Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
RATZINGER666 k tym qwerty zariadeniam - momentalne veru nic lepsie nie je, ale osobne cakam na milestone/droid 3 
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Aiden: dakujem, no podla tych specifikacii to az take terno nebude... tie parametre su konecne alebo je mozne, ze by v tej trojke prebehli nejake zmeny a dotiahla by sa na evo, sensation alebo S2? atrix mi tiez pride lepsie vybaveny... z clanku ani z komentarov mi to totizto nie je jasne... kedy sa zacne predavat u nas?
guess.whoo: osobny problem so znackou...
guess.whoo: osobny problem so znackou...
-
guess.whoo
Redeemer
no pri motorole neni jasne ani to, ci sa vobec bude predavat u nas. dost modelov co ma zaujali som na slovenskom trhu nenasiel - aj v minulosti.
Pozeral si aj LG optimus 2X? dnes som sa s nim bavkal a nemozem krive slovo povedat. akurat ten display neni taky pekny ako u SGS2
Pozeral si aj LG optimus 2X? dnes som sa s nim bavkal a nemozem krive slovo povedat. akurat ten display neni taky pekny ako u SGS2
-
RATZINGER666
Darca
vies poradit ine alternativy k danym modelom z tych znaciek, ktore sa k nam nedovazaju, ale su u nas plne funkcne?
LG urcite nie, to uz by som skor pretrpel samsung... zobrazovacia kvalita displeja ma nezaujima, staci mi bezny standard, potrpim si skor na rozlisenie, to qhd mi bude vyhovovat...
LG urcite nie, to uz by som skor pretrpel samsung... zobrazovacia kvalita displeja ma nezaujima, staci mi bezny standard, potrpim si skor na rozlisenie, to qhd mi bude vyhovovat...
-
guess.whoo
Redeemer
no ja som tie kusy neskusal, kedze som si nebol isty ich funkcnostou a taktiez si po neprijemnych skusenostiach potrpim na zaruku.
Tiez ti neodporucam kupovat telefon zo zahranicia, jednak by ta na prvy pohlad vysiel o 20-30e lacnejsie, no potom by ta prekvapilo napr. clo, alebo neuplne balenie atd atd. to sa potom tazko vymaha a taktiez dokazuje.
takze v skratke - moja rada znie, orientuj sa len na telefony dostupne u nas a ked uz od ruky tak so zarukou
Tiez ti neodporucam kupovat telefon zo zahranicia, jednak by ta na prvy pohlad vysiel o 20-30e lacnejsie, no potom by ta prekvapilo napr. clo, alebo neuplne balenie atd atd. to sa potom tazko vymaha a taktiez dokazuje.
takze v skratke - moja rada znie, orientuj sa len na telefony dostupne u nas a ked uz od ruky tak so zarukou
-
RATZINGER666
Darca
nakup zo zahranicia u mna pripada v uvahu jedine v pripade, ze by sa u nas konkretny model zohnat nedal... o zahranicie sa zaujimam kvoli sirsiemu sortimentu, nie kvoli nizsim cenam... moja otazka stale plati - existuju zahranicne alternativy k spominanym modelom?
Zdravím, zháňam nejaký nový mobil, zhruba v cene do tých 180€. Pozeral som HTC Wildfire (s), Samsung Ace, HTC desire zatiaľ. Viete poradiť nejakú lepšiu alternatívu respektíve zdôvodniť prečo si vybrať jeden z týchto , ktoré som uviedol ? Vďaka 
Neviem sa rozhodnúť:
SE Cedar alebo Nokia X2?
SE Cedar alebo Nokia X2?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Nokia X2 ma lepší fotoaparát s bleskom, stereo reproduktor ktorý je kvalitnejší a Cedar 3G a HSDPA + HSUPA. Ak 3G neplánuješ tak tú nokiu.
Recky som čítal, zaujímajú skôr praktické skúsenosti.
Idem na downgrade z dotykového, ktorý mi lezie na nervy. Musí sa na tom dobre písať SMS a baterka by mala čosi vydržať.. Na Nokii sa mi páči rádio bez kábla.
Na Cedera 3G. Ak si zaplatím Data Neobmedzene v O2 mám prístup aj na G3?
Idem na downgrade z dotykového, ktorý mi lezie na nervy. Musí sa na tom dobre písať SMS a baterka by mala čosi vydržať.. Na Nokii sa mi páči rádio bez kábla.
Na Cedera 3G. Ak si zaplatím Data Neobmedzene v O2 mám prístup aj na G3?
-
guess.whoo
Redeemer
ten datovy program uz neexistuje
Nie? Nedávno som ho ešte mal? Alebo to boli Data 10 MB?
-
guess.whoo
Redeemer
no ano rusili to asi mesiac dozadu, nove programy si mozes ceknut na ich nete. data 10 ostava a myslim, ze by ti aj stacil na x2 alebo na cedar.
Jou už som čekol a akurát dnes mi to prišlo do mailu.
Asi zoberiem tú X2, potrebujem jednoduchý mobil na hovory a sms, s občasným prístupom na pár stránok, keď mám nejaký prestoj..
Cedar IMO horšie vyzerá a podpora 3G to nezachraňuje nakoľko pokrytie v okolí od O2 je minimálne resp. obmedzené iba na jedno mesto.
Na X2 si vážim to rádio bez slúchadiel a vyzerá IMO lepšie. Škoda Wi-Fi no ale čo, prežijem.
Asi zoberiem tú X2, potrebujem jednoduchý mobil na hovory a sms, s občasným prístupom na pár stránok, keď mám nejaký prestoj..
Cedar IMO horšie vyzerá a podpora 3G to nezachraňuje nakoľko pokrytie v okolí od O2 je minimálne resp. obmedzené iba na jedno mesto.
Na X2 si vážim to rádio bez slúchadiel a vyzerá IMO lepšie. Škoda Wi-Fi no ale čo, prežijem.
-
guess.whoo
Redeemer
no 3G je vo viacerych mestach, ale stale je to na figu
fajn diskusia, zhanam novy mobil a dost ste mi pomohli v rozhodovani
no cital som, ze O2 ma spustit novu sutaz o smartfony tak si asi este tyzden pockam ci sa nepostasti
ak nie tak budem musiet kupit
no cital som, ze O2 ma spustit novu sutaz o smartfony tak si asi este tyzden pockam ci sa nepostasti
ak nie tak budem musiet kupit
-
guess.whoo
Redeemer
sutaz o smartfony skoncila pred cca tyzdnom tusim. este maju zrebovat 6 motorol defy, pre tych, ktori sa zapojili na FB do sutaze
-
nestik
Medium Professional
Vedel by niekto odporucit nejaky schopny smartphone s velkym displejom do cca 250€ bez DPH? Este stale niesom pevne rozhodnuty ktory OS, ci osvedceny Android alebo novy Windows Phone 7 od Microsoftu ale som viac nakloneny Androidu asi zatial, ak by sa tu nasiel niekto kto ma odskusane uz oba OS mohol by sa vyjadrit a napisat vyhody, nevyhody oboch...
-
MichalkoOo
Zablokovaný
WP7 určite nie.
Samsung Galaxy Ace alebo HTC Wildfire S. Skôr ten Samsung.
Samsung Galaxy Ace alebo HTC Wildfire S. Skôr ten Samsung.
-
guess.whoo
Redeemer
to ti je velky display?
ber HTC HD7, tam sa mozes sam rozhodnut aky OS si nechas
ber HTC HD7, tam sa mozes sam rozhodnut aky OS si nechas