr. Shure SE215 za cca 100 $ (u nas cca 100€). U UE a Shure však tak skoro kabel zrejme aj tak meniť nebudeš, lebo je dosť hruby a kvalitny.
Napísať odpoveď