Tréner hokejovej reprezentácie SR

O športe...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Tréner hokejovej reprezentácie SR

Príspevok od používateľa begbeee »

Vladimír Vújtek

Podľa mňa dobrá voľba, najmä v kontexte jediného protikandidáta Filca. Musíme sa pohnúť ďalej a nemôžeme stále vyberať kostlivcov z výkladnej skrine.

Diskusia.
J.O.S.E
King
King

Re: Tréner hokejovej reprezentácie SR

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Trochu ma to prekvapilo. Očakával som, že zvolia Filca. Mnoho ľudí označuje Filca za osobu, ktorá stála pri všetkých úspechoch a tak bola ich strojcom. Samozrejme treba povedať aj to, že mal obrovské šťastie, keď sa dostal ku kormidlu v čase, kedy žiarili naše najväčšie hviezdy. Filc bol aj autorom hokejovej reformy, na základe ktorej sa do extraligy zapracovala naša "20". Z počiatku som to vnímal ako celkom dobrý impulz ale následne mi došlo, že naši mladíci sa tam len naučia prehrávať a zvyknú si na to, a povedzme si, že na prelome rokov naši mladíci s najväčšou pravdepodobnosťou zostúpia do B - kategórie - z tohto pohľadu táto jeho reforma nepriniesla to, čo pôvodne mala.

K Vujtkovi - nejako veľmi dobré ho nepoznám, nepočul som toho o ňom veľa, viem, že pôsobil na klubovej úrovni...ale vyvstáva otázka, či by už nemal predsa byť v trénerskom dôchodku (vek 65), či sa nevyberalo iba z tých, ktorí zostali, pretože najlepším variantom by pre mňa bol príchod Říhu, či Šuplera...ale keďže tí sú viazaní v kluboch, tak zostali iba Vujtek s Filcom, žiadni iní kandidáti neboli.....

begbeee - a čo hovoríš na Nemečka ako na prezidenta SZĽH ? o tom tu ešte téma nie je, a tak by nebolo zlé to skomentovať
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Nemeček? Pravá ruka Širokého. Široký si zachoval vplyv akurát sa stiahol do úzadia.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

Ja som si prial Filca, po ktorom ostali aj medialové výsledky, prípadne keď sa vrátil nedávno kaučovať mužstvo na OH tiež z toho bolo pekné 4. miesto a len krôčik od medaile, čo sa Vújteka týka, vôbec ho nepoznám
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Ten návrat k repre pred olympiádou mi prišiel ako pokrytectvo v tom zmysle, že náš hokej bol už nejaký ten rok pred OH 2010 v úpadku a on sa vrátil s vedomím, že na OH pôjdu najlepší hráči z NHL....a každý z funkcionárov sa tam tváril, že je všetko ok.....samozrejme ja to takto vnímam, pretože Filc prišiel len na OH 2010 a po nich koučoval SR Hanlon, pričom na MS v 2010-tom roku sme mali mladý team...
Georgeo88
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Georgeo88 »

ja som tiež tipoval Filca za trénera,lebo som si myslel že stavia na tzv. istotu.Nemyslím však, že by to bola nejaká štastná voľba.

Vujteka nepoznám,čítal som, že je to úspešný tréner, že má úspechy z českej a ruskej ligy, no uvidíme... čas ukáže
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

ja som tiez tipoval Filca, Vujteka nepoznam, dufam ze to dotiahneme daleko a je mi v podstate jedno kto bude stat na lavicke, o vysledok sa bojuje na lade, aj ked je pravda ze priprava je dolezita
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Ja som si prial Vujteka.. Filc síce dosiahol veľké úspechy ale treba sa pozrieť aký káder sme mali vtedy a ako sme na tom dnes :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Nového trénera nepoznám, ako väčšina, ale som zvedavý, či prinesie nejaký impulz do tímu.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

T-star napísal:Ja som si prial Vujteka.. Filc síce dosiahol veľké úspechy ale treba sa pozrieť aký káder sme mali vtedy a ako sme na tom dnes :)
lenže pozri si aké kádre boli aj v tých rokoch čo netrénoval, nemyslím konkrétne minulý...tiež sme mali tým ktorý mal bojovať o medaile ale nakoniec to dopadlo úplne inak, prípadne keď tam bol tuším Šupler tak hráči odmietli reprezentovať, aj keď to bolo ututlané akože zraneniami a rodinnými dôvodmi
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Keď čítam internet a počúvam krčmové reči tak si myslím, že Filc by mal byť doživotný tréner SR.
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

DanielDevil napísal: lenže pozri si aké kádre boli aj v tých rokoch čo netrénoval, nemyslím konkrétne minulý...tiež sme mali tým ktorý mal bojovať o medaile ale nakoniec to dopadlo úplne inak, prípadne keď tam bol tuším Šupler tak hráči odmietli reprezentovať, aj keď to bolo ututlané akože zraneniami a rodinnými dôvodmi
OK máš pravdu... Myslím si ale že úspech našej repre záleží (okrem iného) ešte aj od toho ako sa do výberu hráčom mieša SFLZ.. Takže keď budeme mať šťastie môže to dopadnúť aspoň ako tak dobre :) Po tom čo sa dialo v kádri posledné MS sa iné asi ani nedalo čakať, len to ako to dopadlo.. (Zedník + koľko toho možno ešte nevieme). Hold.. uvidíme :)
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

Nového trénera síce nepoznám, ale ako poznám SZĽH, tak tipujem, že po budúcoročných MS sa opäť bude meniť kormidelník, keďže už sa nedá čakať, že dosiahneme výraznejší úspech...Opäť sme sa dostali na úroveň pred rokom 2000, kedy bol úspechom postup do štvrťfinále...
Napísať odpoveď