Dovolenka na Slovensku
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
Dovolenka na Slovensku
Máte nejaké tipy? Hľadám niečo ako apartmán s bazénom ale zatiaľ všetko obsadené, hojne ich je na podhájskej ale ako vravím obsadené. Kľudne môže byť aj niečo ako ubytko pri kúpalisku resp. krytých bazénoch atď.
Re: Dovolenka na Slovensku
Prosím ťa na Podhájsku nechoď. Ak pôjdeš tak ja som ťa varoval.
Mohlo by ťa osloviť Štúrovo a neďaleko Podhájskej stoja za zmienku Margita-Ilona, Santovka a Dudince. Všetko vychytené miesta.
Mohlo by ťa osloviť Štúrovo a neďaleko Podhájskej stoja za zmienku Margita-Ilona, Santovka a Dudince. Všetko vychytené miesta.
-
PhYs0c
King
zatiaľ som našiel toto: http://www.thermalkesov.sk
-
javatar
Hardcore addict
tiez sahlasim za sturovo (stravil som vnom prijemnu dovolenku - aj ked tomu uz asi 10 rokov bude)
-
PhYs0c
King
ja som uz v sturove bol, aj na dovolenke a chodievali sme tam pravidelne kazdy rok, ale musim hladiet aj na ubytovanie a sturovo byva casto preplnene a taktiez ratat s pocasim, na kupalisko sa asi nevyberiem ked bude prsat takze chcem nieco kryte ale suhlasim je tam pekne, taktiez vylet do madarska alebo plavba po dunaji 
a niečo viac na sever ??
-
PhYs0c
King
co? na sever moc nwm, chcem ist za teplom 
termálne sú aj tu čo tak liptovský ján ,bešeňová / tam poznám neďaleko zadara ale aj to tak vyzerá kalameny-za lúčkami - ale to len tak že kuknúť a jeden deň sa tam kúpať ináč by nik nemal nervy na dlhšie , dalej kúpeľné mesta trenčianske teplite turčianske rjecké - na výber až až - ja by som osobne tie trenčianske no bol som tam dávno minimálne ceny šli hore 
-
PhYs0c
King
no ved pocul som ze ceny su riadne..a uz sme objednali v kesove 
tiež som to kukol potom povedz ako to tam vyzerá a skočím tam aj ja 
náhodou tam je dobre... teda aspoň mne sa páčilo... môžeš napísať konkrétne čo ti vadilo? lebo tipujem, že starý vymočení ľudia v teplej vodebegbeee napísal:Prosím ťa na Podhájsku nechoď. Ak pôjdeš tak ja som ťa varoval.
trochu k tým spomínaným:
v Štúrove bolo fain, nič pokazíš ak tam pôjdeš...
na Margite som nebol pár rokov a to bývam kúsok.. pokiaľ ti namiesto apartmánu s bazénom stačí chatka tak to je ok
v dudinciach som nebol, takže neviem
a Santovka... bol som tam ešte keď nebola opravená.. teraz tam je tuším jeden veľký plavecký, potom menší detský a potom ešte taký mini. ale neviem ako teraz ale keď sme tam chodievali, tak tá voda smrdela a všeličo v nej bolo utopené, ale na smrad sa dá zvyknúť... po pár minútach ani nebudeš cítiš
prípadne ak by si išiel bližšie k poliakom tak skús Bešeňovú, ale bacha na biele plavky, lebo zostanú červené... ale vstupné mi tam prišlo dosť na to, čo tam je
alebo tatralandia... drahé vstupné, plno ludí, dlhé čakanie na atrakcie, ale ak prídeš hneď ako otvárajú, tak to je v pohode... ubytovať sa dá v okolí, celkom pekne tam je. a keby si nemal čo robiť, tak hybaj do western city po večeroch tam bývajú vystúpenia... vlastne aj cez deň.. si pamatám keď sme tam boli, tak len niekto prebehol na koni vedla nás a zrazu sa postrielali.. .hrali medzi návštevníkmi, také haluzné to bolo
-
PhYs0c
King
takže som domamico5000 napísal:tiež som to kukol potom povedz ako to tam vyzerá a skočím tam aj ja
pol hodina=1€, pýtaj sa ak chceš ešte niečo vedieť
asi tak že koľko si minul počítaj ubytko na osobu+ jedlo teda nezapočítavaj také ako benzín nákup suvenírov alkohol / ten na dovolenke dokáže poriadne navýšiť celkovú sumu 
odporučam wellness patince, je to nedaleko šturova. Chodím tam každý rok a je to areál s chatkami, kupaliskami (dve otvorené a jedno kryté so saunami,atd), barmi, a peknými babami
Ja som spokojný 
-
PhYs0c
King
benzin/odvoz som mal aj tak zadarmo a alkohol sme nekupovali
takze: 165€ ubytko s plnou penziou, zo dva tri krat nejake jedlo medzitym priamo tam 10€, 2 krat nakup v miestnom obchode 10€ /osoba , mediztym cigarety atd. takze 180-200€ na jedneho
takze: 165€ ubytko s plnou penziou, zo dva tri krat nejake jedlo medzitym priamo tam 10€, 2 krat nakup v miestnom obchode 10€ /osoba , mediztym cigarety atd. takze 180-200€ na jedneho
to si bol ako dlho ?
to je fajn cena potom
ja idem na dva dni do prahy môj predpoklad je že miniem toľko čo ty za tyždeň
/ mám 17 a idem tam obchodne takže preto toľko...
ja idem na dva dni do prahy môj predpoklad je že miniem toľko čo ty za tyždeň
/ mám 17 a idem tam obchodne takže preto toľko...
-
PhYs0c
King
v praze blaze ale draze